Asunto A 46

59 m², 3h+kt, 6 / 8 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Kuudennen kerroksen valoisa kulmahuoneisto

Kolmen huoneen koti, jossa kaksi makuuhuonetta ja olohuoneen ja keittotilan muodostama oleskelutila. Isommassa makuuhuoneessa yhdellä seinällä tilava säilytysjärjestelmä. Asunnossa koko huoneiston levyinen parveke, joka aukeaa länteen ilta-auringon suuntaan.

Seuraava esittelyaika

Maanantai 18.10.2021 klo 17.00 - 18.00

Tervetuloa asuntoesittelyyn Reimariin os. Peijinkuja 1, 02270 Espoo. Paikalla asuntomyyjä Jukka Soininen p. 050 467 3880. Voit myös sopia oman esittelyaikasi p. 0800 162 162.

Pinta-ala 59 m²
Asuntotyyppi 3h+kt
Kerros 6 / 8
Asunnon numero A 46
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Ei
Velaton hinta 359 300 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 107 790 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 251 510 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 188,63 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 099,82 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 241,90 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,10 €/m²
Espoon Reimari
Espoon Reimari

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Espoon Reimari
Osoite Peijinkuja 1, 02270, Espoo
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 64
Tontti Oma
Espoon Reimari

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään