Asunto B 39

32,5 m², 1H+KT, 5 / 5 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Avara yksiö

Toimiva yksiö ranskalaisella parvekkeella. Moderni keittiötila ja olohuone muodostavat kodissa yhtenäisen tilan. Tilavaan, ikkunalliseen kylpyhuoneeseen mahtuu kaikki tarvittava. Kuvakarusellin alussa valokuvia tästä asunnosta.

Seuraava esittelyaika

Sunnuntai 14.4.2024 klo 13.00 - 14.00

Tervetuloa As. Oy Helsingin Kultaveneen muuttovalmiiden kotien esittelyyn osoitteeseen Koirasaarentie 43 C, 00590 Helsinki (kulku sisäpihan kautta). Esittelijänä kumppanimme asuntomyyjat.com.

Pinta-ala 32,5 m²
Asuntotyyppi 1H+KT
Kerros 5 / 5
Asunnon numero B 39
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Ranskalainen
Sauna Ei
Velaton hinta 251 000 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 75 300 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 175 700 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 702,80 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 339,84 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 152,75 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,70 €/m²
Helsingin Kultavene
Helsingin Kultavene

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Helsingin Kultavene
Osoite Koirasaarentie 43, 00590, Helsinki
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 61
Tontti Oma
Helsingin Kultavene

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 1000 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 1000 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.