Helsingin Ambra

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Helsingin upeimmat terassikodit rakennetaan Jätkäsaareen

Suunnitteilla olevassa Jätkäsaaren Terassitalossa helsinkiläinen kaupunkielämä kohoaa ansaitsemalleen korokkeelle. Näin upeita muotoja nähdään asumisessa vain harvoin – pian sinullakin on ainutlaatuinen mahdollisuus valita kotisi suomalaisen arkkitehtuurin kultaisesta unelmasta.

Ota yhteyttä ja ilmottaudu kiinnostuneeksi – saat tietää kotien suunnitelmista sekä ennakkovarauksen aloittamisesta ensimmäisten joukossa.

Tulossa asuntoa

OsoiteLänsisatamankatu 20, 00220, Helsinki

Valmistuminen Suunnitteilla

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Ambra

Asunnot

Helsingin arkkitehtuuri saa pian uuden huipun, kun Jätkäsaaren Terassitalo kohoaa Saukonpaadenpuiston ääreen. Terassitalon suunnitelma syntyi Skanskan ja Helsingin kaupungin järjestämän arkkitehtuurikutsukilpailun tuloksena. Voittajatyön suunnitteli suomalainen arkkitehtitoimisto B & M Oy. Asuntojen varaamisen on suunniteltu alkavan keväällä 2022 ja rakentamisen on määrä alkaa loppuvuodesta 2022. 

Asuntoja uuteen Terassitaloon on suunnitteilla noin 130 kappaletta. Koska koteja on reilusti, tulee niiden joukosta löytymään sekä kompakteja että suurempia asuntoja. Kerroksia rakennuksessa on korkeimmillaan kymmenen ja kodit jakautuvat porrastetusti asuinkerroksiin 2–10. Erityistä talossa ovat sen porrasmaisille tasanteille suunnitellut terassiasunnot, joissa suuri ulkotila on osa omaa kotia. Jätkäsaaren Terassitalo rakennetaan kaupungin vuokratontille. 

Keskellä kaupunkielämää, joka päivä

Helsingin Jätkäsaaressa urbaani elämäntapa antaa parastaan joka päivä, ihan oman kodin lähistöllä. Aamulla kuntosalille, lounaalla huippuravintolaan ja illalla ystävien kanssa kantakaupungin kulttuurin pariin. Monipuoliset palvelut, kivijalkaliikkeet, kattavat ratikkayhteydet ja sujuvat pyöräily- sekä kävelyreitit varmistavat arjen toimivuuden yhdellä pääkaupungin parhaista asuinpaikoista. Lue lisää miten Helsingin Jätkäsaaresta on tullut modernin asumisen asuinalue.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Tyylikästä terassielämää keskellä Helsinkiä

Jätkäsaaren Terassitaloon on suunnitteilla noin 20 terassiasuntoa, joissa on parvekkeiden sijaan suuret ja vehreät terassikeitaat. Terassiasunnot ovat kooltaan talon muita asuntoja suurempia ja niihin on suunnitteilla erityisen laadukas Premium-tason varustelu. Kun materiaali- ja värivalintojen aika koittaa, pääset tekemään ne ammattilaisen opastuksella Helsingin uudessa Skanska Studiossa.  

Taloon on suunnitteilla myös pienempiä asuntoja, joissa on terassien sijasta lasitettuja ja lasittamattomia parvekkeita. Kaikkiin talon koteihin tulee viilennys ja lattialämmitys, koosta ja varustelutasosta riippumatta. Myös asuntojen huonekorkeudet tulevat olemaan totuttua hulppeammat – alustavissa suunnitelmissa huonekorkeus nousee useimmissa huoneissa kolmeen metriin ja seiniä koristavat suuret, miltei lattiasta kattoon ylettyvät ikkunat. 

Oma parkkipaikka

Terassitalon asunnot jakautuvat kerroksiin 2–10. Talon ensimmäinen kerros on varattu parkkihallille, johon on suunniteltu 71 autopaikkaa asukkaiden omaan käyttöön. Koska halli sijaitsee talon alakerrassa, pääsee sieltä suoraan sisäkautta rappukäytävään ja aina kotiin asti. Hallin varustelu on suunniteltu nopealle sähköautojen latausjärjestelmälle sopivaksi. 

Yhteiset oleskelutilat

Terassitalon ensimmäiseen kerrokseen on suunnitteilla myös kolme liiketilaa, joista yksi varustellaan erityisesti ravintola- ja kahvilatoimintaan sopivaksi. Asukkaille tulee taloon oma Postin pakettiautomaatti. Talon suojaisa sisäpiha tulee sijaitsemaan parkkihallin päällä, toisessa kerroksessa. Pihatasoon on suunnitteilla muun muassa asukkaille yhteinen pesula, kuntosali ja etätyöskentelyyn sopiva kerhohuone. 

Merta, palveluja ja puistomaisemia

Jätkäsaaren Terassitalo rakennetaan yhdelle suositun asuinalueen parhaista paikoista, vastikään valmistuneen Saukonpaadenpuiston ääreen. Talon porrasmainen muoto mahdollistaa useissa kodeissa näkymät suoraan valmiita puistomaisemia kohti. Puiston takana siintää myös merimaisema, jota saadaan ihailla muun muassa talon terassiasunnoista. Terassitalo on suunniteltu rakennettavaksi lähelle Ruoholahdenkanavaa, lyhyen matkan päähän Crusellin sillasta. Pihasta pääsee siis nopeasti Ruoholahden palveluiden pariin, metroasemalle ja Helsingin keskustaan. Kävelyetäisyydeltä löytyy paljon lähipalveluita, joita täydentävät talon kivijalkaan suunnitellut liiketilat. Lue lisää Jätkäsaaren palveluista ja ominaisuuksista aluesivuilta.

RTS-ympäristöluokitus

Jätkäsaaren Terassitalo tavoittelee RTS-ympäristöluokitusta, jonka ansiosta uudet kodit ovat sekä mukavia että kestäviä. RTS-ympäristöluokitus on merkki siitä, että ympäristövastuullisuus on huomioitu uuden asuintalon rakennusprosessissa aina projektin suunnittelusta rakennuksen valmistumiseen. Kun valitset uuden asunnon RTS-ympäristöluokitusta tavoittelevasta kohteesta, voit olla varma siitä, että kotisi on rakennettu ympäristöä arvostaen ja tulevaisuutta ajatellen. 

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta > 

Kaupungin vuokratontti

Jätkäsaaren Terassitalo rakennetaan kaupungin vuokratontille.

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja