As. Oy Turun Maunun kaikki kodit on myyty. Omalle tontille nouseva Maunu on osa Eerikinpihaksi kutsuttua uusien taloyhtiöiden kokonaisuutta, jossa säilytetään kauniisti ja kekseliäästi ripaus vanhaa. Sisäpihan vastakkaiselle puolelle nousevassa Hermanissa on vapaana vielä pari pihan puolella olevaa terassillista asuntoa! Sekä Hermanissa, että sen viereen nousevassa Blankassa on vapaana sisäpihan puoleisia asuntoja myös ylemmissä kerroksissa.

Osoite: Koulukatu 7b, 20100, Turku
Tontti: Oma
Valmis: 4/2020

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Yhteystiedot

Oman pihan rauhaa keskellä Turkua

Maunussa nautit uuden kodin mukavuuksista erinomaisella sijainnilla. Eerikinpiha on rauhallinen asuinkortteli, jonka keskelle kätkeytyy kaunis ja suojaisa sisäpiha istutuksineen ja levähdyspaikkoineen. Uudessa korttelikokonaisuudessa vanha ja uusi muodostavat tasapainoisen ja kotoisan kokonaisuuden.

Koulukadun varteen rakentuva Maunu muistuttaa tyyliltään paikalla aiemmin sijainnutta vanhaa asuinrakennusta. Myös Maunun vieressä Eerikinkadun varrella sijaitseva vanha puutalo kunnostetaan uuteen käyttöön. Vanhaa kivimateriaalia hyödynnetään kekseliäästi esimerkiksi Eerikinpihan pihapiirin muureissa.

Menevän kaupunkielämän rauhallinen lähtöpiste

Taloon kätkeytyy ihastuttavia kaupunkikoteja, joissa kaikissa on tehokas asuntopohja ja ajattoman kauniit pintamateriaalit. Osa kodeista on kaksikerroksisia, ja kaikissa yksiöissä tila jatkuu ylös parvelle, mikä lisää väljyyttä ja tilan tuntua.

Kodin sydän on keittiön ja oleskelutilojen muodostama kokonaisuus. Sisäpihan suuntaan avautuvissa kodeissa on ranskalainen parveke sekä käynti parioven kautta viihtyisälle ulkoterassille, jonne voi viritellä vaikkapa ruukkuistutuksia ja pienen istuskeluryhmän.

Sujuvaa arkea

Kuten kaikissa Skanskan kodeissa, myös Maunussa arjesta on pyritty tekemään mahdollisimman sujuvaa. Asumisen vaivattomuus tulee esille pienissä, mutta tarkoin harkituissa yksityiskohdissa.

Maunussa lämmöntalteenotolla varustettu ilmanvaihto takaa tasaisen lämmön ja raikkaan sisäilman. Kylpyhuoneen sähköinen mukavuuslattialämmitys tuntuu miellyttävältä jalan alla.

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Turun Eerikinpihassa säilytetään kauniisti ja kekseliäästi ripaus vanhaa.

1 / 6 - Eerikinpihaan muodostuu uniikki asuinmiljöö keskelle kaupunkia. Visualisointi.
2 / 6 - Osassa Maunun kodeista on viihtyisä terassi pihan puolella. Visualisointi.
3 / 6 - Pienet yksityiskohdat tekevät keittiöstä toimivan. Visualisointi asunto C9.
4 / 6 - Maunun katujulkisivu Koulukadun puolelta. Visualisointi.
5 / 6 - Eerikinpihasta muodostuu viehättävä kaupunkipiha. Visualisointi.
6 / 6 - Asemapiirros

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesti materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty Maunun sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Oma palasi Turun historiallista keskustaa

  Vieressä Kauppatori, Aurajoen ranta ja Samppalinna

  Maunun ympärillä avautuu inspiroiva ja eloisa kaupunkielämä. Kaunis Turun keskusta tarjoaa kulttuuria, ruokaa, tapahtumia ja jokimaiseman, jonka ääressä kaupunkilaiset viihtyvät ympäri vuoden.

  Elämän pienet ilot

  Harvassa suomalaisessa kaupungissa on niin paljon nähtävää ja koettavaa niin tiiviillä alueella kuin Turun keskustassa. Turun huipputasoisista ravintoloista on puhuttu jo pitkään, eikä kaupungin tapahtumatarjonta teattereineen ja klubeineen jää tästä jälkeen.

  Kaupungin ainutlaatuisen tunnelman täydentävät vanhat koristeelliset kivi- ja puutalot sekä Aurajoen varren ja Samppalinnan vehreät kulttuurimaisemat jalopuineen. Elämä rauhoittuu omassa kodissa, joka sulkee kaupungin hälinän taakseen.

   

   

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Yhteystiedot

   Skanska Kodit

   Turun asuntomyynti 
   0800 155 511 (maksuton)
   Ota yhteyttä sähköpostitse »

   Osoite 
   Itäinen Rantakatu 60 
   20810 Turku

   Ota yhteyttä

   -