TULOSSA Tasokkaita kaupunkikoteja Aurajoen maisemiin.

Turun Telakkarantaan on muodostunut haluttu asuinalue, josta on kovaa vauhtia kehittymässä turkulaisten oma idyllinen olohuone. Parasta sijainnissa on meren läheisyys ja eläväinen Aurajoki, jonka katselemiseen ei koskaan väsy. Vuonna 2019 Telakkarannan suosittu asuinkortteli saa jatkoa. Erinomaiselle paikalle, omalle tontille Eerik Pommerilaisen rantaan on suunnnitteilla tasokkaita kaupunkikoteja.

Tyyppi: Kerrostalo
Osoite: Turku

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakkomarkkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Haluatko saada lisätietoja Turun Klipperin kodeista ensimmäisten joukossa? Jätä yhteystietosi asuntomyyntiimme.

Klipperin arvioitu ennakkomarkkinoinnin aloitus on syksyllä 2019.

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Kartta


Etäisyys paikoista

Ilmakuva Telakkarannan alueesta

Turun historiallinen Telakkarannan alue

Vahva identiteetti luo ainutlaatuisen ilmapiirin

Telakkarannalla on pitkä teollinen historia, sillä Aurajokisuun satamassa rakennettiin laivoja 1500-luvulta 2000-luvun alkuun. Viimeisenä sulki ovensa dieselmoottoritehdas vuonna 2004.  Telakkarannan uudessa kaavoituksessa on vaalittu historiallisesti arvokkaan alueen alkuperäistä tunnelmaa, jota ilmentävät alueella edelleen ylväästi seisovat rouheat telakkanosturit.

Rannalla tapahtumien keskipisteessä

Klipperin sisäänkäynniltä pääset suoraan tunnelmalliselle rantapromenadille, jota pitkin on kätevä kävellä tai pyöräillä keskustaan. Kaupunkilautta Föri vie tois puol jokke. Kesällä vilkkaat tapahtumat valloittavat Aurajoen rannat ja niihin on kotoasi vain pari askelta. Myös monta viihtyisää ravintolalaivaa kelluu lähistöllä. Turun keskustan palvelut ja kulttuuririennot ovat parin kilometrin päässä helposti saavutettavissa.

Kartta


Etäisyys paikoista

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Skanska Kodit

Turun asuntomyynti 
0800 155 511 (maksuton)

Osoite 
Itäinen Rantakatu 60 
20810 Turku

Ota yhteyttä

-