Asunto A 064

68 m², 3h+kt, 10 / 16 kerros

Alustava varaus

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Kolmio upein näköaloin

Tämä 10. kerroksen valoisa kolmio avautuu koilliseen Tapiolan suuntaan ja kaakkoon, merelle päin. Tarvitsetpa tilaa sitten perheelle tai oman työhuoneen kotiin, tästä asuntopohjasta saat toimivan kokonaisuuden. Kodin keskipisteenä avautuu keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen avara yhdistelmä. Asunnossa on lasitettu parveke. ja arkea helpottavat tilavat säilytysjärjestelmät.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Pinta-ala 68 m²
Asuntotyyppi 3h+kt
Kerros 10 / 16
Asunnon numero A 064
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Ei
Velaton hinta 424 700 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 134 410 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 290 290 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 217,72 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 317,50 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 272,00 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,00 €/m²
Espoon Hujoppi
Espoon Hujoppi

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Espoon Hujoppi
Osoite Niittytaival 5, 02200, Espoo
Valmistumisaika (arvio) 22.10.2020
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 119
Tontti Oma
Espoon Hujoppi

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankki-tunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään