Miten sinä haluaisit asua?

Hyvän asumisen standardi on laatulupauksemme asumisen hyvinvoinnille ja uuden kodin ostamiselle. Lupaus perustuu yli 20 vuoden kokemukseemme kotien rakentamisesta suomalaisille kuunnellen ja toteuttaen heidän toiveitaan ja tarpeitaan. Koska uuden kodin hankkiminen on ihmiselle yleensä elämän merkittävin sijoitus, kannamme vastuumme kaikissa vaiheissa ja haluamme lunastaa lupauksemme niin suunnittelu- ja ostoprosessin kuin asumisenkin aikana.

Keskeinen sijainti on hyvän asumisen kulmakivi

Skanska rakentaa korkealaatuisia koteja parhaille paikoille. Hyvä sijainti on luonnollisesti makuasia, kun yksi haikailee meren rannalle ja toinen aivan iholle keskustan sykkeeseen. Me pystymme vastaamaan toiveiden kirjoon ja usein myös omalla tontilla, sillä hyvä sijainti on merkityksellisin tosiasia kodin ostajalle. Korkealaatuinen uudiskohde paraatipaikalla ja halutulla alueella kestää aikaa ja on turvallinen sijoitus, sillä asunnon arvon säilyminen on yksi hyvän asumisen kulmakivistä.

Se on myös kodin perustavin asia

Hyvän asumisen standardi tekee koko ostoprosessista turvallisen ja helpon, sillä uusi koti on suuri päätös emmekä halua, että kukaan stressaa turhia missään vaiheessa. Pidämme tiivistä ja avointa keskusteluyhteyttä heti alusta alkaen. Annamme suunnitteluun ja rakentamiseen laatutakuun ja vastaamme reklamaatioihin kymmenen vuoden ajan ostamisesta lähtien. Meille vastuu on asiakaspalvelua ja konkreettisia tekoja sekä ennen kaikkea kodinostajalle turvaa ja huoletonta asumista pitkäksi aikaa.

Huolellinen suunnittelu avainasemassa

Uusimmat asumisen mukavuudet helpottavat arkea ja kasvattavat kummasti kotielämän viihtyvyyskerrointa on kyse sitten kuraeteisestä, sähköauton latauspaikasta, älyhissistä, hyvästä äänieristyksestä tai puhtaasta ja raikkaasta sisäilmasta. Analysoimme jatkuvasti asiakaskokemuksia ja -toiveita, minkä pohjalta kehitämme fiksuja neliöitä, teknisiä ratkaisuja, ominaisuuksia ja palveluja, koska haluamme jatkuvasti nostaa Hyvän asumisen standardia asiakkaidemme iloksi.