Asunto A 19

46 m², 2H+KT, 4 / 4 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Toimiva kahden huoneen koti

Tässä kahden huoneen kodissa olohuone ja keittotila muodostavat asunnot oleskelutilan. Olohuoneen ja makuuhuoneen väliset ovet ovat kätevät ja tilaa säästävät liukuovet. Makuuhuoneessa on koko seinän levyiset kaapistot, joissa on reilusti säilytystilaa. Lasitettu parveke on länteen ilta-auringon suuntaan.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

 

Pinta-ala 46 m²
Asuntotyyppi 2H+KT
Kerros 4 / 4
Asunnon numero A 19
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Ei
Velaton hinta 248 400 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 74 520 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 173 880 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Vuokratontin lunastusosuus (arvio) 14 398 € Yhtiö rakennetaan vuokratontille, johon sisältyy lunastusmahdollisuus. Katso tarkemmat tiedot myyntiasiakirjoista tai kysy lisää asuntomyyjältä. Huoneistokohtainen lunastusosuus ei sisälly velattomaan hintaan.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 121,72 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 795,63 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 188,60 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,10 €/m²
Tontinvuokravastike (arvio) 58,88 €/kk Arvioitu kuukausittain maksettava vuokratontin vuokravastike.
Helsingin Fanny
Helsingin Fanny

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Helsingin Fanny
Osoite Taidemaalarinkatu 8, 00430, Helsinki
Valmistumisaika (arvio) 04/2021
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka B2007
Asuntoja 60
Tontti Valinnainen vuokra
Helsingin Fanny

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankki-tunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään