Espoon Reimari

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Vain yksi upea kolmio jäljellä

As. Oy Espoon Reimarin viimeinen asunto enää myynnissä. Vapaana kuudennen kerroksen kolmen huoneen valoisa koti, jossa on kaksi makuuhuonetta sekä olohuoneen ja keittotilan muodostama oleskelutila. Isommassa makuuhuoneessa yhdellä seinällä tilava säilytysjärjestelmä.

Kotioven ulkopuolella odottavat liikunta- ja ulkoilumaastot ja merenrantaankin on vain noin kilomertin matka. Finnooseen tuleva metroasema valmistuu aivan Reimarin viereen.

Karusellin kuvat ovat vastaavankokoisesta asunnosta.

0 / 64 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

OsoitePeijinkuja 1, 02270, Espoo

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Espoon Reimari

Asunnot

As. Oy Espoon Reimarissa on yhteensä 64 kotia. Vapaana on enää yksi upea kolmio, jossa on kauniin vaaleat pinnat ja korkealaatuiset sisustusmateriaalit. Lautaparketti luo kotiin levollisen ja ylellisen ilmeen. Asunnossa on koko huoneiston levyinen tilava lasitettu parveke länteen ilta-auringon suuntaan. 

Hyvät säilytystilat ja fiksusti suunniteltu pohjaratkaisu takaa, että tässä kodissa on tilaa elämälle. Asunnossa on huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla ja huoneistokohtaisella säädöllä varustettuna. Kylpyhuoneessa on sähköinen mukavuuslattialämmitys ja tilavaraus pesutornille.

Espoon uusi edistyksellinen merikaupunginosa

Finnoon urbaani kaupunginosa ylettyy Länsiväylältä merenrantaan asti. Omaleimainen asuinalue tarjoaa valmistuessaan kodin jopa 17 000 asukkaalle. Metro kuljettaa asukkaat nopeasti Helsinkiin ja takaisin. Alueen ensimmäiset kodit rakennetaan hyvien liikenneyhteyksien varrelle, kävelymatkan päähän merenrannasta.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja