Tulossa! Koteja Vantaan Leinelään

Vantaan sydämessä sijaitsevassa Leinelässä toteutuu hienosti alueen alkuperäinen visio asukkaidensa näköisestä kaupunginosasta, jossa yhdistyvät luonto, kaupunkitaide ja virkistävä arkkitehtuuri. Leinelästä on kehäradan myötä muodostunut viihtyisä asuinalue hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Nyt suunnitteilla on as. Oy Vantaan Ilmatar osoitteeseen Leinelänkaari 1, 01340 Vantaa.

Tyyppi: Kerrostalo

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakkomarkkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Leinelä - valoa, väljyyttä ja valloittavia maisemia

Leinelästä on muodostunut viihtyisä asuinalue hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Alueella on elintarvikeliike ja päiväkoteja, koulut ja terveyspalvelut ovat lähietäisyydellä ja ulkoilumaastot aivan ovella. Katso alla olevasta videosta, mitä Leinelässa asuva perhe kertoo asuinalueesta.

Haluatko saada lisätietoja Vantaan Ilmattaren kodeista ensimmäisten joukossa? Jätä yhteystietosi asuntomyyntiimme. Ilmattaren arvioitu ennakkomarkkinoinnin aloitus on loppukesällä 2019.

Asukkaan kertomaa Leinelästä

Asiakaskokemusvideo

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Asuinalue

  Iloa, väriä ja tunnelmallisia kaupunkikoteja

  Vantaan sydämessä sijaitsevassa Leinelässä toteutuu hienosti alueen alkuperäinen visio asukkaidensa näköisestä kaupunginosasta, jossa yhdistyvät luonto, kaupunkitaide ja virkistävä arkkitehtuuri.

  Taide piristää kotiympäristöä

  Ympäristötaide on tärkeä osa Leinelän henkeä. Julkisten tilojen ja suojaisien asuinkorttelien kokonaisuus muodostaa monimuotoisen ja rytmikkään taustan taiteelle, joka ilahduttaa kulkijaa yllättävissäkin paikoissa. Taiteen teema, elämän kiertokulku, soljuu sulavasti rakennusten ja kulkureittien kaartelevasta muotokielestä yksittäisiin teoksiin.

  Luontoon suoraan kotiovelta

  Metsäalueen reunustama Leinelä kutsuu päivittäisille kävelyretkille luontoon. Alueen viherkeitaita ovat Metsänhengen puisto virkistysalueineen sekä Kukkukallion ja Epinkosken puistot. Ulkoilureitit jatkuvat puistoista pitkän matkan päähän, aina Tikkurilaan ja Kulomäkeen saakka. 

  Liiku kätevästi junalla, bussilla tai omalla autolla

  Leinelän sijainti Kehäradan varrella, pääkaupunkiseudun pääväylien lähellä, on oivallinen. Matka taittuu joutuisasti, minne ikinä arki sinua kuljettaakin. Leinelä kasvaa ja monipuolistuu kaiken aikaa. Alueen oma päivittäistavarakauppa on jo avannut ovensa.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä!

   Skanska Kodit

   Pääkaupunkiseudun asuntomyynti
   0800 162 162 (maksuton)

   Osoite
   Nauvontie 18
   00280 Helsinki

   Ota yhteyttä

   -