Tervetuloa tähdistöön – koteja meille kaikille omalla tontilla. Hyödynnä etu!

As. Oy Vantaan Vegan oma tontti, monipuoliset pohjaratkaisut sekä fiksu hinnoittelu takaa sen, että tilaa ja rahaa jää myös elämiseen. Persoonallisen arkkitehtuurin pihapiiri sekä alue tarjoaa asukkailleen kaikki hyvän arjen mahdollisuudet: puistomaisen ympäristön, hyvät kulkuyhteydet ja palvelut lähietäisyydeltä. Vega koostuu kahdesta tähdenmuotoisesta rakennuksesta, jotka nousevat naapuritalojen Stellan ja Vespan viereen. Vantaan Vega on ennakkomarkkinoinnissa - varaa kotisi nyt! Nyt on paras hetki tehdä varaus, sillä tarjoamme 1500 euron sisustusedun kauppaan johtavasta ennakkovarauksesta. Kampanja voimassa 6.3.-30.4.2019.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 4 huonetta
Pinta-ala: 30,5 - 83 m²
Velaton hinta: 156 500 - 381 000 €
Osoite: Timanttikuja 3, 01700, Vantaa
Tontti: Oma
Valmis: 10/2020

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakkomarkkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Persoonallinen arkkitehtuuri luo mahdollisuuksia

Omalle tontille rakentuva As. Oy Vantaan Vega muodostuu kahdesta erillisestä tähdenmuotoisesta rakennuksesta. Toisessa talossa on suuria perheasuntoja ja toisessa talossa pienemmille perheille, pariskunnille sekä sinkuille sopivia yhden, kahden sekä kolmen huoneen koteja. Asuntojen koot vaihtelevat 83 m2 neljän huoneen perheasunnoista 30,5 m2 yksiöihin.

Saatavilla on yhteensä 76 erikokoista kotia, joiden ikkunoista avautuvat upeat näkymät otollisiin ilmansuuntiin talojen omintakeisen muotokielen ansiosta. Nyt tarjoamme 1500 euron sisustusedun kauppaan johtavasta ennakkovarauksesta! Etua voit hyödyntää esimerkiksi sisustusvalintoja tehdessä. Toimi siis nopeasti - etu on hyödynnettävissä 6.3.-30.4.2019.

Viihtyisät raamit elämälle

Taidolla tehdyt pohjaratkaisut hurmaavat Vantaan Vegassa. Suuret ikkunat päästävät sisään paljon valoa ja persoonallisen muotoiset huoneet luovat koteihin avaruuden tuntua. Kaikissa asunnoissa on oma parveke.

Kodin vaativimpiinkin säilytystarpeisiin vastaavat taloyhtiön useat yhteistilat. Jokaiseen Vegan asuntoon kuuluu oma irtaimistovarasto jonka lisäksi asukkailla on käytössään yhteiset ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot. Yhteinen autohalli korttelin asukkaille sijaitsee maan alla suojassa säältä ja asukkaat voivat ostaa hallipaikan autolleen erillisenä osakkeena. Tämän lisäksi autohallissa sijaitsee kätevä huolto- ja pesupiste polkupyörille.

Mahdollisuuksien Kivistö

Kivistön alueen suunnitelmat ovat suuria, mutta ne on mitoitettu ihmisen kokoiseen hyvään arkeen. Koti Vespassa merkitsee paitsi arjen helppoutta myös monia vapaa-ajan mukavuuksia. Kivistö on luonnonläheinen ja pidetty pientalovaltainen asuinalue, johon rakentuu parhaillaan uusi kaupunkimainen keskusta vehreine puistoalueineen. Kokonaisuuden täydentää mielenkiintoinen taide, joka ilahduttaa korttelista toiseen. Luonto ja ekologisuus ovat kaikkialla Kivistössä keskeinen osa urbaania elämää. Puistot ja laajat viheralueet houkuttelevat alueen asukkaita viettämään aikaa ulkotiloissa ja erinomaiset pyöräilyverkostot risteilevät keskusta-alueelta kauas lähikaupunginosiin. Alueen ytimeen kohoaa lisäksi Aurinkokiven palvelukeskus, johon tulee koulu, päiväkoti, neuvola, musiikkiopisto ja kuvataidekoulu sekä monikäyttöisiä tiloja erilaisiin tilaisuuksiin ja harrastuskäyttöön.

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Katso tästä Vegan visualisointikuvat sekä kehärata -video

Sisustusvalinnat


Skanskan sisustusammattilaisten kokoamista Design-mallistoista on valittu asuntoihin modernit ja tyylikkäät sisustusmateriaalit. Asuntoihin on valittu erilaisia yhdistelmiä sisustusesitteen valikoimista, jotta löytäisit juuri sinulle mieluisen kodin.

Tutustu Design-mallistoon »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Vantaan Kivistön uusi timantti!

  Kivistön suunnitelmat ovat suuria, mutta ne on mitoitettu ihmisen kokoiseen hyvään arkeen. Koti Vespassa merkitsee paitsi arjen helppoutta myös monia vapaa-ajan mukavuuksia.

  Taide tuo alueelle väriä

  Kivistö on luonnonläheinen ja pidetty pientalovaltainen asuinalue, johon rakentuu parhaillaan uusi kaupunkimainen keskusta vehreine puistoalueineen. Urbaanit korttelit tarjoavat tulevaisuudessa paitsi ison kirjon palveluita myös viihtyisän kotipaikan jopa 30 000 ihmiselle. Kokonaisuuden täydentää mielenkiintoinen taide, joka ilahduttaa korttelista toiseen.

  Lyhyt matka kaikkialle

  Luonto ja ekologisuus ovat kaikkialla Kivistössä keskeinen osa urbaania elämää. Puistot ja laajat viheralueet houkuttelevat alueen asukkaita viettämään aikaa ulkotiloissa ja erinomaiset pyöräilyverkostot risteilevät keskusta-alueelta kauas lähikaupunginosiin. Arki Kivistössä ei vaadi autoa, sillä Kehäradan junat vievät nopeasti niin Helsingin keskustaan kuin lentokentällekin.

  Alueen eloisa sydän

  Kivistön juna-aseman tuntumaan rakentuva hulppea Kauppakeskus on alueen vilkas sydän. Vantaan Jumboakin suurempaan palvelujen keskittymään on suunnitteilla yli 100 liikettä ja palvelupistettä. Alueen ytimeen kohoaa lisäksi Aurinkokiven palvelukeskus, johon tulee koulu, päiväkoti, neuvola, musiikkiopisto ja kuvataidekoulu sekä monikäyttöisiä tiloja erilaisiin tilaisuuksiin ja harrastuskäyttöön.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä!

   Skanska Kodit

   Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
   0800 162 162 (maksuton)

   Osoite
   Nauvontie 18
   00280 Helsinki

   Ota yhteyttä

   -