Asunto C 48

69 m², 3H+KT, 2 / 4 kerros

Valoisa kolmen huoneen koti

Tässä kolmen huoneen kodissa on runsaasti tilaa oleskeluun ja yhdessäoloon. Keittotilassa kätevä saareke tuo lisää laskutilaa, ja samalla rajaa keittotilan olohuoneesta. Asunnon makuuhuoneissa sekä eteisessä on kiinteät säilytysjärjestelmät. Asunto on valoisa päätyhuoneisto, jossa ikkunat ovat kahteen ilmansuuntaan, itään ja etelään. Etelän suuntaan avautuu myös tilava koko huoneiston levyinen parveke.

Tämän asunnon osalta tontin osuus on lunastettu.

Seuraava esittelyaika

Sunnuntai 26.9.2021 klo 12.00 - 13.00

Tervetuloa asuntoesittelyyn Fannyyn os. Taidemaalarinkatu 8, 00430 Helsinki. Paikalla asuntomyyjät Venla Anttila p. 050 328 2201 ja Jani Virsula p. 040 149 5106. Voit myös sopia oman esittelyaikasi p. 0800 162 162.

Pinta-ala 69 m²
Asuntotyyppi 3H+KT
Kerros 2 / 4
Asunnon numero C 48
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Ei
Velaton hinta 374 600 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 128 270 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 246 330 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 172,43 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 127,14 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 282,90 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,10 €/m²
Helsingin Fanny
Helsingin Fanny

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Helsingin Fanny
Osoite Taidemaalarinkatu 8, 00430, Helsinki
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka B2007
Asuntoja 60
Tontti Valinnainen vuokra
Helsingin Fanny

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään