Espoon Reimari

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Metro tuo Finnooseen uuden kaupunginosan

Länsiväylän ja merenrannan väliin syntyy uusi Finnoon asuinalue, joka saa oman pysäkkinsä metron varrelta. Alueen suunnittelun lähtökohtina ovat kestävä kehitys ja merellisyys. Finnoon ensimmäinen asuinkohde, kahdeksankerroksinen As. Oy Espoon Reimari, nousee omalle tontilleen kilometrin päähän meren rannasta. Finnooseen tuleva metroasema tulee aivan Reimarin viereen. Länsimetrolla liikut nopeasti ja helposti Helsingin keskustaan ja takaisin. Täältä löytyy aktiivisen ihmisen unelmakoti – tee asuntovaraus heti!

47 / 64 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 2h, 3h, 4h

Pinta-ala28 - 83 m²

Velaton hinta197 100 - 464 200 €

OsoitePeijinkuja 1, 02260, Espoo

TonttiOma

Valmistuminen alkuvuosi 2021, Ennakkomarkkinoinnissa

TaloyhtiöAs. Oy Espoon Reimari

Seuraava esittelyaika

Finnoon ja Reimarin esittelyt PopUp-esittelytilassa tontilla. Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota asuntomyyntiimme yhteyttä ja sovi oma esittely.

Asunnot

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen ja halutessasi myös kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

As. Oy Espoon Reimariin rakennetaan yhteensä 64 kotia ja valikoimaan kuuluu niin näppäriä yksiöitä, erikokoisia kaksioita ja kolmioita kuin neljän huoneen perheasuntojakin. Reimarista löydät omasi elämäntilanteesta riippumatta. Jokaisessa kodissa on tilava lasitettu parveke. Alimman asuinkerroksen korttelipihan puoleisissa asunnoissa on puulaudoitettu terassi, joka on osittain lasitettu.

Kauniin vaaleat pinnat ja korkealaatuiset sisustusmateriaalit, kuten lautaparketti, luovat kotiin levollisen ja ylellisen ilmeen. Hyvät säilytystilat ja fiksusti suunnitellut pohjaratkaisut takaavat, että Reimarin kodeissa on tilaa elämälle. Kaikissa kodeissa on huoneistokohtainen koneellinen tulo–poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla ja huoneistokohtaisella säädöllä varustettuna. Kylpyhuoneissa ja saunoissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys. Kylpyhuoneissa on tilavaraus pesutornille.

Espoon uusi edistyksellinen merikaupunginosa

Finnoon urbaani kaupunginosa ylettyy Länsiväylältä merenrantaan asti. Omaleimainen asuinalue tarjoaa valmistuessaan kodin jopa 17 000 asukkaalle. Metro kuljettaa asukkaat nopeasti Helsinkiin ja takaisin. Alueen ensimmäiset kodit rakennetaan hyvien liikenneyhteyksien varrelle, kävelymatkan päähän merenrannasta. Espoon uuden vetovoimaisen meriolohuoneen rakentaminen alkaa pian!

Tutustu asuinalueeseen tästä

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja