Kodit-lehti

Kesän Kodit-lehdessä esittelemme kauniin ullakkoasunnon Helsingin Kuninkaantammessa sekä asukkaiden suosikkipaikat uudella asuinalueella. Käymme työmaavierailulla tulevien asukkaiden kanssa Espoon Calibrissa ja teemme kierroksen viehättävässä Munkkiniemessä. Kurkkaa myös, miltä näyttää uusi BoKlok-esittelyasunto Espoossa. Nautinnollisia lukuhetkiä!

Kesän Kodit-lehden artikkelit

Uusiin taloyhtiöihin Postin SmartPost-palvelu

Skanska ja Posti ovat aloittaneet yhteistyön, jossa Skanskan Kotien valmistuvissa asuntokohteissa otetaan käyttöön Postin uusi pakettilokerikkopalvelu SmartPost.
Lue lisää

Asumisen ja rakentamisen ekologisuus kiinnostaa

Ympäristön hyvinvointi on tärkeä osa uusien kotien ja asuinalueiden suunnittelua.
Lue lisää

Kunniamaininta Kotimyymälä-konseptille

Skanskan Kotimyymälä-konsepti palkittiin alkuvuodesta kunniamaininnalla Fennia Prize -muotoilukilpailussa. Alallaan uudenlainen palvelukonsepti kerää kiitosta myös kodinostajilta.
Lue lisää

Koti Keskuspuiston kynnyksellä

Nuoripari muutti alkuvuodesta ensimmäisten joukossa Helsingin Kuninkaantammeen. He ihastuivat erityisesti uuden kaupunginosan sijaintiin ja lupaaviin korttelisuunnitelmiin.
Lue lisää

Asuminen on moniulotteinen kokemus

Ihmiset hakevat asumiselta muutakin kuin toimivuutta. Kodikkuus, kauneus ja asuinalueen ”sielu” saavat ihmisen kiinnittymään tiettyyn paikkaan, pohtii yhdyskuntasuunnittelun professori Kimmo Lapintie Aalto yliopistosta.
Lue lisää

Tampereen huipulla ennen ja nyt

Tampereen keskustassa, Itsenäisyydenkadun ja Murtokadun kulmassa, on tällä hetkellä suuri kuoppa. Parin vuoden päästä paikalla komeilee Tampereen korkein asuinrakennus, Luminary-tornitalo. Vielä vuosi sitten katukuvaa hallitsi kuitenkin ”Tammelan musta helmi”, legendaarinen opiskelija-asuntola Rasti. Asuntolan monitoimimiehenä toiminut Matti Mäkelä raottaa Rastin värikästä historiaa.
Lue lisää

Ensivilkaisu tulevaan kotiin

Tunnelma on odottava Espoon Calibrin rakennustyömaalla. Pian asukkaat pukevat turvavarusteet ylleen ja astuvat sisään tulevaan kotiinsa.
Lue lisää

6 syytä ostaa uudisasunto

Onko harkinnassa uusi koti? Listasimme 6 syytä, miksi uudisasunnon hankkiminen kannattaa.
Lue lisää

Asuntosijoittajan ABC

Uudiskohde on hyvä ja turvallinen valinta aloittelevalle asuntosijoittajalle, sanoo Skanskan sijoitusasiakkaista vastaava avainasiakaspäällikkö Ari Salakka. Mitä muuta kannattaa huomioida, kun on aikeissa sijoittaa asuntoon?
Lue lisää

Rento, rakastettava Munkkiniemi

Mikä Helsingin Munkkiniemessä vetoaa? Kuljimme kierroksen arvostetussa kaupunginosassa ja piipahdimme pidetyissä paikoissa.
Lue lisää

Sinisen sävyjä

Espoon Kurrenkolon esittelyasunnon sisustus sopii minimalistiseen makuun. Kodin ilme on kiinnostava, vaikka kaikki turha on karsittu.
Lue lisää

Taloudellista joustoa tähän hetkeen

Asumiseen uppoaa useimmilta suomalaisilta suurin osa tuloista. BoKlok ja S-Pankki ryhtyivät ratkomaan yhtälöä, jolla kukkaroon jää asumiskustannusten jälkeen enemmän rahaa elämiseen.
Lue lisää

Betonista puun pariin

BoKlok-tiimin tuore vahvistus on kohteiden rakentamisesta vastaava tuotantopäällikkö Per Eerola. Hän osallistuu myös laadunvalvontaan ja konseptin kehittämiseen sekä toimii tällä hetkellä Keravan Sepänpihan työmaalla vastaavana työnjohtajana.
Lue lisää

Koti kasvaa kesäisin

Lasitettu parveke ei piittaa kesäsään vaihteluista. Satoi tai paistoi, sen suojassa on mukava kahvitella tai puuhastella viherkasvien parissa. Oma viihtyisä ja suojaisa ulkotila inspiroi myös sisustajaa.
Lue lisää

Matka on yhtä tärkeä kuin päämäärä

Asiakaskokemus on siis läsnä kaikkialla ja siksi palveluja tarjoavan yrityksen tulee olla siellä missä asiakkaatkin ovat.
Lue lisää