Nyt on mahdollisuus hankkia viihtyisän ylellinen koti Telakkarannasta, kun Aurajoen kaupunginpuoleinen rantakortteli täydentyy viimeisellä rantatalolla As. Oy Turun Parkinrannalla. Näyttävät isot ikkunat ja lasitetut parvekkeet tuovat tykö alueen teollisen menneisyyden ja antavat kodille ainutlaatuisen tunnelman.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 3 huonetta
Pinta-ala: 27 - 124 m²
Velaton hinta: 527 000 - 942 500 €
Osoite: Unioninkatu 14, 20810, Turku
Tontti: Oma
Valmis: 2/2019

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Tasokas koti lumoavilla jokinäkymillä

Uuteen 8-kerroksiseen taloon valmistuu 39 kaunista kotia. Valinnanvaraa riittää 27 neliön yksiöstä hulppeaan 124 neliön saunalliseen kolmioon. Enää kaksi eri kokoista kolmiota vapaana!

Kaikilta Parkinrannan parvekkeilta on nautinto ihastella Aurajoen kulkua. Tilavalla parvekkeella voi aloittaa aamun lehden kera tai kerääntyä illalliselle ystävien kera kattovalojen tuikkiessa. Suojeltu nosturi talon edessä antaa pikantin lisän alueen rouheaan, historian täyttämään tunnelmaan.

Laatu tuo viihtyisyyttä 

Kaupunkikodit ovat avaria ja pohjaratkaisuiltaan selkeitä. Korkeista ikkunoista tulvii sisään ihanaa luonnonvaloa. Keittiö yhdistyy olohuoneeseen luoden ison yhtenäisen tilan seurusteluun. Korkealaatuiset materiaalivalinnat, kuten lattioita peittävä lautaparketti sekä kalustepeitteiset kodinkoneet ja kivitasot, lisäävät kodin arvoa ja käytettävyyttä. Kolmioissa voi nauttia myös oman saunan lempeistä löylyistä ja vaatteille on varattu erillinen vaatehuone.

Toimivat yhteistilat

Irtaimistovarastot ja yhteinen ulkoiluvälinevarasto sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa. Pyykkihuoltoa helpottaa talon kuivaushuone, jossa saa suuremmankin pyykin kätevästi kuivaksi. Piha-alueen istutukset, valot ja penkit tekevät rauhallisesta pihasta mukavan oleskelupaikan. Entä omistatko sähköauton? Autohallista löytyy muutama sähköautojen latauspisteellä varustettu erillisinä osakkeina myytävä autopaikka.

Selaa Parkinrannan esitettä »

Selaa Parkinrannan sisustusesitettä »

Tutustu ja tee valintoja Kodin Onni -palvelussa

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa. Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisesta arjesta »

Kartta


Etäisyys paikoista

Parveke23

Lasitetulla parvekkeella voit nauttia Telakkarannan merellisestä tunnelmasta. Visualisointi.

olohuone

Korkeista ikkunoista tulvii luonnonvaloa. Parkinrannassa on lattialämmitys, joten ikkunat ulottuvat lähes lattiaan asti. Visualisointi.

keittio

Keittiö on kodin sydän. Parkinrannan keittiö on visualisoitu Calm Desing malliston materiaaleilla.

julkkari

As. Oy Turun Parkinranta viimeistelee Auranjoen kaupunginpuoleisen korttelin. Visualisointi-

assari

Asemapiirros

ilmakuva

Korttelin rakennuksissa yhdistyvät moderni arkkitehtuuri sekä alueen historiaa kunnioittavat suunnitteluratkaisut.

kortteli

Aurajoen kaupunginpuoleinen kortteli valmistuu Parkinrannan myötä.

Asuinalue

Koti joen rannalla, kävelymatkan päässä keskustasta

Telakkarannasta on hyvää vauhtia muodostumassa moderni, korkeatasoinen asuinalue. Täällä kotimaisemaasi kuuluvat komeat purjelaivat ja vastarannalla siintävä Turun linna. Vanhat säilytettävät tehdasrakennukset ja telakkanosturit antavat alueelle ilmeikkään ulottuvuuden.

Kaupunkiasumisen parhaat puolet

Telakkaranta on kaupunkilaisen todellinen toiveosoite rauhallisella paikalla Aurajoen varrella, kävelymatkan päässä Turun ydinkeskustasta ja Aurajoen kesätapahtumista. Lähin ruokakauppa sijaitsee vain parin korttelin päässä Laivurinkadulla.

Tekemistä tois puol jokke

Lähiympäristöstäsi löytyy paljon mielenkiintoista tekemistä. Muutaman sadan metrin päässä Telakkarannasta kulkee Föri, jolla pääsee näppärästi joen toiselle puolelle: Forum Marinumiin tai Turun linnan kierrokselle on mukava viedä vaikkapa vieraita. Telakkarannasta on kävelymatka myös Turun Satamaan.

Aurajoen maisemat ihastuttavat kaikkina vuodenaikoina.

Kartta


Etäisyys paikoista

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja Parkinrannasta, ota yhteyttä

Skanska Kodit

Turun asuntomyynti 
0800 155 511 (maksuton)
Ota yhteyttä sähköpostitse »

Osoite 
Itäinen Rantakatu 60 
20810 Turku

 

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

-