Arkisto

Lue Kodit-lehden aiempia numeroita.

Kevät 2016 artikkelit

Mikä talo, mitkä maisemat!

Järvenpään keskustassa, kävelykatu Jannen kulmilla, käy parhaillaan melkoinen myllerrys. Työn alla on tornitalon perusta; vaativa ja aikaa vievä vaihe. Korkeuksiin kohoava talo vaatii tavallista jykevämmät juuret.
Lue lisää

Luminary: Koteja, jollaisista moni on unelmoinut

Tampereen keskustaan valmistuva 21-kerroksinen Luminary tuo uusia näköaloja asunnon etsijöille. Näyttävä tornitalo kertoo myös asumisen muuttuvista tarpeista.
Lue lisää

Iloa ja estetiikkaa kotiympäristössä

Taide ilahduttaa, puhuttelee, haastaa ja herättää ajatuksia. Asuinalueilla se on myös keino erottautua ja rakentaa identiteettiä.
Lue lisää

Neljä toivetta keittiölle

Mikä on esteettisen ja toimivan keittiön resepti? Kysyimme asiaa Skanskan Kotipaneelissa.
Lue lisää

Kotitalo kohoaa Kankaalle

Jyväskylän Kankaan uusi asuinalue saa ensimmäiset asukkaansa keväällä 2017. Heidän joukossaan on tämä urheilullinen nuoripari.
Lue lisää

Ajan hermolla asuntosuunnittelussa

Asumisen toiveet elävät ajassa ja muuttavat muotoaan, mutta yksi asia on ja pysyy: kodin pitää tuntua omalta. Asumisen tulevaisuutta ja hyvän asuntosuunnittelun merkitystä pohtivat muotoilujohtaja Sari Anttonen ja kaavakehitysjohtaja Hille Kaukonen Skanska Kodeista.
Lue lisää

Kristallin kimallusta, korkokenkien kopinaa

Puhtaan valkeat uudet pinnat ja avara pohjaratkaisu tarjoaa inspiroivat raamit sisustajalle. Tässä pohjoishelsinkiläisessä kodissa korostuvat taide, etniset vivahteet ja aurinkoinen väripaletti.
Lue lisää

Lupa luovuuteen

Hyvin suunniteltu asuntopohja antaa tilaa yllättävillekin sisustusratkaisuille. Poimimme bloggari Marjo ”Naku” Naukkarisen sisustamasta Vantaan Laulupihan BoKlok-esittelyasunnosta parhaat vinkit huonekalujen sijoitteluun, tavaroiden säilytykseen ja rentoon tyyliin.
Lue lisää

Kodit-lehti Kesä 2015

Kesällä 2015 lehdessä oli asiaa muun muassa Kehäradasta, asuntosijoittamisesta, kauniista parvekkeista ja vanhojen alueiden uusista kasvoista.