Asunto B 37

111 m², 5H+KT+S, 4 / 4 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Seuraava esittelyaika

Tervetuloa Fannyn näytölle. Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota asuntomyyntiimme yhteyttä ja sovi oma esittely.

Pinta-ala 111 m²
Asuntotyyppi 5H+KT+S
Kerros 4 / 4
Asunnon numero B 37
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 488 400 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 146 520 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 341 880 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Vuokratontin lunastusosuus (arvio) 34 743 € Yhtiö rakennetaan vuokratontille, johon sisältyy lunastusmahdollisuus. Katso tarkemmat tiedot myyntiasiakirjoista tai kysy lisää asuntomyyjältä. Huoneistokohtainen lunastusosuus ei sisälly velattomaan hintaan.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 239,32 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 564,35 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 455,10 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,10 €/m²
Tontinvuokravastike (arvio) 142,08 €/kk Arvioitu kuukausittain maksettava vuokratontin vuokravastike.
Helsingin Fanny
Helsingin Fanny

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Helsingin Fanny
Osoite Taidemaalarinkatu 8, 00430, Helsinki
Valmistumisaika (arvio) 04/2021
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka B2007
Asuntoja 60
Tontti Valinnainen vuokra
Helsingin Fanny

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi viideksi (5) päiväksi maksamalla 200 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Voit varata asunnon myös ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 200 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankki-tunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään