Espoon Reimari

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Metro tuo Finnooseen uuden kaupunginosan

Länsiväylän ja merenrannan väliin syntyy uusi Finnoon asuinalue, joka saa oman pysäkkinsä metron varrelta. Alueen suunnittelun lähtökohtina ovat kestävä kehitys ja merellisyys. Finnoon ensimmäinen asuinkohde, kahdeksankerroksinen As. Oy Espoon Reimari, nousee omalle tontilleen kilometrin päähän meren rannasta. Finnooseen tuleva metroasema tulee aivan Reimarin viereen. Länsimetrolla liikut nopeasti ja helposti Helsingin keskustaan ja takaisin. Täältä löytyy aktiivisen ihmisen unelmakoti – katso alta seuraava esittely tai katso taltiointi edellisestä virtuaaliesittelystä!

2 / 64 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana2h, 3h

Pinta-ala47 - 59 m²

Velaton hinta308 700 - 359 300 €

OsoitePeijinkuja 1, 02270, Espoo

TonttiOma

Valmistuminen 30.9.2021 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Espoon Reimari

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

 

Asunnot

As. Oy Espoon Reimariin rakennetaan yhteensä 64 kotia. Vapaana on vielä muutama koti. Jokaisessa kodissa on tilava lasitettu parveke. Alimman asuinkerroksen korttelipihan puoleisissa asunnoissa on puulaudoitettu terassi, joka on osittain lasitettu.

Kauniin vaaleat pinnat ja korkealaatuiset sisustusmateriaalit, kuten lautaparketti, luovat kotiin levollisen ja ylellisen ilmeen. Hyvät säilytystilat ja fiksusti suunnitellut pohjaratkaisut takaavat, että Reimarin kodeissa on tilaa elämälle. Kaikissa kodeissa on huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla ja huoneistokohtaisella säädöllä varustettuna. Kylpyhuoneissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys ja tilavaraus pesutornille.

Espoon uusi edistyksellinen merikaupunginosa

Finnoon urbaani kaupunginosa ylettyy Länsiväylältä merenrantaan asti. Omaleimainen asuinalue tarjoaa valmistuessaan kodin jopa 17 000 asukkaalle. Metro kuljettaa asukkaat nopeasti Helsinkiin ja takaisin. Alueen ensimmäiset kodit rakennetaan hyvien liikenneyhteyksien varrelle, kävelymatkan päähän merenrannasta.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Esittelyvideo

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja