TULOSSA Tasokkaita kaupunkikoteja Aurajoen maisemiin.

Turun Telakkarantaan on muodostunut haluttu asuinalue, josta on kovaa vauhtia kehittymässä turkulaisten oma idyllinen olohuone. Vuonna 2019 Telakkarannan suosittu asuinkortteli saa jatkoa. Erinomaiselle paikalle, omalle tontille Eerik Pommerilaisen rantaan on suunnnitteilla tasokkaita kaupunkikoteja.

Tyyppi: Kerrostalo
Osoite: Turku

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakkomarkkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Yhteystiedot

Turun Telakkarannan alueelle on myönnetty vuoden 2018 Kestävä Kivitalo -palkinto

Telakkarannassa uusi rakennuskanta tiilisine julkisivuineen ja lasitettuine parvekkeineen on yhdistetty vanhempaan tiiliseen teollisuusarkkitehtuuriin tavalla, joka tekee alueesta mielenkiintoisen ja näyttävän.

Turun Telakkarannan alueelle on myönnetty vuoden 2018 Kestävä Kivitalo -palkinto tunnustuksena asuinalueen suunnittelusta, toteutuksesta ja ohjauksesta paikallarakentamisen hyviä perinteitä vaalien. Tutustu alueeseen videolla:

Kestävä kivitalo -palkinto 2018 - Turun Telakkarannan asuinalue

Turun Telakkarannan seuraavien asuinkohteiden suunnittelu on käynnissä

Haluatko saada lisätietoja Turun Kutterin kodeista ensimmäisten joukossa? Jätä yhteystietosi asuntomyyntiimme.

Kutterin arvioitu ennakkomarkkinoinnin aloitus on loppukeväästä 2019.

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Ilmakuva Telakkarannan alueesta

  Turun historiallinen Telakkarannan alue

  Vahva identiteetti luo ainutlaatuisen ilmapiirin

  Telakkarannalla on pitkä teollinen historia, sillä Aurajokisuun satamassa rakennettiin laivoja 1500-luvulta 2000-luvun alkuun. Viimeisenä sulki ovensa dieselmoottoritehdas vuonna 2004.  Telakkarannan uudessa kaavoituksessa on vaalittu historiallisesti arvokkaan alueen alkuperäistä tunnelmaa, jota ilmentävät alueella edelleen ylväästi seisovat rouheat telakkanosturit.

  Rannalla tapahtumien keskipisteessä

  Klipperin sisäänkäynniltä pääset suoraan tunnelmalliselle rantapromenadille, jota pitkin on kätevä kävellä tai pyöräillä keskustaan. Kaupunkilautta Föri vie tois puol jokke. Kesällä vilkkaat tapahtumat valloittavat Aurajoen rannat ja niihin on kotoasi vain pari askelta. Myös monta viihtyisää ravintolalaivaa kelluu lähistöllä. Turun keskustan palvelut ja kulttuuririennot ovat parin kilometrin päässä helposti saavutettavissa.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä!

   Yhteystiedot

   Skanska Kodit

   Turun asuntomyynti 
   0800 155 511 (maksuton)

   Osoite 
   Itäinen Rantakatu 60 
   20810 Turku

   Ota yhteyttä

   -