Tapiottaren uudet kerrostalokodit ovat valmistuneet avaran puistokorttelin pihapiiriin, alle viiden minuutin kävelymatkan päähän Leinelän juna-asemalta. Kehärata tuo sujuvasti niin lentokentältä kuin vaikka Helsingin keskustasta! Rullaa sivua alaspäin ja kuuntele Leinelän asukkaan kommentteja alueesta.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 3 huonetta
Pinta-ala: 28,5 - 63 m²
Velaton hinta: 249 800 €
Osoite: Leinelän puistotie 10, 01340, Vantaa
Tontti: Valinnainen vuokra
Valmis: 28.6.2018

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakkomarkkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Talo täynnä hyväpohjaisia kaupunkikoteja

Vantaan Tapiotar koostuu kahdesta viisikerroksisesta asuintalosta, jotka reunustavat avaraa puistomaista asuinkorttelia itäiseltä laidalta. Vapaana on yksi 63 neliön kolmio, joka on sisustettu esittelyasunnoksi, soita ja sovi oma esittelyaika! Rullaa sivua alaspäin ja kurkkaa videolla esittelyasuntoon!

Klikkaa tästä ja tule tutustumaan Aiemmin sisustettuun kolmioon 3D esityksen avulla. Pystyt liikkumaan kodissa sisällä kuin olisit paikan päällä. 

Leinelä - valoa, väljyyttä ja valloittavia maisemia

Leinelästä on muodostunut viihtyisä asuinalue hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Klikkaa tästä ja kuule, mitä Leinelässä asuva perhe kertoo alueesta.

Kaikissa Tapiottaren kodeissa keittiö ja olohuone muodostavat yhdessäolon viihtyisän keskipisteen, joka avautuu parvekkeen tai ranskalaisen parvekkeen kautta ilta-auringon suuntaan. Ajattoman tyylikkäät sisustusmateriaalit lautaparketeista kylpyhuoneen laatoitukseen sekä laadukas varustetaso antavat viimeisen silauksen viihtymiseen. 

Arki hyvässä järjestyksessä

Tapiottaressa on monipuoliset yhteiset tilat, joihin kuuluu esimerkiksi taloyhtiön oma saunaosasto. Ensimmäisen kerroksen kurapisteessä puhdistat näppärästi kumpparit tai koiran likaiset tassut ennen kotiin menoa.  Erillisinä osakkeina myytävät autopaikat sijaitsevat korttelipihan alla pysälöintihallissa. Halliin on kulku pihakannen kautta.

Valinnainen vuokratontti

Tapiotar rakennetaan valinnaiselle vuokratontille, josta voit halutessasi maksaa taloyhtiölle huoneistokohtaisen osuuden lunastushinnasta ja näin vapautua tontin vuokran maksuvelvollisuudesta. Jos taas et tahdo sijoittaa pääomaasi tonttiin, voit maksaa osuutesi tontinvuokrasta kuukausittaisena vastikkeena. Huomaa, että tontin lunastusosuus ei sisälly asunnon velattomaan hintaan. Lunastusosuuden suuruus määräytyy lunastusajankohdan mukaan. 

Selaa Tapiottaren esitettä

Selaa Tapiottaren sisustusesitettä

Kurkista Tapiottaren esittelyasuntoon A35

Kehärata tuo kotiin

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus.

Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja  asumisenhelppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa  säästävätalotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet  ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien.
• Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun
• Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa
• Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana

Luomme mahdollisuudet, jotta sinä voit vaikuttaa ympäristön hyväksi

Nykyaikaiset kodinkoneet ovat osa helppoa arkea
Energiatehokkaat kodinkoneet.
Vaikutusmahdollisuus oman kotisi vedenkulutukseen
Veden kulutusta pienentävät vesikalusteet, huoneistokohtainen lämpimän ja kylmän veden mittaus.
Lyhyt kauppamatka pienentää hiilijalanjälkeä
Hyvä sijainti palveluiden ja liikenneyhteyksien lähellä.
Tehokkaampaa energian käyttöä
Lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihto. Hyvä lämmöneristys sekä laadukkaat ikkunat ja ovet pienentävät lämpöhäviötä. Energiatehokas kiinteä valaistus.
Ajanmukaiset kestävät materiaalit
Huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin

Kartta


Etäisyys paikoista

Tapiotar nousee valoisan korttelipuiston itälaidalla. Visualisointi.

Valoisa vaalea julkisivu Leinelän puistotielle. Visualisointi.

Valoa, väljyyttä ja Leinelän valloisttavia maisemia. Visualisointi.

Olohuone ja ruokailutila muodostavat asunnon valoisan sydämen. Esittelyasunto B48.

Vaaleassa keittiössä on saarekkeen ansiosta hyvin työtilaa. Esittelyasunto B48.

Makuuhuone rauhoittuu liukuovien taakse. Esittelyasunto B48.

Makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuoltoa helpottava vaatehuone. Esittelyasunto B48.

Toinen makuuhuone toimii myös vierashuoneena tai työhuoneena. Esittelyasunto B48.

Valoisa parveke avautuu kahteen ilmansuuntaan. Esittelyasunto B48.

Kodin yleisilme on valoisa. Esittelyasunto B48.

Asuinalue

Iloa, väriä ja tunnelmallisia kaupunkikoteja

Vantaan sydämessä sijaitsevassa Leinelässä toteutuu hienosti alueen alkuperäinen visio asukkaidensa näköisestä kaupunginosasta, jossa yhdistyvät luonto, kaupunkitaide ja virkistävä arkkitehtuuri.

Taide piristää kotiympäristöä

Ympäristötaide on tärkeä osa Leinelän henkeä. Julkisten tilojen ja suojaisien asuinkorttelien kokonaisuus muodostaa monimuotoisen ja rytmikkään taustan taiteelle, joka ilahduttaa kulkijaa yllättävissäkin paikoissa. Taiteen teema, elämän kiertokulku, soljuu sulavasti rakennusten ja kulkureittien kaartelevasta muotokielestä yksittäisiin teoksiin.

Luontoon suoraan kotiovelta

Metsäalueen reunustama Leinelä kutsuu päivittäisille kävelyretkille luontoon. Alueen viherkeitaita ovat Metsänhengen puisto virkistysalueineen sekä Kukkukallion ja Epinkosken puistot. Ulkoilureitit jatkuvat puistoista pitkän matkan päähän, aina Tikkurilaan ja Kulomäkeen saakka. 

 Liiku kätevästi junalla, bussilla tai omalla autolla

Leinelän sijainti Kehäradan varrella, pääkaupunkiseudun pääväylien lähellä, on oivallinen. Matka taittuu joutuisasti, minne ikinä arki sinua kuljettaakin. Leinelä kasvaa ja monipuolistuu kaiken aikaa. Tapiottaren valmistuessa alueen oma lähikauppa on jo avannut ovensa.

 

Kartta


Etäisyys paikoista

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

Skanska Kodit

Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
0800 162 162 (maksuton)

Osoite
Nauvontie 18
00280 Helsinki

Ota yhteyttä

-