Turun Eerikinpihan tulevien kotien suunnitelmia päivitetään.

Osoite: Eerikinkatu 33a , 20100, Turku
Tontti: Oma
Valmis: Kevät 2020

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Turun Eerikinpihan suunnitelmista valitettiin hallinto-oikeuteen ja rakennuslupa evättiin heinäkuuussa 2017. Nyt suunnitelmat on päivitetty ja rakennuslupa pihapiirin rakennuksille saatu.

Haluamme rakentaa asukkaille viihtyisän pihapiirin Turun sydämeen. Pihapiiriin rakennettavien yhtiöiden, 8-kerroksisten kerrostalojen Turun Blankan ja Turun Hermanin, sekä puupintaisen kaksikerroksisen rivitalon Turun Maunun uusien kotien ennakkomarkkinointi käynnistyy elokuussa 2018.

Ennen ennakkomarkkinoinnin aloitusta olemme yhteydessä Eerikinpihan kohteiden asunnoista aikaisemmin varanneisiin asiakkaisiin.

Jos olet kiinnostunut viihtyisästä kodista tunnelmallisen Turun sydämessä, jätä yhteystietosi asuntomyyntiimme, niin saat lisätietoa heti, kun ennakkomarkkinointi käynnistyy.

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa. Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisesta arjesta »

Kartta


Etäisyys paikoista

Eerikinpiha on tilaisuutesi nauttia uuden kodin mukavuuksista keskeisellä paikalla. Keskustassa asumisen hienous onkin helppoudessa ja vapauden tunteessa.

Hyvän kaupunkielämän keskipiste

Inspiroiva kaupunkielämä alkaa suoraan Eerikinpihan nurkalta. Kaupat, kahvilat ja ravintolat löytyvät kotikulmilta. Polkaiset hetkessä myös opinahjoihin tai kulttuuririentoihin eri puolille kaupunkia.

Parasta Turkua

Kävelyretket korttelin lähiympäristöön rauhoittavat mielen. Turun ainutlaatuisen tunnelman tekevät vanhat koristeelliset kivi- ja puutalot, Aurajoen varren ja Kakolanmäen vehreät kulttuurimaisemat jalopuineen sekä vireä kaupunkikulttuuri. Kauden herkut voi noutaa keittiöön Kauppatorilta, joka sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Eerikinpihasta.

Uniikki asuinmiljöö keskellä kaupunkia

Eerikinpihan keskelle on suunnittelussa kaunis ja suojaisa sisäpiha, jossa voi aistia menneiden aikojen tunnelmaa. 

Kartta


Etäisyys paikoista

Ota yhteyttä

Skanska Kodit

Turun asuntomyynti 
0800 155 511 (maksuton)

Osoite 
Itäinen Rantakatu 60 
20810 Turku

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

-