6 syytä ostaa uudisasunto

Onko harkinnassa uusi koti? Listasimme 6 syytä, miksi uudisasunnon hankkiminen kannattaa.

Syy 1: Huoletonta asumista – ei yllättäviä kustannuksia tai remontteja vuosiin

Aiheuttaako tuleva putkiremontti päänvaivaa? Vaikka yllätykset kuuluvat elämään,  asumisen suhteen niitä kannattaa välttää. Kun harkinnassa on uusi koti, uudisasunto on turvallinen valinta. Tiedät aina mitä saat ja voit elää huolettomasti ilman yllättäviä  kustannuksia tai lähitulevaisuuden remontteja.

Syy 2: Energiatehokkuus

Uudessa asunnossa on helppo ottaa pienet, mutta tärkeät ekoteot osaksi asumisen arkea. Esimerkiksi oikeanlaisella valaistuksella tai kylpyhuoneen hanoilla voi huomioida  ympäristön asuinmukavuuksia karsimatta. Koska jo rakennusvaiheessa kiinnitetään  huomiota sähkön ja veden kulutukseen energiatehokkailla kodinkoneilla, vähenevät  myös asumisen kustannukset.

Syy 3: Lasitettu parveke

Kodikkaasti sisustettu parveke on ainutlaatuinen oleskelutila ympäri vuoden. Viihtyisällä
lasitetulla parvekkeella voi järjestää rennot illanistujaiset tai nauttia kahvista ja  aamuauringosta omassa rauhassa. Parvekelasien ansiosta nautit arvokkaista kodin  lisäneliöistä satoi tai paistoi.

Syy 4: Voit itse vaikuttaa materiaalivalintoihin

Haluaisitko valita itse tulevan kotisi lattiamateriaalin? Ostaessasi uudisasunnon hyvissä ajoin, voit vaikuttaa tulevan kotisi materiaalivalintoihin. Haaveiletpa modernista  keittiöstä tai klassisista kylpyhuoneen kaakeleista, voit koota näköisesi kodin  sisustusarkkitehtiemme tekemistä materiaalikokonaisuuksista. Tuleva koti on varmasti mieluinen, kun saat tehdä omanlaisia sisustusvalintoja.

Syy 5: Yhteiset tilat

Myös yhteistilojen toimivuudella on yllättävän suuri merkitys jokapäiväisen elämän  sujuvuuteen. Uusissa taloissa panostetaan entistä enemmän esimerkiksi helppokulkuisiin  pyörävarastoihin ja tilaviin pyykkitiloihin. Unohda siis pyörän kuskaaminen pitkin  portaita ja liian lyhyet pyykkinarut.

Syy 6: Ison kylpyhuoneen edut

Uudisasunnoissa kylpyhuoneet on suunniteltu täyttämään arjen pienetkin tarpeet. Koska sinun ei tarvitse ahtautua pieneen suihkukaappiin, voit antaa suihkuhetken todella  rentouttaa. Moniin kylpyhuoneisiin mahtuu myös pesukone, kuivausrumpu sekä tilava  pyykkikaappi. Voit siis vihdoin kuivattaa pyykit siellä, missä niiden kuuluukin kuivua, eli tilavassa kylpyhuoneessa!

Myös uuden kodin rahoitus on joustava

Tiesitkö, että uuden kodin hankinta on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi? Saat uuden kodin jo kohtuullisella omarahoitusosuudella. Skanska Kotien maksuehto  helpottaa päätöksentekoa sekä varmistaa, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Lue lisää joustavista maksuehdoistamme »