Uuden kodin taikaa Leinelässä

As. Oy Vantaan Ilmattaressa päiväsi täyttyvät elämänilosta. Huippuhyvät liikenneyhteydet vievät kaupunkiseikkailuun kohti Vantaan kauppakeskuksia ja Helsingin keskustan rientoja. Satumainen luontoseikkailu taas alkaa jo kotiovelta ja metsän salaiset piilopaikat odottavat ihan kulman takana. Tällainen kotipaikka inspiroi päivittäin tavallista parempaan, reippaampaan ja seikkailuntäyteisempään arkeen!

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 4 huonetta
Pinta-ala: 30 - 80,5 m²
Velaton hinta: 157 600 - 362 300 €
Osoite: Leinelänkaari 1 b, 01340, Vantaa
Tontti: Oma
Valmis: 09/2021

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakkomarkkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Sopiva koti jokaiselle

Nelikerroksiseen As. Oy Vantaan Ilmattareen rakennetaan yhteensä 67 asuntoa. Kodeissa on huoneita asuntopohjasta riippuen yhdestä neljään ja asuintilat on suunniteltu sopimaan niin yhden, kahden kuin useammankin asukkaan arkeen. Näissä kodeissa korostuu toimivan asumisen tärkeys – kotiin ei tarvita ylenpalttisesti neliöitä, kun ne osataan ottaa hyötykäyttöön tehokkaasti. Näihin koteihin mahtuu kaikki tärkeä!

Valmistaudu viihtymään

Asunnoissa on huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmön talteenotolla ja huoneistokohtaisella säädöllä. Kylpyhuoneessa tasaisen lämmön takaa sähköinen lattialämmitys. Talon suurimmissa kodeissa on kylpyhuoneen lisäksi erillis-wc.

Osassa asuntoja on kätevät säilytysjärjestelmät ja joissain makuuhuoneissa vaatehuoneet vaatekaappien sijaan. Talon suurimmissa asunnoissa on kylpyhuoneen lisäksi erillis-wc ja miltei jokaisessa kodissa keittiö yhdistyy olohuoneeseen saumattomasti, luoden kodin keskiöön mukavan tilan yhteiselle oleskelulle, peli-illoille ja herkutteluhetkille.

Parveke vai terassi – tai miksei molemmat!

Jokaisessa kodissa, myös yksiöissä, on oma lasitettu parveke. Yhdessä yksiössä on lasitetun parvekkeen sijaan viehkeä ranskalainen parveke. Talon toisen kerroksen eteläpuolen asunnoissa lasitetut parvekkeet jatkuvat erilliselle, kattamattomalle parveketerassille. Terassille laitetaan kesällä salaatit kasvamaan ja otetaan aurinkoa mukavassa lepotuolissa. Tällainen parvekkeen ja terassin yhdistelmä on kerrostaloasunnossa todellinen harvinaisuus!

Luontoseikkailu alkaa kotipihasta

Ilmattaressa luonto ja pihapiiri yhdistyvät saumattomasti. Kotipihan keskelle kohoaa viihtyisä kallionyppylä, joka tarjoaa oivat puitteet eväsretkille, kiipeilyseikkailuille ja käpylehmäleikeille. Jos mieli halajaa syvemmälle luonnon syleilyyn, kannattaa vetää kumisaappaat jalkaan ja suunnata hieman kotipihaa pitemmälle – lyhyen kävelymatkan päässä eteesi aukeaa vehreä metsä rauhallisine ulkoilureitteineen. Täällä poimitaan marjat ja sienet ruokapöytään ihan kotipihan laitamilta!

 

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

1 / 8
2 / 8 - vantaan-ilmatar-julkisivu-2-visualisointi-1920.jpg
3 / 8 - vantaan-ilmatar-julkisivu-visualisointi-1920.jpg
4 / 8 - vantaan-ilmatar-piha-visualisointi-1920.jpg
5 / 8 - vantaan-ilmatar-keittio-visualisointi-1920.jpg
6 / 8 - vantaan-ilmatar-olohuone-visualisointi-1920.jpg
7 / 8 - vantaan-ilmatar-parveke-visualisointi-1920.jpg
8 / 8 - asemapiiros_1920x1280.jpg

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Uusen kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Rahoitus


Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Asuinalue

  Moderni asuinalue täynnä uutuudenviehätystä

  Leinelä on aivan uusi asuinalue, jonka asuttaminen aloitettiin 2010-luvun alkupuolella. Modernin asuinalueen katukuvaa piristävät persoonallinen arkkitehtuuri, kirkkaat värit, urbaani kaupunkitaide ja vehreän vihanta luonto. Lyhyen olemassaolonsa aikana asuinalueesta on jo tullut paikallisten rakastama naapurusto, joka on muovattu asukkaidensa näköiseksi.

  Kaupungin palvelut ja hyvät kulkuyhteydet

  Leinelässä asutaan hyvien kulkuyhteyksien, viihtyisien puistojen ja taianomaisen luonnon lähellä. Myös kaupungin peruspalvelut ovat ihan käden ulottuvilla: naapurustosta löytyvät niin ruokakauppa, kampaamo kuin päiväkotikin. Metsänhengen puistossa lapset leikkivät luonnon helmassa ja Epinkosken puisto taas on kaikille oiva paikka luontomaiseman ääreen hiljentymiselle. Koivukylän kattavat palvelut löytyvät kävelymatkan päästä.

  Leinelä sijaitsee keskeisellä paikalla, kehäradan varrella. Junalla alueen asukkaat kulkevat nopeasti lentokentälle, Aviapoliksen työpaikoille, Tikkurilaan ja Helsingin keskustaan. Autolla pääset muutamassa minuutissa valtaväylille. Bussikin ajaa naapuruston läpi, joten liikkuminen paikasta toiseen on vaivatonta – omistitpa auton tai et.

  Leinelä on elämys

  Leinelässä vallitsee kiireetön, lämminhenkinen tunnelma, joka vie heti mukanaan. Pihat täyttyvät lasten riemunkiljahduksista ja viihtyisissä puistoissa tutustutaan uusiin ystäviin. Vaikka asuinalue sijaitsee lähellä kaupungin palveluita ja kehärataa, sen ympärille avautuu miltei koskematon kaupunkimetsä, jonka ulkoilureitit tarjoavat monipuolisia luontoelämyksiä niin suunnistajalle, lenkkeilijälle kuin pienelle seikkailijallekin.

  Luonnon lisäksi myös kaupunkitaide on Leinelässä osa asukkaiden jokapäiväistä elämää. Erityistä Leinelässä on kuitenki se, että täällä taide koetaan kaikilla aisteilla – teosten pintoja saa tunnustella, ympäröivän luonnon tuoksut täyttävät nenän ja kirkkaat värit sekä jännittävät muodot tarjoavat jännitystä näköaistille. Tarkkasilmäinen saattaa huomata taidetta arvaamattomissakin paikoissa. Leinelä yllättää ja viihdyttää päivästä toiseen – täällä voi ihan huomaamattaan inspiroitua ympäristöstä vaikka kauppareissulla.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä!

   Skanska Kodit

   Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
   0800 162 162 (maksuton)

   Osoite
   Nauvontie 18
   00280 Helsinki

   Ota yhteyttä

   -