Asunto A 08

34,5 m², 1H+KT, 3 / 5 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Valoisa yksiö parvekkeellinen yksiö

Toimiva yksiö sisäpihalle aukeavalla parvekkeella. Moderni keittiötila ja olohuone muodostavat kodissa yhtenäisen tilan. Tilavaan, ikkunalliseen kylpyhuoneeseen mahtuu kaikki tarvittava.
Kuvakarusellin alussa valokuvia tästä asunnosta.

Seuraava esittelyaika

Sunnuntai 21.4.2024 klo 15.00 - 15.45

Tervetuloa As. Oy Helsingin Kultaveneen muuttovalmiiden kotien esittelyyn osoitteeseen Koirasaarentie 43 C, 00590 Helsinki (kulku sisäpihan kautta). Jos tämä ajankohta ei sovi sinulle, ota yhteyttä asuntomyyntiimme p. 0800 162 162 ja sovi oma esittely.

Pinta-ala 34,5 m²
Asuntotyyppi 1H+KT
Kerros 3 / 5
Asunnon numero A 08
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasittamaton
Sauna Ei
Velaton hinta 273 100 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 81 930 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 191 170 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 764,68 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 457,81 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 162,15 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,70 €/m²
Helsingin Kultavene
Helsingin Kultavene

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Helsingin Kultavene
Osoite Koirasaarentie 43, 00590, Helsinki
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 61
Tontti Oma
Helsingin Kultavene

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 1000 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 1000 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.