Espoon Hujoppi

Hujoppi on valmistunut Espoon Niittykumpuun

Huikeaan kuudentoista kerroksen korkeuteen kurottava As. Oy Espoon Hujoppi on hulppeiden näköalojen ja mukavan arjen asuinpaikka. Täällä nautitaan päivittäin monipuolisista palveluista, erinomaisista liikenneyhteyksistä ja oman kodin rauhasta kaupungin hälinän yläpuolella.

Hujoppi on valmistunut Espoon Niittykumpuun, jossa erinomaiset kulkuyhteydet ja luonnonläheisyys tekevät arjesta mukavaa ja mutkatonta. Työ- ja vapaa-ajan matkoille hurautat sukkelasti, sillä Länsiväylä ja Kehä II ovat muutaman minuutin ajomatkan päässä. Metroasemakin on alle kilometrin päässä. Tapiolan kauppakeskus AINOA:an ja Isoon Omenaan on kumpaankin matkaa alle kolme kilometriä. Niittykummusta pääsee kävellen myös Haukilahden upeiden merimaisemien ääreen.

Korttelin alla siaitsevasta Biiliparkista löytyy vielä autohallipaikkoja.
Ole yhteydessä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittelyaikasi puh. 0800 162 162.

0 / 119 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

OsoiteNiittytaival 5, 02200, Espoo

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Espoon Hujoppi

Asunnot

Hujopin kaikki kodit on myyty. 

Mikäli etsit uutta kerrostalokotia Espoosta metroreitin varrelta, tutustu rakenteilla olevan As. Oy Espoon Reimarin koteihin skanska.fi/reimari.

Mukava ja mutkaton asuinympäristö

Erinomaiset kulkuyhteydet ja luonnonläheisyys tekevät arjesta Niittykummussa mukavaa ja mutkatonta. Työ- ja vapaa-ajan matkoille hurautat sukkelasti, sillä Länsiväylä ja Kehä II ovat muutaman minuutin ajomatkan päässä. Arjen olennaisimmat palvelut ovat lähietäisyydellä: päivittäistavarakauppa on tien toisella puolella ja kilometrin säteeltä löytyy kaksi päiväkotia sekä koulu.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja