Pienet, mutta tärkeät yksityiskohdat

Skanskan rakentama asunto-osakeyhtiö Matruusi valmistui helmikuussa 2019 Lappeenrantaan, aivan Saimaan rannalle. Yksi taloyhtiön osakkeenomistajista on yksityinen vuokranantaja Sari Bruun, joka osti talosta yksiön itselleen vuokrattavaksi. Erityistä kiitosta Skanska saa Sarilta siitä, kuinka pienetkin yksityiskohdat on otettu huomioon.

Asunnossa on yhteensä 35 neliötä sekä tilava lasitettu parveke, josta avautuvat näkymät järvelle. Asuntoon muutti keväällä vuokralainen, joka Sarin mukaan arvostaa laadukkaan asunnon lisäksi erityisesti taloyhtiön sijaintia sekä miljöötä.

– Bongasin tämän asunnon ensimmäisen kerran jo kesällä 2018. Ajattelin alkuun, että tämä olisi liian arvokas. Meni muutama kuukausi, kun aloin miettiä, mikä olisi hyvä seuraava kohde. Katselin silloin uudestaan tätäkin asuntoa, Sari muistelee ja jatkaa: – Siihen mennessä oli mielessäni kypsynyt ajatus siitä, että vaikka tämä on arvokas, niin haluan tarjota laadukkaan kodin jollekin, joka sitä etsii.

Ostajaa tultiin hyvin vastaan

Sarin ostama asunto toimi rakennusvaiheessa esittelyasuntona. Sen myötä asunnon varusteluihin kuului myös pientä ekstraa, kuten esimerkiksi integroitu mikro, lasinen keittiön välitila ja tapetoitu tehosteseinä.

– Varmistin tietysti, että tarvitseeko minun maksaa ekstraa joistakin näistä ihanista asioista, mitä tänne oli jo laitettu. Ei tarvinnut. Skanska tuli tässä hienosti minua vastaan, Sari kiittelee.

Kaikki on mietitty viimeiseen asti

Sekä Skanskan myynti- että työmaahenkilöstöstä on Sarin mielestä aivan alusta saakka huokunut lämmin asiakaspalveluhenkisyys. Vaikka kauppaa tehdäänkin, välitetään asiakkaasta oikeasti. Sama linja jatkuu läpi prosessiin – apua ollaan aina valmiita antamaan.

– Kaikissa tapaamisissamme Skanskan toiminta on ollut ammattitaitoista, asiakaslähtöistä ja lämmintä, Sari summaa. Erityistä kiitosta Skanska saa siitä, kuinka asiat on mietitty oikeasti loppuun asti.

– Kun minä ja mieheni tulimme ensimmäistä kertaa valmiiseen asuntoon, oli eteisessä valmiina matto, keittiössä sammutuspeite ja vessassa käsipyyhe, paperit sekä saippua. Nämä ovat pieniä asioita, mutta kertovat siitä, että kaikki on mietitty viimeiseen asti. Se on se piste i:n päälle, Sari painottaa.

– Tiedän satavarmasti, että jos minulla vain on mahdollisuus, niin teen Skanskan kanssa kauppoja myös jatkossa, Sari hymyilee.

1 / 3 - Sari Bruun on yksityinen vuokranantaja, joka halusi ostaa laadukkaan vuokra-asunnon Lappeenrannasta.
2 / 3 - Asunnossa on yhteensä 35 neliötä sekä tilava lasitettu parveke, josta avautuvat näkymät järvelle.
3 / 3 - As. Oy Lappeenrannan Matruusi sijaitsee upealla paikalla Saimaan rannalla.