Asunto C 48

69 m², 3H+KT, 2 / 4 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Valoisa kolmen huoneen koti

Tässä kolmen huoneen kodissa on runsaasti tilaa oleskeluun ja yhdessä oloon. Keittotilassa kätevä saareke tuo lisää laskutilaa, ja samalla rajaa keittotilan olohuoneesta. Asunnon makuuhuoneissa sekä eteisessä on kiinteät säilytys järjestelmät. Asunto on valoisa päätyhuoneisto, jossa ikkunat ovat kahteen ilmansuuntaan, itään ja etelään. Etelän suuntaan avautuu myös tilava koko huoneiston levyinen parveke.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

 

Pinta-ala 69 m²
Asuntotyyppi 3H+KT
Kerros 2 / 4
Asunnon numero C 48
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Ei
Velaton hinta 351 900 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 105 570 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 246 330 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Vuokratontin lunastusosuus (arvio) 21 597 € Yhtiö rakennetaan vuokratontille, johon sisältyy lunastusmahdollisuus. Katso tarkemmat tiedot myyntiasiakirjoista tai kysy lisää asuntomyyjältä. Huoneistokohtainen lunastusosuus ei sisälly velattomaan hintaan.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 172,43 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 127,14 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 282,90 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,10 €/m²
Tontinvuokravastike (arvio) 88,32 €/kk Arvioitu kuukausittain maksettava vuokratontin vuokravastike.
Helsingin Fanny
Helsingin Fanny

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Helsingin Fanny
Osoite Taidemaalarinkatu 8, 00430, Helsinki
Valmistumisaika (arvio) 04/2021
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka B2007
Asuntoja 60
Tontti Valinnainen vuokra
Helsingin Fanny

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankki-tunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään