Asunto C 40

66,5 m², 3H+KT, 1 / 4 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Uniikki kulmakolmio

Tilava kolmio, johon valo tulvii upeista korkeista ikkunoista. Viiston muodon ansiosta kolmiosta löytyy mielenkiintoisia linjoja ja persoonallisia nurkkauksia. Keittotila ja oleskelutila muodostavat yhtenäisen avaran ja viihtyisän tilan, joka avautuu rauhallisen ja vehreän sisäpihan puolelle kaakon suuntaan.

Olohuoneesta käynti lasitetulle kulmaparvekkeelle, joka toimii lisähuoneena keväästä pitkälle syksyyn. Parvekkeelle ilmettä tuo sen yksilöllinen viisto muoto.

Päämakuuhuoneessa ja eteisessä on tilaa säästävä ja tyylikäs liukuovellinen säilytysjärjestelmä. Pienempään makuuhuoneeseen muodostuu sen vinon muodon ansiosta paikka myös lipastolle tai työpisteelle.

Pinta-ala 66,5 m²
Asuntotyyppi 3H+KT
Kerros 1 / 4
Asunnon numero C 40
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Ei
Velaton hinta 414 300 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 124 290 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 290 010 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 241,54 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 292,62 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 285,95 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,30 €/m²
Helsingin Kultavene
Helsingin Kultavene

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Helsingin Kultavene
Osoite Koirasaarentie 43, 00590, Helsinki
Valmistuminen (arvio) Syksy 2023
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 61
Tontti Oma
Helsingin Kultavene

Ota yhteyttä myyjään