Asunto A 001

50,5 m², 2H+KT, 2 / 17 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Toimiva kulmakaksio

Toisen kerroksen tilava kaksio ihastuttavalla pohjaratkaisulla, josta näkymä pohjoisen ja idän suuntaan. Valoisa olohuone, keittiö ja ruokailutila muodostavat yhtenäisen viihtyisän tilan. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Makuuhuoneen yhteydessä ja eteisessä on liukuovelliset säilytyskaapistot.

Seuraava esittelyaika

Maanantai 9.10.2023 klo 16.30 - 17.00

Tervetuloa tutustumaan Eteläviitan kotien suunnitelmiin esittelykonttiin tontin viereen. Kontin löydät Finnoonsillan ja Meritien kulmasta, metroasemaa vastapäätä . Eteläviitan tontin osoite on Finnoonsilta 19, 02270 Espoo. Voit myös sopia oman esittelyajan p. 0800 162 162

Pinta-ala 50,5 m²
Asuntotyyppi 2H+KT
Kerros 2 / 17
Asunnon numero A 001
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Ei
Velaton hinta 300 000 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 120 000 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 180 000 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 519,00 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 171,50 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 222,20 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,40 €/m²
Espoon Eteläviitta
Espoon Eteläviitta

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Espoon Eteläviitta
Osoite Finnoonsilta 19, 02270, Espoo
Valmistuminen (arvio) 31.3.2025
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 133
Tontti Oma
Espoon Eteläviitta

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.