Odotettu helmi, jota et löydä muualta

Vantaan Silkinranta nousee Tikkurilan keskustaan, aivan tiedekeskus Heurekaa vastapäätä. Silkinrannan uudet kodit rakentuvat osaksi historiallista, punatiilistä Silkin korttelia ja uuden elämän saavaa jokipuistoa. Jäljellä on vielä koteja kaikkiin elämäntilanteisiin. Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen. Lue lisää digivarauksesta asunnon sivuilla!

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 4 huonetta
Pinta-ala: 26,5 - 113,5 m²
Velaton hinta: 200 200 - 610 700 €
Osoite: Silkkitehtaantie 5, 01300, Vantaa
Tontti: Oma
Valmis: 28.01.2020

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Parasta Vantaata

Silkinranta tarjoaa asukkailleen poikkeuksellisen mahdollisuuden nauttia samaan aikaan vehreistä jokimaisemista, vanhan tehdaskorttelin tunnelmasta ja palveluista aivan kävelymatkan päässä.

Nyt tehtävien uudistusten myötä vanhan tekstiilitehtaan korttelista tulee osa elävää kaupunkikuvaa, jossa on työpaikkoja, koteja sekä monitoimi-, ravintola- ja palvelutiloja saman pihan äärellä. Toimitilat ja palvelut tekevät korttelin pohjoispuolesta vireän ja elävän, ja joenrannan puolelle rakentuvissa Silkinrannan kodeissa nautitaan samalla asumisen rauhasta.

Aivan Silkinrannan vieressä olevasta jokisuistosta tulee viehättävä olohuoneen jatke. Joenrannasta kunnostetaan aktiivinen kaupunkilaisten virkistysalue, joka tarjoaa milloin tahansa mahdollisuuden hengähtää luonnossa arjen kiireiden keskellä.

Tervetuloa kotiin

 Pitkän päivän jälkeen tuntuu aina hienolta päästä oman kodin rauhaan. Silkinrannassa kotiin tuleminen on sydämen lisäksi ilo silmälle: punatiilinen kotitalo kätkee sisäänsä tunnelmallisen sisäpihan, jossa kodin lämpö paistaa suurista ikkunoista tyylikkään teollisen arkkitehtuurin keskeltä.

Omalle tontille nousevasta Silkinrannasta löydät monipuolisen valikoiman koteja kivoista 28,5 m2 yksiöistä ylellisen avariin 113,5 m2 neljän huoneen asuntoihin. Koteja valmistuu yhteensä 52. Maisemat avautuvat itä- ja eteläpuolella jokipuiston viehättäviin rantamaisemiin ja länteen päin sisäpihan ainutlaatuiseen teollisuusmiljööseen. Isot ikkunat ja parvekkeet tuovat reilusti valoa ja avaruutta.

Tunnelmaa, jota et löydä muualta

 Silkinrannan kotikorttelin sisäpiha on avointa tilaa, jota värittää asuinrakennusten etualalla oleva vihervyöhyke. Punatiiliverhoilu, suuret ikkunat sekä vanhan teollisuusteeman mukaiset detaljit, kuten pyöreät metalliportaikot ja näyttävä valaistus antavat kaikki oman leimansa kotitalon tunnelmaan. Hieno yksityiskohta Silkinrannassa on myös vaikuttavat tammiset pääovet tiililattiaisilla sisäänkäynneillä, joista kuljetaan porrashuoneisiin.

Korttelin lounaiskulmasta, vastapäisen suojeltavan rakennuksen päädystä, löydät leikki- ja oleskelualueet. Korttelin päädyssä piha liittyy luontevasti ympäröivään jokipuistoon. Samasta yhteydestä löydät taloyhtiön oman, suojaisan oleskelupihan, jossa voit järjestää vaikka syntymäpäiväjuhlat. Oleskelupihan näkymät avautuvat kauniina kesäiltana joenrantaan ja auringonlaskuun. Asukkaiden yhteiskäytössä on lisäksi yksilöllinen, sisustusarkkitehdin suunnittelema saunaosasto.

Sujuvaa arkea

Kuten kaikissa Skanskan kodeissa, myös Silkinrannassa arjesta on pyritty tekemään mahdollisimman sujuvaa. Fiksusti suunniteltujen asuntopohjien ansiosta vain mielikuvitus rajoittaa sisustuksen suunnittelua ja kalusteiden järjestelyä ilman ylijääviä hukkaneliöitä. Säilytyksessä on suosittu tilaa säästäviä liukuovia, esimerkiksi eteisen peilipintaisten liukuovien takaa löydät täysin oman maun mukaan muokattavan säilytysjärjestelmän.

Vaaleat pinnat ja lämminhenkinen lautaparketti antavat Silkinrannan kodeille selkeät raamit, joihin omat huonekalusi ja sisustustavarasi asettuvat luontevasti luoden kotiin sinun näköisesi ilmeen. Oman yksityiskohtansa Silkinrannan asuntoihin tekee kylpyhuoneiden ja wc:den sähköinen mukavuuslattialämmitys, jonka ansiosta askeleet tuntuvat aina miellyttävän lämpöisiltä.

 

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Tutustu Silkinrannan visualisointeihin ja Kehäradan esittelyvideoon

Sisustusvalinnat


Skanskan sisustusammattilaisten kokoamista Design-mallistoista on valittu asuntoihin modernit ja tyylikkäät sisustusmateriaalit. Asuntoihin on valittu erilaisia yhdistelmiä sisustusesitteen valikoimista, jotta löytäisit juuri sinulle mieluisen kodin.

Tutustu Design-mallistoon »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Alueen vanha tehdashistoria näkyy ympäristössä.

  Asuinalue

  Kulman takaa avautuu koko maailma

  Teatteriin katsomaan stand-upia vai jokipuistoon sorsia syöttämään? Heurekan uuteen näyttelyyn vai Dixin kautta hetkessä Helsingin keskustaan? Silkinrannan poikkeuksellisuuden ymmärtää kunnolla vasta paikan päällä – jokivarren omasta rauhasta siirryt hetkessä kaikkien palveluiden ja harrastusmahdollisuuksien ääreen.

  Kaikki palvelut kävelymatkan päässä

  Silkinrannan sijainti on yhteyksien osalta yksi pääkaupunkiseudun parhaista. Lyhyen kävelymatkan päässä oleva Tikkurilan asema on Suomen vilkkaimpia risteyskohtia, josta pääset nopeasti joka suuntaan. Työmatkasi Helsingin keskustaan voi parhaimmillaan sujua 20 minuutissa.

  Tikkurilan keskustan erikoisliikkeet ja Dixin kauppakeskus pitävät huolen siitä, että löydät aivan kotikulmilta kaiken tarvittavan. Yhtä lailla lyhyt matka on liikunta- ja kulttuuriharrastusten luo sekä alueen päiväkoteihin ja kouluihin.

  Lue lisää uudistuvasta jokirannasta Vantaan kaupungin sivuilta.

  Tiedekeskus Heureka on vain pienen kävelymatkan päässä, joen vastapuolella.

  Kevyenliikenteen silta johtaa joen yli.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Skanska Kodit

   Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
   0800 162 162 (maksuton)

   Osoite
   Nauvontie 18
   00280 Helsinki

   Ota yhteyttä

   -