Koti, jonka lähtökohtana on ihana ja toimiva arki

As. Oy Vantaan Molskotti on rakenteilla oleva kerrostalokohde Vantaan Kivistön keskustassa, aivan juna-aseman tuntumassa. 68 uutta kotia - yksiöitä, kaksioita ja kolmea huonetta, saunallisia ja saunattomia huoneistoja. Taloyhtiössä on kaksi saunaosastoa. Varaa nyt laadukas ja valoisa kotisi pääkaupunkiseudun uudelta urbaanilta asuinalueelta!

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 3 huonetta
Pinta-ala: 31,5-68,5 m2
Velaton hinta: 163 400 - 231 500 €
Osoite: Topaasikuja 2, 01700, Vantaa
Tontti: Valinnainen vuokra
Valmis: 5/2019

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Elämisen riemua uudessa ja kasvavassa Kivistön keskuksessa

As Oy Vantaan Molskotti on uusi urbaani koti loistavien liikenneyhteyksien, luonnon ja kehittyvien palvelujen äärellä. Molskotin tehokkaissa kodeissa yhdistyvät moderni toiminnallisuus ja ekologisuus. Varaa nyt valoisa ja huoleton koti, jossa arki sujuu mallikkaasti!

Lue asukkaan haastattelu täältä!

Helppo tulla…

Kivistö kehittyy vauhdilla pääkaupunkiseudun urbaanin asumisen mallialueeksi. Kehärata ja muu julkinen liikenne tuo nopeasti perille Kivistöön, jossa nautitaan aktiivisesta kaupunkimaisuudesta, hyvistä ulkoilumahdollisuuksista ja kaupunkitaiteesta. Alueelle on suunnitteilla vetovoimainen kauppakeskus, jossa monipuoliset erikoiskaupat, palvelut, harrastukset ja elämykset ovat käden ulottuvilla.

… ja helppo asettua kodiksi

Kuusikerroksinen L:n muotoinen Molskotti muodostaa suojaisan sisäpihan leikkiin ja seurusteluun. Asuntoja on yhteensä 68: valinnanvaraa riittää napakasta 28 neliön yksiöstä 70 neliön saunalliseen kolmioon. Lähtökohtana kotien suunnittelussa on tehokas asuminen ja toimivat pohjaratkaisut.

Hyvä pohja luo toimivan perustan

Kun koti on huolella mitoitettu, se on helppo kalustaa juuri mieleisellään tavalla. Ylellisen isot ikkunat tuovat kotiin runsaasti valoa ja avaruutta. Keittiö ja olohuone muodostavat kodin sydämen, yhtenäisen avaran tilan viihtyisään oleskeluun. Lisäksi on valittavana muutama koti, jossa on erillinen keittiö.

Kahvihetki omalla terassilla tai parvekkeella

Alimman kerroksen kodit jatkuvat vehreille aidatuille pihaterasseille. Omalla pikkupihalla onkin kiva juoda aamukahvit ja nauttia hetki ennen työpäivää. Ylempien kerrosten kodeissa lisätilaa tuovat tilavat lasitetut parvekkeet ja pienimpien yksiöiden viehätystä lisää kätevä ranskalainen parveke.

Valinnainen vuokratontti

Molskotti rakennetaan valinnaiselle vuokratontille, josta voit halutessasi maksaa taloyhtiölle huoneistokohtaisen osuuden lunastushinnasta ja näin vapautua tontin vuokran maksuvelvollisuudesta. Jos taas et tahdo sijoittaa pääomaasi tonttiin, voit maksaa osuutesi tontinvuokrasta kuukausittaisena vastikkeena. Huomaa, että tontin lunastusosuus ei sisälly asunnon velattomaan hintaan. Lunastusosuuden suuruus määräytyy lunastusajankohdan mukaan. 

