As. Oy Turun Herman valmistuu hienolle paikalle kaupungin sydämeen, vain neljä korttelia Turun Kauppatorilta ja kaksi Aurajoen rannasta. Omalle tontille nouseva Herman on osa Eerikinpihaksi kutsuttua uusien taloyhtiöiden kokonaisuutta, jossa säilytetään kauniisti ja kekseliäästi ripaus vanhaa.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 3 huonetta
Pinta-ala: 30 - 78,5 m²
Velaton hinta: 179 400 - 498 000 €
Osoite: Eerikinkatu 33a , 20100, Turku
Tontti: Oma
Valmis: Kevät 2020

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakkomarkkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Hermanissa nautit uuden kodin mukavuuksista erinomaisella sijainnilla. Eerikinpiha on rauhallinen asuinkortteli, jonka keskelle kätkeytyy kaunis ja suojaisa sisäpiha istutuksineen ja levähdyspaikkoineen. Uudessa korttelikokonaisuudessa vanha ja uusi muodostavat tasapainoisen ja kotoisan kokonaisuuden.

Hermanin viereen Koulukadun varteen rakennettava As. Oy Turun Maunu noudattaa korttelin puutalojen vanhaa henkeä. Purettavan rakennuksen kivimateriaalia hyödynnetään kekseliäästi esimerkiksi Eerikinpihan pihapiirin muureissa. Eerikinkadun varteen kunnostettava As. Oy Turun Henrik tuo ripauksen entisaikojen arkkitehtuuria uusien talojen rinnalle.

Hyvän kaupunkielämän keskipiste

Hermanin suunnittelussa on kiinnitetty huomiota toimiviin asuntopohjiin, ajattoman kauniisiin pintamateriaaleihin. Koteja löydät ihanista 30 m2 yksiöistä upeisiin 78,5 m2 kolmioihin. Kerroksia asuintalossa on 8.

Hermanin asunnoissa on tilan tuntua ja ilmavuutta. Keittiö ja olohuone muodostavat yhtenäisen avaran tilan, josta on kulku lasitetulle parvekkeelle. Pienimmistä asunnoista löydät viehättävät ranskalaiset parvekkeet pariovilla.

Pohjakerroksen pihanpuoleisiin koteihin saat ainutlaatuisen terassipihan. Oma ulkotila on tunnelmallinen oleskelupaikka alkukevään ensimmäistä lämmittävistä auringonsäteistä pitkälle syksyyn. Arjen luksusta merkitsee myös useisiin Hermanin koteihin kuuluva sauna, jonka lauteilla on mukava rentoutua kiireisen päivän päätteeksi. Lisäksi taloyhtiössä on asukkaiden yhteinen saunaosasto.

Kiva kutsua ystäviä kylään

Rauhalliset ja ajattomat pintamateriaalit luovat Hermanin koteihin viihtyisän ja modernin pohjan, johon oma sisustustyylisi loksahtaa helposti – on se sitten moderni, värikäs tai maanläheinen. Lautaparketti ja vaaleat pinnat luovat tyylikkään jatkumon läpi kodin.

Hermanin asumismukavuuden täydentää kotien laadukas varustelutaso. Lämmöntalteenotolla varustettu ilmanvaihto takaa tasaisen lämmön ja raikkaan sisäilman, ja tuloilman viilennys varmistaa sen, että kodissa viihtyy myös kesän kuumimpina päivinä. Vesikiertoinen lattialämmitys tuntuu miellyttävältä jalan alla kaikkialla kodissa.

Asumisen vaivattomuus tulee esille pienissä, mutta tarkoin harkituissa yksityiskohdissa. Esimerkiksi kaapistoihin on valittu näppärät liukuovet, jotka säästävät tilaa. Keittiössä on huomioitu säilytys- ja laskutilan pinta-ala ja ruuanlaitto on miellyttävää tyylikkässä ja modernisti varustellussa keittiössä.


Vaivatonta liikkumista

Autosi saat ajettua suoraan korttelin alle rakennettavaan autohalliin, josta on vaivatonta siirtyä kotiovelle. Saatavilla on myös omia, suuria autotalleja, joihin saat mahtumaan myös esimerkiksi hyllyvaraston. Talleissa ja osassa autohallipaikoista on myös latauspisteet sähköautoille. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina.

Pyöräilevän elämää sujuvoittaa Hermanin yhteyteen tulevat katetut pyöräpaikat. Pohjakerroksesta löydät lisäksi kuraeteisen, jossa voi suihkutella puhtaaksi kurahaalarit tai koiran tassut ennen kotiin tulemista.

Tutustu Hermanin myyntiesitteeseen tästä » 

Tutustu Hermanin sisustusesitteeseen tästä »

Rahoitus


Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa. Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisesta arjesta »

Kartta


Etäisyys paikoista

Asemapiirros

Keittiö on kodin sydän. Keittiö on visualisoitu Confident Design malliston materiaaleilla.

Turun Hermanin kodeissa on vesikiertoinen lattialämmitys, joka helpottaa asunnon sisutamista ja mahdollistaa ihanan korkeat ikkunat. Visualisointi asunnosta B64.

Eerikinpiha on suunniteltu viihtyisäksi. Visualisointi.

Julkisivu Koulukadun suunnasta. Visualisointi.

Eerikinpiha on pihaidylli keskellä kaupunkia

Vieressä Kauppatori, Aurajoen ranta ja Samppalinna

Hermanin ympärillä avautuu inspiroiva ja eloisa kaupunkielämä. Kaunis Turun keskusta tarjoaa kulttuuria, ruokaa, tapahtumia ja upeita merellisiä maisemia kesät talvet.

Elämän pienet ilot

Harvassa suomalaisessa kaupungissa on niin paljon nähtävää ja koettavaa niin tiiviillä alueella kuin Turun keskustassa. Turun huipputasoisista ravintoloista on puhuttu jo pitkään, eikä kaupungin tapahtumatarjonta teattereineen ja klubeineen jää tästä jälkeen.

Kaupungin ainutlaatuisen tunnelman täydentävät vanhat koristeelliset kivi- ja puutalot sekä Aurajoen varren ja Samppalinnan vehreät kulttuurimaisemat jalopuineen. Elämä rauhoittuu omassa kodissa, joka sulkee kaupungin hälinän taakseen.

Kartta


Etäisyys paikoista

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja Hermanista, ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Skanska Kodit

Turun asuntomyynti 
0800 155 511 (maksuton)
Ota yhteyttä sähköpostitse »

Osoite 
Itäinen Rantakatu 60 
20810 Turku

Ota yhteyttä

-