Helsingin Fanny

Kuninkaantammi on hyvän asumisen edelläkävijä

Helsingin Kuninkaantammi on ripeästi kehittyvä asuinalue, jolla vallitsee aivan omanlaisensa tunnelma. Pienkaupunkimaisen alueen aukioita ja kujia kehystävät värikkäät kotitalot, joiden välissä puikkelehtii kävelyteitä ristiin rastiin. Läheltä löytyy jo muun muassa päiväkoti, koulu, kuntosali ja lounasravintola sekä upea iso lasten leikkipuisto. Palvelut monipuolistuvat koko ajan ja lisää löytyy hieman kauempaa – matkaa Helsingin keskustaan on 10 kilometriä ja Vantaan Myyrmäkeen alle 3 kilometriä. Tämä onkin täydellinen kotipaikka niin helsinkiläiselle kuin vantaalaisellekin. Sovi oma esittely ja tule tutustumaan sisustettuun esittelyasuntoomme sekä muihin vapaisiin koteihin!

5 / 60 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 2h, 3h, 4h

Pinta-ala36 - 111 m²

Velaton hinta222 500 - 513 800 €

OsoiteTaidemaalarinkatu 8, 00430, Helsinki

TonttiValinnainen vuokra

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Fanny

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

 

Asunnot

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen ja halutessasi myös kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

As. Oy Helsingin Fanny on valmistunut kaupunkimaiseen Kuninkaantammeen. Täällä asuintalojen persoonalliset muodot ja pirteät värit luovat alueelle eloisan ilmeen. Parasta Kuninkaantammessa on kuitenkin vehreä naapurisi keskuspuisto, jonka asukkien luona voit vierailla päivittäin – ken tietää, ehkä tapaat puistossa ketun, piisamin tai hirven! Lue lisää Kuninkaantammesta Helsingin kaupungin sivuilta! Tässä kohteessa on mahdollista myös digitaalinen asuntokauppa.

Fanny on rakennettu tontille, josta taloyhtiö omistaa 50/100 määräosan ja puolet tontista on valinnainen vuokratontti, josta voit halutessasi maksaa taloyhtiölle huoneistokohtaisen osuuden lunastushinnasta ja näin vapautua tontin vuokran maksuvelvollisuudesta. Jos taas et halua sijoittaa pääomaasi tonttiin, voit maksaa osuutesi tontinvuokrasta kuukausittaisena vastikkeena. Huomaa, että tontin lunastusosuus ei sisälly asunnon velattomaan hintaan. Lunastusosuuden suuruus määräytyy lunastusajankohdan mukaan. Asuntomyyjämme kertoo sinulle mielellään lisää.

Hyvää elämää joka päivä

Kuninkaantammi on uusi, kutsuva kaupunginosa, jossa ympäristöystävälliset valinnat ja luonnonläheisyys nivoutuvat osaksi urbaania elämäntapaa. Kuninkaantammi on urbaani ja vihreä asuinalue, valmiina noin 5 000 ihmisen kotikaupunginosa. Tiivis, ekologinen ja luonnonläheinen asuinalue muodostuu värikylläisestä, kerrostalovaltaisesta keskustasta, jota ympäröivät kaupunkimaiset pientaloalueet sekä Keskuspuisto kaikkine virkistys- ja harrastusmahdollisuuksineen. Alueen maisemasuunnittelussa hyödynnetään ekologisesti hulevesiä ja alueelta louhittua kiviainesta, ja niin taloissa kuin kaduillakin näkyy mielenkiintoisia arkitehtonisia yksityiskohtia.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Viihtyisät raamit elämälle

Fanny on ihanteellisella paikalla, luonnontilaan jätetyn viehättävän metsän vieressä. Kahdessa nelikerroksisessa talossa riittää kotivalikoimaa 26-neliöisestä yksiöstä 111-neliöiseen viiden huoneen kotiin, niin sinkun, suurperheen kuin sijoittajankin toiveisiin. Kekseliäs tilankäyttö, suuret ikkunat ja parvekkeilta avautuva suojaisa pihamaa muodostavat elämälle viihtyisät raamit.

Fannyn kodeissa suunnittelun lähtökohtana on ollut käytännöllisyys ja valoisuus. Kaikki toimii juuri niin kuin pitääkin, joten sinä voit keskittyä nauttimaan elämästäsi. Jokaiseen kotiin kuuluu viihtyisä parveke tai terassi, jonne asunnon neliöt jatkuvat kesäkaudella. Valtaosa parvekkeista avautuu rauhalliselle sisäpihalle, jossa on lapsille leikkipaikka ja aikuisille oleskelutilaa. Osa Fannyn kotien vaatekaapeista on toteutettu säilytysjärjestelmänä, jota on mahdollisuus muokata oman tarpeen mukaan. Osassa suuremmista kodeista nautiskellaan oman saunan lempeistä löylyistä. Katoille asennetaan aurinkopaneelit, joilla tuotetaan osa kiinteistön sähköstä.

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja