Espoon Hujoppi

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Niittykummun uudet kodit kohoavat korkealle

Huikeaan kuudentoista kerroksen korkeuteen nouseva As. Oy Espoon Hujoppi on hulppeiden näköalojen ja mukavan arjen asuinpaikka. Kun tornitalo valmistuu, täällä nautitaan päivittäin monipuolisista palveluista, erinomaisista liikenneyhteyksistä ja oman kodin rauhasta kaupungin hälinän yläpuolella. Ylimmän kerroksen talosaunaosastolla ja vilvoitteluparvekkeella jokainen asukas pääsee nauttimaan huikeista maisemista. Kaksi saunaa löytyy myös korttelin asukkaiden yhteisestä piharakennuksesta Miitistä, jossa on lisäksi pesutupa, askartelutila sekä keittiöllä varustettu kerhohuone. Miitti valmistuu samaan aikaan Hujopin kanssa.

3 / 119 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana2h

Pinta-ala46 m²

Velaton hinta311 300 - 318 100 €

OsoiteNiittytaival 5, 02200, Espoo

TonttiOma

Valmistuminen 18.12.2020 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Espoon Hujoppi

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen ja halutessasi myös kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Omalle tontille rakentuvassa, 16-kerroksisessa As. Oy Espoon Hujopissa on vapaana yksi yksiö ja muutamia kaksioita ja kolmioita 5. - 15. kerroksissa. Hujopin kodit ovat puhdaslinjaisia, vaaleita ja selkeitä. Jokaisessa kodissa asuinneliöt jatkuvat tilavalle lasitetulle parvekkeelle. Hujoppi ja sen kotikortteli Liberti on rakennettu asukkaita ajatellen viihtyisäksi ja toimivaksi. 

Hujopissa on kolmiosainen KONE Residential Flow -järjestelmä, joka tekee kotiintulosta sujuvaa: sen ansiosta esimerkiksi ovet avautuvat älypuhelinsovelluksella tai kosketuksella ja hissi kuljettaa asukkaan oikeaan kerrokseen. Voit myös päästää vieraasi sisään alaovesta sovelluksen avulla.

Asuntojen kuvakarusellista löydät kuvat asunnon parvekenäkymistä.

Mukava ja mutkaton asuinympäristö

Erinomaiset kulkuyhteydet ja luonnonläheisyys tekevät arjesta Niittykummussa mukavaa ja mutkatonta. Työ- ja vapaa-ajan matkoille hurautat sukkelasti, sillä Länsiväylä ja Kehä II ovat muutaman minuutin ajomatkan päässä. Arjen olennaisimmat palvelut ovat lähietäisyydellä: päivittäistavarakauppa on tien toisella puolella ja kilometrin säteeltä löytyy kaksi päiväkotia sekä koulu.

Tutustu asuinalueeseen tästä

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja