Asunto D 077

54,5 m², 2h+kt, 8 / 10 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Terassillinen kaksio hienoin näkymin

Moderni keittiötila ja olohuone muodostavat avaran ja valoisan yhtenäisen tilan, johon mahtuu isompikin ruokapöytä ja sohvaryhmä. Säilytystilaa on eteisen ja makuuhuoneen säilytysjärjestelmissä. Keittiöstä on käynti lasitetulle terassille ja sen jatkeena olevalle isolle avoterassille, mistä avautuvat hienot näkymät eri suuntiin. Lisäksi makuuhuoneen yhteydessä on viihtyisän sisäpihan ja Saukonpaadenpuiston suuntaan avautuva avoparveke.

Seuraava esittelyaika

Keskiviikko 29.5.2024
klo 16.30 - 17.30

Tervetuloa tutustumaan As. Oy Helsingin Ambraan! Esittelyasuntona on asunto F 113. Huomioithan, että kohde on vielä rakenteilla, eikä työmaa ole turvallinen lapsille eikä lemmikeille. Jos tämä ajankohta ei sovi sinulle, ota yhteyttä (p. 0800 162 162) ja sovi yksityisesittely.

Pinta-ala 54,5 m²
Asuntotyyppi 2h+kt
Kerros 8 / 10
Asunnon numero D 077
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Ei
Velaton hinta 674 100 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 269 640 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 404 460 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 1 528,18 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 2 994,35 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 485,05 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 8,90 €/m²
Tontinvuokravastike (arvio) 0,00 €/kk Arvioitu kuukausittain maksettava vuokratontin vuokravastike.
Helsingin Ambra
Helsingin Ambra

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Helsingin Ambra
Osoite Länsisatamankatu 18, 00180, Helsinki
Valmistuminen (arvio) 31.12.2024
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 126
Tontti Vuokra
Helsingin Ambra

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään