Kaksi korttelia Aurajoen rannasta, neljä Turun kauppatorilta. As. Oy Turun Herman rakennetaan upealle paikalle kaupungin sydämeen. Herman on osa Eerikinpihaksi kutsuttua uusien taloyhtiöiden kokonaisuutta, jossa säilytetään kauniisti ja kekseliäästi ripaus vanhaa. Vapaana vielä monipuolinen valikoima asuntoja 30 neliön yksiöistä 78,5-neliöiseen kolmen huoneen ja keittiön kotiin. Soita asuntomyyjälle puh 040 149 5106 ja sovi oma esittelyaika Hermanin työmaalle. Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen. Lue lisää digivarauksesta asunnon sivuilla!

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 3 huonetta
Pinta-ala: 30 - 78,5 m²
Velaton hinta: 186 400 - 498 000 €
Osoite: Eerikinkatu 33a , 20100, Turku
Tontti: Oma
Valmis: 4/2020

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakkomarkkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Yhteystiedot

Hermanissa nautit uuden kodin mukavuuksista erinomaisella sijainnilla

Eerikinpiha on rauhallinen asuinkortteli, jonka keskelle kätkeytyy kaunis ja suojaisa sisäpiha istutuksineen ja levähdyspaikkoineen. Uudessa korttelikokonaisuudessa vanha ja uusi muodostavat tasapainoisen ja kotoisan kokonaisuuden.

Hermanin viereen Koulukadun varteen rakennettava As. Oy Turun Maunu noudattaa korttelin puutalojen vanhaa henkeä. Purettavan rakennuksen kivimateriaalia hyödynnetään kekseliäästi esimerkiksi Eerikinpihan pihapiirin muureissa. Eerikinkadun varteen kunnostettava As. Oy Turun Henrik tuo ripauksen entisaikojen arkkitehtuuria uusien talojen rinnalle.

Hyvän kaupunkielämän keskipiste

Hermanin suunnittelussa on kiinnitetty huomiota toimiviin asuntopohjiin, ajattoman kauniisiin pintamateriaaleihin. Koteja löydät ihanista 30 m2 yksiöistä upeisiin 78,5 m2 kolmioihin. Kerroksia asuintalossa on 8.

Hermanin asunnoissa on tilan tuntua ja ilmavuutta. Keittiö ja olohuone muodostavat yhtenäisen avaran tilan, josta on kulku lasitetulle parvekkeelle. Pienimmistä asunnoista löydät viehättävät ranskalaiset parvekkeet pariovilla. Kurkista alla olevast linkistä kuinka toimiva yksiö on! Pääset liikuttamaan kuvakulmaa hiirellä tai sormella.

Kurkista yksiöön

Pohjakerroksen pihanpuoleisiin koteihin saat ainutlaatuisen terassipihan. Oma ulkotila on tunnelmallinen oleskelupaikka alkukevään ensimmäistä lämmittävistä auringonsäteistä pitkälle syksyyn. Arjen luksusta merkitsee myös useisiin Hermanin koteihin kuuluva sauna, jonka lauteilla on mukava rentoutua kiireisen päivän päätteeksi. Lisäksi taloyhtiössä on asukkaiden yhteinen saunaosasto.

Kiva kutsua ystäviä kylään

Rauhalliset ja ajattomat pintamateriaalit luovat Hermanin koteihin viihtyisän ja modernin pohjan, johon oma sisustustyylisi loksahtaa helposti – on se sitten moderni, värikäs tai maanläheinen. Lautaparketti ja vaaleat pinnat luovat tyylikkään jatkumon läpi kodin.

Hermanin asumismukavuuden täydentää kotien laadukas varustelutaso. Lämmöntalteenotolla varustettu ilmanvaihto takaa tasaisen lämmön ja raikkaan sisäilman, ja tuloilman viilennys varmistaa sen, että kodissa viihtyy myös kesän kuumimpina päivinä. Vesikiertoinen lattialämmitys tuntuu miellyttävältä jalan alla kaikkialla kodissa.

