Koteja jokaiseen elämänvaiheeseen Kivistön tähdistössä!

Nopeasti kasvava Kivistö tarjoaa asukkailleen puistomaisen ympäristön, hyvät kulkuyhteydet, palvelut lähietäisyydellä sekä persoonallista arkkitehtuuria. As. Oy Vantaan Vega koostuu kahdesta tähdenmuotoisesta rakennuksesta, jotka nousevat naapuritalojen Stellan ja Vespan viereen. Vantaan Vega ennakkomarkkinoinnissa - varaa kotisi nyt!

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 4 huonetta
Pinta-ala: 30,5 - 83 m²
Velaton hinta: 156 500 - 381 000 €
Osoite: Timanttikuja 3, 01700 Vantaa, Vantaa
Tontti: Oma
Valmis: 10/2020

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakkomarkkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Persoonallinen arkkitehtuuri luo mahdollisuuksia

As. Oy Vantaan Vega muodostuu kahdesta erillisestä tähdenmuotoisesta rakennuksesta. Toisessa talossa on suuria perheasuntoja ja toisessa talossa pienemmille perheille, pariskunnille sekä sinkuille sopivia yhden, kahden sekä kolmen huoneen koteja. Asuntojen koot vaihtelevat 83 m2 neljän huoneen perheasunnoista 30,5 m2 yksiöihin. Saatavilla on yhteensä 76 erikokoista kotia, joiden ikkunoista avautuvat upeat näkymät otollisiin ilmansuuntiin talojen omintakeisen muotokielen ansiosta.

Maksimimäärä valoa

Taidolla tehdyt pohjaratkaisut hurmaavat Vantaan Vegassa. Suuret ikkunat päästävät sisään paljon valoa ja persoonallisen muotoiset huoneet luovat koteihin avaruuden tuntua. Kaikissa asunnoissa on oma parveke. Voit valita joko saunallisen tai saunattoman kodin – juuri sellaisen, joka sopii sinun tarpeisiisi!

Käytännöllistä arkea ja helppoa matkustamista

Kodin vaativimpiinkin säilytystarpeisiin vastaavat taloyhtiön useat yhteistilat. Jokaiseen Vegan asuntoon kuuluu oma irtaimistovarasto jonka lisäksi asukkailla on käytössään yhteiset ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot. Yhteinen autohalli korttelin asukkaille sijaitsee maan alla suojassa säältä ja asukkaat voivat ostaa hallipaikan autolleen erillisenä osakkeena. Tämän lisäksi autohallissa sijaitsee kätevä huolto- ja pesupiste polkupyörille.

Katso tästä Vegan visualisointikuvat sekä kehärata -video

Sisustusvalinnat


Skanskan sisustusammattilaisten kokoamista Design-mallistoista on valittu asuntoihin modernit ja tyylikkäät sisustusmateriaalit. Asuntoihin on valittu erilaisia yhdistelmiä sisustusesitteen valikoimista, jotta löytäisit juuri sinulle mieluisen kodin.

Tutustu Design-mallistoon »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Meille ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa. Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisesta arjesta »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Etäisyys paikoista

  Vantaan Kivistön uusi timantti!

  Kivistön suunnitelmat ovat suuria, mutta ne on mitoitettu ihmisen kokoiseen hyvään arkeen. Koti Vespassa merkitsee paitsi arjen helppoutta myös monia vapaa-ajan mukavuuksia.

  Taide tuo alueelle väriä

  Kivistö on luonnonläheinen ja pidetty pientalovaltainen asuinalue, johon rakentuu parhaillaan uusi kaupunkimainen keskusta vehreine puistoalueineen. Urbaanit korttelit tarjoavat tulevaisuudessa paitsi ison kirjon palveluita myös viihtyisän kotipaikan jopa 30 000 ihmiselle. Kokonaisuuden täydentää mielenkiintoinen taide, joka ilahduttaa korttelista toiseen.

  Lyhyt matka kaikkialle

  Luonto ja ekologisuus ovat kaikkialla Kivistössä keskeinen osa urbaania elämää. Puistot ja laajat viheralueet houkuttelevat alueen asukkaita viettämään aikaa ulkotiloissa ja erinomaiset pyöräilyverkostot risteilevät keskusta-alueelta kauas lähikaupunginosiin. Arki Kivistössä ei vaadi autoa, sillä Kehäradan junat vievät nopeasti niin Helsingin keskustaan kuin lentokentällekin.

  Alueen eloisa sydän

  Kivistön juna-aseman tuntumaan rakentuva hulppea Kauppakeskus on alueen vilkas sydän. Vantaan Jumboakin suurempaan palvelujen keskittymään on suunnitteilla yli 100 liikettä ja palvelupistettä. Alueen ytimeen kohoaa lisäksi Aurinkokiven palvelukeskus, johon tulee koulu, päiväkoti, neuvola, musiikkiopisto ja kuvataidekoulu sekä monikäyttöisiä tiloja erilaisiin tilaisuuksiin ja harrastuskäyttöön.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä!

   Skanska Kodit

   Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
   0800 162 162 (maksuton)

   Osoite
   Nauvontie 18
   00280 Helsinki

   Ota yhteyttä

   -