Asunto A 117

94,5 m², 4H+KT+S, 14 / 17 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Toimivaa tilaa ja näppäriä neliöitä

Uniikki neljän huoneen kulmakoti toimivalla asuntopohjalla. Kodin sydän on keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen muodostama yhdessäolon tila, josta on käynti tilavalle lasitetulle parvekkeelle. Asunnosta avautuvat näkymät kahteen ilmansuuntaan, itään ja etelään. Päämakuuhuoneen yhteydessä on tilava vaatehuone. Eteisessä ja makuuhuoneissa on joko liukuovelliset säilytysjärjestelmät tai vaatekaapistot. Asunnon kodinhoitotilan jatkona on kylpyhuone sekä oma sauna.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme p. 0800 162 162 ja sovi oma esittely. 

Pinta-ala 94,5 m²
Asuntotyyppi 4H+KT+S
Kerros 14 / 17
Asunnon numero A 117
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 651 600 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 260 640 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 390 960 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 1 127,27 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 2 544,50 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 415,80 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,40 €/m²
Espoon Eteläviitta
Espoon Eteläviitta

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Espoon Eteläviitta
Osoite Finnoonsilta 19, 02270, Espoo
Valmistuminen (arvio) 31.3.2025
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 133
Tontti Oma
Espoon Eteläviitta

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.