As. Oy Turun Maunu valmistuu erinomaiselle paikalle kaupungin sydämeen, vain neljä korttelia Turun Kauppatorilta ja kaksi Aurajoen rannasta. Omalle tontille nouseva Maunu on osa Eerikinpihaksi kutsuttua uusien taloyhtiöiden kokonaisuutta, jossa säilytetään kauniisti ja kekseliäästi ripaus vanhaa.

Tyyppi: Pien-/rivitalo
Vapaana: 1 - 2 huonetta
Pinta-ala: 39,5 - 58 m²
Velaton hinta: 213 500 - 235 600 €
Osoite: Koulukatu 7b, 20100, Turku
Tontti: Oma
Valmis: Kevät 2020

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Oman pihan rauhaa keskellä Turkua

Maunussa nautit uuden kodin mukavuuksista erinomaisella sijainnilla. Eerikinpiha on rauhallinen asuinkortteli, jonka keskelle kätkeytyy kaunis ja suojaisa sisäpiha istutuksineen ja levähdyspaikkoineen. Uudessa korttelikokonaisuudessa vanha ja uusi muodostavat tasapainoisen ja kotoisan kokonaisuuden.

Koulukadun varteen rakentuva Maunu muistuttaa tyyliltään paikalla aiemmin sijainnutta vanhaa asuinrakennusta. Myös Maunun vieressä Eerikinkadun varrella sijaitseva vanha puutalo kunnostetaan uuteen käyttöön. Vanhaa kivimateriaalia hyödynnetään kekseliäästi esimerkiksi Eerikinpihan pihapiirin muureissa.

Menevän kaupunkielämän rauhallinen lähtöpiste

Taloon kätkeytyy ihastuttavia kaupunkikoteja, joissa kaikissa on tehokas asuntopohja ja ajattoman kauniit pintamateriaalit. Osa kodeista on kaksikerroksisia, ja kaikissa yksiöissä tila jatkuu ylös parvelle, mikä lisää väljyyttä ja tilan tuntua.

Kodin sydän on keittiön ja oleskelutilojen muodostama kokonaisuus. Sisäpihan suuntaan avautuvissa kodeissa on ranskalainen parveke sekä käynti parioven kautta viihtyisälle ulkoterassille, jonne voi viritellä vaikkapa ruukkuistutuksia ja pienen istuskeluryhmän.

Sujuvaa arkea

Kuten kaikissa Skanskan kodeissa, myös Maunussa arjesta on pyritty tekemään mahdollisimman sujuvaa. Asumisen vaivattomuus tulee esille pienissä, mutta tarkoin harkituissa yksityiskohdissa.

Maunussa lämmöntalteenotolla varustettu ilmanvaihto takaa tasaisen lämmön ja raikkaan sisäilman. Kylpyhuoneen sähköinen mukavuuslattialämmitys tuntuu miellyttävältä jalan alla.

Selaa Maunun esitettä »

Selaa Maunun sisustusesitettä »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Sisustusvalinnat


Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta

Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesti materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty Maunun sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Meille ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa. Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisesta arjesta »

Kartta


Etäisyys paikoista

Turun Maunu nousee Koulukadun varteen vanhaa arkkitehtuuria kunnioittaen.

Maunu valmistuu erinomaiselle paikalle vain neljän korttelin päähän kauppatorilta. Visualisointi.

Osassa Maunun koteja on viihtyisä terassi pihan puolella. Visualisointi.

Pienet yksityiskohdat tekevät keittiöstä toimivan. Visualisointi asunto C9.

Maunun katujulkisivu Koulukadun puolelta. Visualisointi.

Eerikinpihasta muodostuu viehättävä kaupunkipiha. Visualisointi.

Oma palasi Turun historiallista keskustaa

Vieressä Kauppatori, Aurajoen ranta ja Samppalinna

Maunun ympärillä avautuu inspiroiva ja eloisa kaupunkielämä. Kaunis Turun keskusta tarjoaa kulttuuria, ruokaa, tapahtumia ja upeita merellisiä maisemia kesät talvet.

Elämän pienet ilot

Harvassa suomalaisessa kaupungissa on niin paljon nähtävää ja koettavaa niin tiiviillä alueella kuin Turun keskustassa. Turun huipputasoisista ravintoloista on puhuttu jo pitkään, eikä kaupungin tapahtumatarjonta teattereineen ja klubeineen jää tästä jälkeen.

Kaupungin ainutlaatuisen tunnelman täydentävät vanhat koristeelliset kivi- ja puutalot sekä Aurajoen varren ja Samppalinnan vehreät kulttuurimaisemat jalopuineen. Elämä rauhoittuu omassa kodissa, joka sulkee kaupungin hälinän taakseen.

 

 

Kartta


Etäisyys paikoista

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Skanska Kodit

Turun asuntomyynti 
0800 155 511 (maksuton)
Ota yhteyttä sähköpostitse »

Osoite 
Itäinen Rantakatu 60 
20810 Turku

Ota yhteyttä

-