Selaa Molskotin esitettä »

Selaa Molskotin sisustusesitettä »

Tutustu ja tee valintoja Kodin Onni -palvelussa

Lue lisää Kivistöstä

Tutustu Kivistön videoon »

Ihastu esittelyasunnoksi sisustettuun kaksioon!

Kehärata tuo kotiin

Sisustusvalinnat


Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta

Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesti materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty Molskotin sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus.

Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja  asumisenhelppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa  säästävätalotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet  ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien.
• Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun
• Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa
• Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana

Luomme mahdollisuudet, jotta sinä voit vaikuttaa ympäristön hyväksi

Nykyaikaiset kodinkoneet ovat osa helppoa arkea
Energiatehokkaat kodinkoneet.
Vaikutusmahdollisuus oman kotisi vedenkulutukseen
Veden kulutusta pienentävät vesikalusteet, huoneistokohtainen lämpimän ja kylmän veden mittaus.
Lyhyt kauppamatka pienentää hiilijalanjälkeä
Hyvä sijainti palveluiden ja liikenneyhteyksien lähellä.
Tehokkaampaa energian käyttöä
Lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihto. Hyvä lämmöneristys sekä laadukkaat ikkunat ja ovet pienentävät lämpöhäviötä. Energiatehokas kiinteä valaistus.
Ajanmukaiset kestävät materiaalit
Huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Etäisyys paikoista

  Vantaan Molskotin visualisointi sisäpihalta päin katsottuna.

  Vantaan Molskotin katujulkisivu visualisointi.

  Sisustettu esittelyasunto A10.

  Sisustettu esittelyasunto A10.

  Sisustettu esittelyasunto A10.

  Sisustettu esittelyasunto A10.

  Sisustettu esittelyasunto A10.

  Vantaan Molskotin asemapiirros

  Asuinalue

  Urbaani syke kohtaa lähiluonnon


  Vantaan Kivistössä kohtaavat koko ajan paranevat palvelut ja monipuolinen luonto. Hyvät liikenneyhteydet tuovat perille taidekaupunkiin, jossa seuraava taideteos on ihan kulman takana.

  Helppo tulla junalla, autolla tai pyörällä


  Kivistöön on rakenteilla 30 000 asukkaan aktiivinen asuinalue. Liikenneyhteydet ovat loistavat, kun Kehäradalla matka Helsingin keskustaan sujuu alle puolessa tunnissa ja lentokentälle pääsee 7 minuutissa.
  Pyöräilijälle Kivistö on paratiisi: tiheää pyörätieverkostoa pitkin on nopeaa ja ekologista fillaroida työmatkoja tai suunnata virkistäytymään läheisiin luontokohteisiin.

  Palvelujen ääressä, suurenmoinen kauppakeskus rakenteilla


  Peruspalvelut Kivistössä ovat jo valmiina. Mikä parasta, Kivistöön on suunnitteilla moderni kauppakeskus, jossa voi shoppailla, harrastaa, viihtyä ja nauttia vapaa-ajasta. Vilkkaan kohtaamispaikan yhteyteen tulee myös kirjasto, terveysasema sekä viihde- ja vapaa-ajantiloja.

  Lähiluontoa ja taidetta


  Vihreä puisto löytyy Kivistöstä aivan vierestä ja vain pienen matkan päässä voi kokea aitoa erämaatunnelmaa. Talvella hiihtoladut kutsuvat ja kesällä golfin harrastajat iloitsevat lyhyestä matkasta Keimola golfin 18-reikäiselle kentälle. Luonnon lisäksi taide tuo Kivistössä iloa jokaiseen päivään. Seinämaalausten ja veistosten ohella valoteokset elävöittävät aluetta, taidekiviä on eri puolilla keskustaa ja sähkökaapit saavat taidetta pintaansa.

  Lue lisää Kivistön asuinalueesta »

  Lue lisää Kivistöstä

   

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

   Skanska Kodit

   Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
   0800 162 162 (maksuton)

   Osoite
   Nauvontie 18
   00280 Helsinki

   Ota yhteyttä

   -