Asumisen vaivattomuus tulee esille pienissä, mutta tarkoin harkituissa yksityiskohdissa. Esimerkiksi kaapistoihin on valittu näppärät liukuovet, jotka säästävät tilaa. Keittiössä on huomioitu säilytys- ja laskutilan pinta-ala ja ruuanlaitto on miellyttävää tyylikkässä ja modernisti varustellussa keittiössä.

Vaivatonta liikkumista

Autosi saat ajettua suoraan korttelin alle rakennettavaan autohalliin, josta on vaivatonta siirtyä kotiovelle. Saatavilla on myös omia, suuria autotalleja, joihin saat mahtumaan myös esimerkiksi hyllyvaraston. Talleissa ja osassa autohallipaikoista on myös latauspisteet sähköautoille. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina.

Pyöräilevän elämää sujuvoittaa Hermanin yhteyteen tulevat katetut pyöräpaikat. Pohjakerroksesta löydät lisäksi kuraeteisen, jossa voi suihkutella puhtaaksi kurahaalarit tai koiran tassut ennen kotiin tulemista.

 

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Turun Eerikinpihassa säilytetään kauniisti ja kekseliäästi ripaus vanhaa.

1 / 8
2 / 8 - Turun Eerikinpihan kortteli valmistuu hienolle paikalle kaupungin sydämeen. Visualisointi.
3 / 8 - Keittiö on kodin sydän. Keittiö on visualisoitu Confident Design malliston materiaaleilla. Visualisointi Blankan asunnosta, Hermanissa samat mallistot.
4 / 8 - Hermanin asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys, joka helpottaa kodin sisustamista ja mahdollistaa ihanan korkeat ikkunat. Visualisointi asunnosta B64.
Hermanin yksiöt ovat neliöitään suurempia, toimivia ja valoisia. Visualisointi asunnosta B110
5 / 8 - Hermanin yksiöt ovat neliöitään suurempia, toimivia ja valoisia. Visualisointi asunnosta B110
6 / 8 - Eerikinpiha on suunniteltu viihtyisäksi sisäpihaksi. Visualisointi.
7 / 8 - Julkisivu Koulukadun ja Eerikinkadun risteyksen suunnalta . Visualisointi
8 / 8 - Asemapiirros

Uusen kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


Keittiö on kodin sydän. Keittiö on visualisoitu Confident Design malliston materiaaleilla. Visualisointi Blankan asunnosta, Hermanissa samat mallistot.

Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Eerikinpiha on pihaidylli keskellä kaupunkia

  Vieressä Kauppatori, Aurajoen ranta ja Samppalinna

  Hermanin ympärillä avautuu inspiroiva ja eloisa kaupunkielämä. Kaunis Turun keskusta tarjoaa kulttuuria, ruokaa, tapahtumia ja jokimaiseman, jonka ääressä kaupunkilaiset viihtyvät ympäri vuoden.

  Elämän pienet ilot

  Harvassa suomalaisessa kaupungissa on niin paljon nähtävää ja koettavaa niin tiiviillä alueella kuin Turun keskustassa. Turun huipputasoisista ravintoloista on puhuttu jo pitkään, eikä kaupungin tapahtumatarjonta teattereineen ja klubeineen jää tästä jälkeen.

  Kaupungin ainutlaatuisen tunnelman täydentävät vanhat koristeelliset kivi- ja puutalot sekä Aurajoen varren ja Samppalinnan vehreät kulttuurimaisemat jalopuineen. Elämä rauhoittuu omassa kodissa, joka sulkee kaupungin hälinän taakseen.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja Hermanista, ota yhteyttä!

   Yhteystiedot

   Skanska Kodit

   Turun asuntomyynti 
   0800 155 511 (maksuton)
   Ota yhteyttä sähköpostitse »

   Osoite 
   Itäinen Rantakatu 60 
   20810 Turku

   Ota yhteyttä

   -