Viiden tähden merellisiä kaupunkikoteja

Kun kerran Aurajoelle on menettänyt sydämensä, se on rakkautta, joka kestää. As. Oy Turun Kutteri nousee Telakkarantaan, Aurajokisuun idyllisen merelliseen maisemaan. Asuintalon ikkunoista avautuvaa maisemaa värittävät korkeat telakkanosturit, venelaiturit ja maalauksellinen Aurajoki.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 3 huonetta
Pinta-ala: 32,5 - 115 m²
Velaton hinta: 193 500 - 1 076 000 €
Osoite: Eerik Pommerilaisen Ranta 12, 20810, Turku
Tontti: Oma
Valmis: 12/2020

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakkomarkkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Yhteystiedot

Koti, joka kelpaa kapteenillekin

Seitsenkerroksiseen As. Oy Turun Kutteriin valmistuu yhteensä 34 kotia, joiden huoneluvut vaihtelevat yhdestä kolmeen. Talossa on useita erilaisia kolmen huoneen asuntopohjia, joiden hyvä suunnittelu takaa helpon muunneltavuuden.

Lähes jokaisesta kodista avautuvat näkymät kohti vesistöä, vastarannan satamaa ja Turun linnaa. Tavallista korkeammista ikkunoista näkee ympäröivän maiseman esteittä ja ylimmän kerroksen suurimmassa kodissa maisemaa ihastellaan lasisten seinäpintojen läpi.

Parkkipaikoille ajetaan uuden ajoyhteyden kautta, jota käyttävät kaikki Telakkarannan taloyhtiöt. Kysy lisää asuntomyyjältä!

Tutustu alueeseen videolla:
Kestävä kivitalo -palkinto 2018 - Turun Telakkarannan asuinalue

Parveke kaupungin parhaalla paikalla

Kodin asuintilat jatkuvat tilavalle lasitetulle parvekkeelle, jolta aukeavat Telakkarannan merelliset maisemat. Parvekkeet on valaistu ja niiden lattiat laudoitettu – mikä olisikaan tämän mukavampi soppi kimmeltävän jokimaiseman ihailuun kesäiltoina. Istahda mukavimpaan parveketuoliisi kahvikupin kanssa ja nauti upeista näkymistä.

Viiden tähden varustelu

Viiden tähden asumisen viimeistelevät moderni talotekniikka ja laadukkaat sisustusmateriaalit. Kaikissa kodeissa on vesikiertoinen lattialämmitys läpi huoneiston, myös märkätiloissa. Asunnoissa on myös kesän asumismukavuutta lisäävä, viilentävä puhallinpatteri. Keittiöissä on ylelliset kivitasot ja kaapistoissa liukuovelliset säilytysjärjestelmät. Makuuhuoneiden liukuvat väliovet ovat tyylikkäät, säästävät lattiatilaa ja mahdollistavat huonekalujen sijoittamisen ovien läheisyyteen.

 

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Tutustu Kutteriin katsomalla alustavat visualisoinnit ja kuvat

1 / 10 - ilmakuvavisualisointi.jpg
2 / 10 - julkisivuvisualisointi ilta.jpg
3 / 10 - julkisivuvisualisointi.jpg
4 / 10 - ruokailutilavisualisointi.jpg
5 / 10 - olohuonevisualisointi.jpg
6 / 10 - keittiovisualisointi.jpg
7 / 10 - Ruokailutila ja nakymat A24 visualisointi
8 / 10 - parvekevisualisointi.jpg
9 / 10 - pihavisualisointi.jpg
10 / 10 - asemapiirros.jpg

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Ilmakuva Telakkarannan alueesta

  Turun historiallinen Telakkarannan alue

  Teollisuusalueen vahva identiteetti säilyy sukupolvelta toiselle

  Turun Telakkarannalla on pitkä teollinen historia: alueella rakennettiin laivoja aina 1500-luvulta 2000-luvun alkuun asti. Viimeisen tehtaan sulkiessa ovensa Telakkaranta sai uuden elämän trendikkäänä asuinalueena. Nyt alueella on paljon uudisrakennuksia ja vahva identiteetti teollisuushistorian ja modernin arkkitehtuurin yhdistymispaikkana. Alue on nykyaikainen, mutta uudessa kaavoituksessa on vaalittu alueen alkuperäistä tunnelmaa – perinteikkään alueen rakastettu siluetti saa edelleen muotonsa korkeista telakkanostureista.

  Omaa rauhaa rannan tuntumassa

  Telakkarannasta aukeavat näkymät Aurajoelle, vastarannalla sijaitsevaan satamaan ja Turun linnaan. Rannan kävelylaitureilla voi kesäpäivisin katsella ohi lipuvien veneiden matkaa merellisiin seikkailuihin ja iltaisin Aurajoki hehkuu satumaisesti kaupungin valoissa, laskevan auringon alla. Vaikka asuinalue sijaitseekin kantakaupungin kynnyksellä, saavat Telakkarannan asukkaat nauttia omasta rauhasta paikalla, johon keskustan häly ei kantaudu.

  Kaupunkielämää Aurajoen molemmin puolin

  Telakkarannassa asut noin kolmen kilometrin päässä keskustan palveluista. Föri kuljettaa sinut nopeasti vastarannalle, missä keskustan monet ravintolat, teatterit ja galleriat odottavat. Hyvien kulkuyhteyksien ansiosta myös kauppatori ja Samppalinna nivoutuvat osaksi jokapäiväistä elämääsi.

  Arjen palvelut löydät kävelyetäisyydeltä. Kevyen liikenteen reitit vievät kotitalolta keskustaan ja rantatietä pitkin kohti Hirvensaloa. Turun parhaalla kotipaikalla ei omaa autoa tarvita.

  Asuinalue, josta saa olla reilusti ylpeä

  Telakkaranta nauttii turkulaisten loppumattomasta suosiosta – Aurajoen varresta on muodostunut kaupunkilaisten oma meriolohuone, jonka jylhät telakkanosturit, rakastettu rantaraitti ja ravintolalaivat antavat alueelle sen omaleimaisen, merellisen ilmeen.

  Telakkarannalle on myönnetty Kestävä Kivitalo -palkinto vuonna 2018 tunnustuksena asuinalueen suunnittelusta ja toteutuksesta paikallarakentamisen hyviä perinteitä vaalien. Alueelle tyypillinen kivitalorakentaminen on laadun leima – täällä asukas saa olla reilusti ylpeä kotipaikastaan.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä!

   Yhteystiedot

   Skanska Kodit

   Turun asuntomyynti 
   0800 155 511 (maksuton)

   Osoite 
   Itäinen Rantakatu 60 
   20810 Turku

   Ota yhteyttä

   -