Asunto A 16

92 m², 4H+KT, 4 / 5 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Neljän huoneen läpitalon päätyasunto

Valoisa neljän huoneen koti, jossa on ikkunoita kolmeen suuntaan. Asunnon moderni keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat viihtyisän ja yhtenäisen tilan. Olohuoneesta on käynti lähes koko huoneiston levyiselle lasitetulle parvekkeelle, josta aukeavat vehreät näkymät sisäpihalle ja ympäröivään luontoon. Asunnossa on erillinen kylpyhuone sekä erillis-wc.

Säilytystilaa tuovat makuuhuoneiden kaapistot sekä vaatehuone. Mikäli haluat oman saunan, tämän asunnon vaatehuone on mahdollista muuttaa saunaksi ilman veloitusta ennakkomarkkinointivaiheessa.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme p. 0800 162 162 ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa.

Pinta-ala 92 m²
Asuntotyyppi 4H+KT
Kerros 4 / 5
Asunnon numero A 16
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Ei
Velaton hinta 736 000 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 294 400 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 441 600 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 1 751,68 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 3 284,77 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 455,40 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,95 €/m²
Helsingin Kultasirittäjä
Helsingin Kultasirittäjä

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Helsingin Kultasirittäjä
Osoite Yksisarvisenkuja 2, 00590, Helsinki
Valmistuminen (arvio) 31.3.2025
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 57
Tontti Oma
Helsingin Kultasirittäjä