Turun Telakkaranta on arvostettu kaupunginosa, joka tarjoaa ainutlaatuiset puitteet asumiseen. Huippupaikalle Aurajoen rantaan kohoaa Turun Kuunarinranta, joka on noussut harjakorkeuteen. Pääset nyt tutustumaan esittelyasunnoksi sisustettuun kaksioon A11 ja muihin vapaisiin asuntoihin työmaalla. Sovi oma esittelyaikasi.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 2 - 3 huonetta
Pinta-ala: 34 - 121,5 m²
Velaton hinta: 272 800 - 326 500 €
Osoite: Unioninkatu 16, 20810, Turku
Tontti: Oma
Valmis: 27.6.2018

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Suuret ikkunat, tilavat huoneet

Kahdeksankerroksisesta Kuunarinrannasta löytyy kotivaihtoehtoja 34 neliön kaksiosta ylimmän kerroksen hulppeaan 121,5 neliön kolmioon. Yhteistä kaikille kodeille on väljyys ja tarkasti mitoitetut asuin neliöt. Näyttävät, lähes lattiaan saakka ulottuvat, ikkunat tulvivat luonnonvaloa ja korostavat tilan ilmeikkyyttä.

Ihastele jokinäkymää omalta parvekkeeltasi

Kuunarinrannan sijainti on koko asuinalueen parhaimmistoa: rantaan on askel ja Turun keskusta odottaa pyöräilymatkan päässä. Talon jokaisessa kodissa on suuri lasitettu parveke, josta voi katsella Aurajoen lempeää virtaa, bulevardin elämänmenoa ja museolaivojen rytmittämää vastarantaa.

Lattialämmitys ja huoneistokohtainen viilennys

Edistyksellinen talotekniikka tuo oloon ja eloon runsaasti lisämukavuutta. Lattialämmitys varmistaa, että asunto pysyy isosta ikkunapinta-alasta huolimatta kotoisan lämpimänä. Huoneistokohtainen viilennys taas takaa sopivat mittarilukemat keskikesän helteillä.

Selaa Kuunarinrannan esitettä »

Selaa Kuunarinrannan sisustusesitettä »

Tutustu Kuunarinrannan esittelyasuntoon A 11 ja Telakkarannan maisemiin alla olevien videoiden välityksellä!

Kurkista Kuunarinrannan esittelyasuntoon!
Kuunarinranta kohoaa Aurajoen rannalle huippupaikalle

Sisustusvalinnat


Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta

Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesti materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty Kuunarinrannan sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Tutustu ja tee valintoja Kodin Onni -palvelussa

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa. Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisesta arjesta »

Kartta


Etäisyys paikoista

Oma tasokas koti Aurajoen varrella.

Telakkarannassa asut urbaanissa mutta rauhoittavassa kotimaisemassa.

Löydä elämäsi koti Telakkarannan huippupaikalta, kuva on valmistuneesta naapuriyhtiöstä Telakanportista.

Modernissa ja valoisassa keittiössä viihtyy. Kuva esittelyasunnosta.

Selkeät ja tyylikkäät sisustusvalinnat miellyttävät silmää. Kuva esittelyasunnosta.

Olohuone ja ruokailutila yhdistyvät viihtyisäksi yhteistilaksi. Kuva esittelyasunnosta.

Valo tulvii kotiin korkeista ikkunoista. Kuva esittelyasunnosta.

Makuuhuone on tilava ja valoisa. Kuva esittelyasunnosta.

Vaatehuone ja kaapistot piilottuvat liukuovien taakse. Kuva Esittelyasunnosta.

Uusi sauna kutsuu löylyihin. Kuva esittelyasunnosta.

Asuinalue

Koti joen rannalla, kävelymatkan päässä keskustasta

Telakkarannasta on hyvää vauhtia muodostumassa moderni, korkeatasoinen asuinalue. Täällä kotimaisemaasi kuuluvat komeat purjelaivat ja vastarannalla siintävä Turun linna. Vanhat säilytettävät tehdasrakennukset ja telakkanosturit antavat alueelle ilmeikkään ulottuvuuden.

Kaupunkiasumisen parhaat puolet

As. Oy Turun Kuunarinranta on kaupunkilaisen todellinen toiveosoite. Talo sijaitsee rauhallisella paikalla. Aurajoen varrella, kävelymatkan päässä Turun ydinkeskustasta ja Aurajoen kesätapahtumista. Lähin ruokakauppa sijaitsee parin korttelin päässä Laivurinkadulla.

Tekemistä tois puol jokke

Lähiympäristöstäsi löytyy paljon mielenkiintoista tekemistä. Muutaman sadan metrin päässä Telakkarannasta kulkee Föri, jolla pääsee näppärästi joen toiselle puolelle: Forum Marinumiin tai Turun linnan kierrokselle on mukava viedä vaikkapa vieraita. Telakkarannasta on kävelymatka myös Turun Satamaan.

Kartta


Etäisyys paikoista

Ota yhteyttä

Sovi oma esittelyaikasi!

Skanska Kodit

Turun asuntomyynti 
0800 155 511 (maksuton)

Osoite 
Itäinen Rantakatu 60 
20810 Turku

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

-