Kotimyymälässä kohdataan

Kun työmaalla vasta aloitellaan, toisaalla pujahdetaan uuden kodin tunnelmaan. Skanskan Kotimyymälä inspiroi onnistuneisiin sisustusvalintoihin jo useilla paikkakunnilla.

Kuva Matti Möttönen

Uuden kodin sisustusvalinnat tehdään tavallisesti siinä vaiheessa, kun matkaa muuttopäivään on vielä kuukausia. Skanskan Kotimyymälässä kodinostajalla on mahdollisuus tutustua materiaali- ja varustevaihtoehtoihin ja eläytyä tulevaan aidon tuntuisessa ympäristössä.

- Kotimyymälä on tärkeä aloitusetappi matkalla uuteen kotiin. Valmiiksi kootut Skanska Kotien Design-mallistot vaihtoehtoineen helpottavat valintoja. Keittiökin alkaa konkretisoitua, kun välitilamateriaaleja, työtasoa ja ovimalleja vetimineen  pääsee sovittelemaan yhteen, Skanska Kotien muotoilujohtaja Sari Anttonen kertoo.

Kotimyymälöissä sisustusmateriaalit on koottu näppäriin mallistolaatikoihin. Niiden
sisältä löytyvät lisäksi puiset mallistopakit näytepaloineen, joita on helppo tarkastella
rinnakkain vaikkapa ison ruokapöydän äärellä. Apuna uuden kodin sisustusasioissa on aina Skanskan ammattitaitoinen asiakasvastaava.

Kotimyymälöitä on toteutettu nyt samalla toimivalla konseptilla Helsinkiin, Turkuun, Jyväskylään, Kuopioon, Lahteen, Lappeenrantaan ja viimeksi Ouluun. Uusimman Kotimyymälän avajaisia vietettiin Oulun asuntomyynnin yhteydessä lokakuussa.

Lue lisää uuden kodin sisustusvalinnoista