Asumisen rauhaa keskellä Turkua

As. Oy Turun Blanka valmistuu hienolle paikalle kaupungin sydämeen, vain neljä korttelia Turun Kauppatorilta ja kaksi Aurajoen rannasta. Omalle tontille nouseva Blanka on osa Eerikinpihaksi kutsuttua uusien taloyhtiöiden kokonaisuutta, jossa säilytetään kauniisti ja kekseliäästi ripaus vanhaa.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 3 huonetta
Pinta-ala: 30 - 89 m²
Velaton hinta: 174 600 - 498 000 €
Osoite: Eerikinkatu 33a , 20100, Turku
Tontti: Oma
Valmis: Kevät 2020

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Pihaidylli kaupungin keskellä

Blankassa nautit uuden kodin mukavuuksista erinomaisella sijainnilla. Eerikinpiha on rauhallinen asuinkortteli, jonka keskelle kätkeytyy kaunis ja suojaisa sisäpiha istutuksineen ja levähdyspaikkoineen. Uudessa korttelikokonaisuudessa vanha ja uusi muodostavat tasapainoisen ja kotoisan kokonaisuuden.

Blankan viereen Koulukadun varteen rakennettava As. Oy Turun Maunu noudattaa korttelin puutalojen vanhaa henkeä. Purettavan rakennuksen kivimateriaalia hyödynnetään kekseliäästi esimerkiksi Eerikinpihan pihapiirin muureissa. Eerikinkadun varteen kunnostettava As. Oy Turun Henrik tuo ripauksen entisaikojen arkkitehtuuria uusien talojen rinnalle.


Hyvän kaupunkielämän keskipiste

Blankan suunnittelussa on kiinnitetty huomiota toimiviin asuntopohjiin, ajattoman kauniisiin pintamateriaaleihin. Koteja löydät ihanista 30 m2 yksiöistä upeisiin 89 m2 kolmioihin. Kerroksia asuintalossa on 8.

Blankan asunnoissa on tilan tuntua ja ilmavuutta. Keittiö ja olohuone muodostavat yhtenäisen avaran tilan, josta on kulku lasitetulle parvekkeelle. Pienimmistä asunnoista löydät viehättävät ranskalaiset parvekkeet pariovilla. Eerikinkadun puoleisissa kolmioissa parvekkeet avautuvat koko asuntojen levyisinä.

Pohjakerroksen pihanpuoleisiin koteihin saat ainutlaatuisen terassipihan. Oma ulkotila on tunnelmallinen oleskelupaikka alkukevään ensimmäistä lämmittävistä auringonsäteistä pitkälle syksyyn. Arjen luksusta merkitsee myös useisiin Blankan koteihin kuuluva sauna, jonka lauteilla on mukava rentoutua kiireisen päivän päätteeksi. Lisäksi taloyhtiössä on asukkaiden yhteinen saunaosasto.


Kiva kutsua ystäviä kylään

Rauhalliset ja ajattomat pintamateriaalit luovat Blankan koteihin viihtyisän ja modernin pohjan, johon oma sisustustyylisi loksahtaa helposti – on se sitten moderni, värikäs tai maanläheinen. Lautaparketti ja vaaleat pinnat luovat tyylikkään jatkumon läpi kodin.

Blankan asumismukavuuden täydentää kotien laadukas varustelutaso. Lämmöntalteenotolla varustettu ilmanvaihto takaa tasaisen lämmön ja raikkaan sisäilman, ja tuloilman viilennys varmistaa sen, että kodissa viihtyy myös kesän kuumimpina päivinä. Vesikiertoinen lattialämmitys tuntuu miellyttävältä jalan alla kaikkialla kodissa.

Asumisen vaivattomuus tulee esille pienissä, mutta tarkoin harkituissa yksityiskohdissa. Esimerkiksi kaapistoihin on valittu näppärät liukuovet, jotka säästävät tilaa. Keittiössä on huomioitu säilytys- ja laskutilan pinta-ala, ja ruuanlaitto on miellyttävää tyylikkässä ja modernisti varustellussa keittiössä.


Vaivatonta liikkumista

Autosi saat ajettua suoraan korttelin alle rakennettavaan autohalliin, josta on vaivatonta siirtyä kotiovelle. Saatavilla on myös omia, suuria autotalleja, joihin saat mahtumaan myös esimerkiksi hyllyvaraston. Talleissa ja osassa autohallipaikoista on myös latauspisteet sähköautoille. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina.

Pyöräilevän elämää sujuvoittaa Blankan yhteyteen tulevat katetut pyöräpaikat. Pohjakerroksesta löydät lisäksi kuraeteisen, jossa voi suihkutella puhtaaksi kurahaalarit tai lemmikkien tassut ennen kotiin tulemista.

Tutustu Blankan myyntiesitteeseen tästä » 

Tutustu Blankan sisustusesitteeseen tästä » 

 

 

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa. Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisesta arjesta »

Kartta


Etäisyys paikoista

Turun Eerikinpiha sijaitsee erinomaisella paikalla vain neljän korttelin päässä kauppatorista.

Eerikinpihaan muodostuu uniikki asuinmiljöö keskelle kaupunkia. Visualisointi.

Moderni keittiö ja olohuone muodostavat valoisan ja viihtyisän tilan. Visualisointi Blankan huoneistosta A51.

Lasitetulla parvekkeella viihtyy keväästä pitkälle syksyyn. Visualisointi Blankan asunnon A42 parvekkeelta.

Blankan julkisivu Eerikinkadun puolelta, visualisointi.

Katunäkymä itään, visualisointi.

Eerikinpihan keskelle kätkeytyy kaunis ja suojaisa sisäpiha. Visualisointi.

Parvekenäkymä Eerikinpihaan. Visualisointi.

Vieressä Kauppatori, Aurajoen ranta ja Samppalinna

Blankan ympärillä avautuu inspiroiva ja eloisa kaupunkielämä. Kaunis Turun keskusta tarjoaa kulttuuria, ruokaa, tapahtumia ja upeita merellisiä maisemia kesät talvet.

Elämän pienet ilot

Harvassa suomalaisessa kaupungissa on niin paljon nähtävää ja koettavaa niin tiiviillä alueella kuin Turun keskustassa. Turun huipputasoisista ravintoloista on puhuttu jo pitkään, eikä kaupungin tapahtumatarjonta teattereineen ja klubeineen jää tästä jälkeen.

Kaupungin ainutlaatuisen tunnelman täydentävät vanhat koristeelliset kivi- ja puutalot sekä Aurajoen varren ja Samppalinnan vehreät kulttuurimaisemat jalopuineen. Elämä rauhoittuu omassa kodissa, joka sulkee kaupungin hälinän taakseen.

Eerikinpiha on pihaidylli keskellä kaupunkia

turun-eerikinpiha-ilmakuvavisualisointi.jpg

Kartta


Etäisyys paikoista

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Skanska Kodit

Turun asuntomyynti 
0800 155 511 (maksuton)

Osoite 
Itäinen Rantakatu 60 
20810 Turku

Ota yhteyttä

-