Asunto E 48

76 m², 3H+KT+S, 4 / 5 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Läpitalon kolmio

Kodin sydän on keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen muodostama avoin tila. Olohuoneesta on liukuovien kautta käynti koko huoneiston levyiselle etelään avautuvalle lasitetulle parvekkeelle. Saunaan luonnonvaloa tuo pieni ikkuna. Säilytystilaa löytyy makuuhuoneiden ja eteisen säilytysjärjestelmistä.

Seuraava esittelyaika

Maanantai 27.3.2023 klo 16.00 - 17.00

Tervetuloa As. Oy Helsingin Mainingin kotien suunnitelmien esittelyyn kahvien kera Skanska Studiolle, os. Mannerheimintie 117, 00280 Helsinki. Omalla autolla saapuessa ajo Hakamäentien kautta. Paikoitus Nauvontien varressa tai hiekkakentällä, josta kyltit opastavat Studiolle. Voit myös sopia oman esittelyajan p. 0800 162 162.

Pinta-ala 76 m²
Asuntotyyppi 3H+KT+S
Kerros 4 / 5
Asunnon numero E 48
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 838 800 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 335 520 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 503 280 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 1 525,78 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 3 349,33 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 391,40 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 5,15 €/m²
Helsingin Maininki
Helsingin Maininki

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Helsingin Maininki
Osoite Horisontti 2, 00590, Helsinki
Valmistuminen (arvio) 12.2.2025
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 78
Tontti Oma
Helsingin Maininki

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.