Asumisen helmi Pyhäjärven rannalla

Härmälänrannan lempeä järviluonto ja lämminhenkinen tunnelma hurmaavat asukkaan ympäri vuoden. As. Oy Tampereen Härmälänrannan Sampo nousee alueen paraatipaikalle upeiden järvimaisemien ääreen, uimarannan ja kauniin omenatarhan tuntumaan. Jos luonnonläheinen arki huippulaadukkaassa kodissa houkuttelee, löydät uuden kotisi täältä!

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 3 huonetta
Pinta-ala: 33 - 84,5 m²
Velaton hinta: 148 900 - 410 300 €
Osoite: Fontellinpolku 9, 33900, Tampere
Tontti: Oma
Valmis: 12/2020

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakkomarkkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Modernia ja luonnonläheistä asumista

Seitsenkerroksiseen Sampoon rakennetaan 40 kaunista ja toimivaa kotia vehreään ympäristöön, aivan järvenrannan tuntumaan. Laadukkaat pintamateriaalit ja koteihin tulviva luonnonvalo saavat elämän parhaat puolet esiin. Viereinen Pyhäjärvi ja asuinalueen puistot tuovat luonnon osaksi jokaista päivää. Sampossa asut luonnonläheisesti nauttien huolettomasta elämästä.


Valoisaa ja avaraa elämää

Etsitpä uutta kotia yksin, kaksin tai pienen perheen voimin, löydät mieluisan Samposta. Valikoima ulottuu 33 neliön yksiöistä 84,5-neliöiseen kolmen huoneen kulmahuoneistoon. Upeiden kotien suunnittelussa on korostettu väljyyttä ja esteettömyyttä. Sisustusmateriaalit ja varusteet ovat moderneja ja laadukkaita. Vaaleat, selkeät pinnat tekevät sisustamisesta helppoa, olipa oma tyylisi millainen tahansa. Avaraa tuntua korostavat hyvät säilytystilat.

Jokaisessa kodissa on tilava lasitettu parveke tai terassi. Useimmissa kodeissa parveke on koko huoneiston levyinen. Myös suuret ikkunat varmistavat, että kotona on valoisaa. Pohjoisseinän kolmioissa ikkunat ylettyvät lattiaan saakka ja niistä voi ihailla kauniita maisemia Pyhäjärvelle.

Kolmioissa ja suuremmissa kaksioissa nautitaan oman saunan löylyistä. Osassa asuntoja on myös vaatehuone. Talotekniset ratkaisut, kuten lattialämmitys ja tuloilman viilennyksellä varustettu ilmanvaihto, varmistavat maksimaalisen mukavuuden.


Fiksuja elämän helpottajia

Sampo tarjoaa asukkaiden käyttöön monta jokapäiväisen elämän helpottajaa. Polkupyörää voi säilyttää pihalla katoksessa tai lukkojen takana kellarin säilytyspaikalla. Kellarissa on myös polkupyörien huoltopiste ja kuraeteinen, jossa suihkuttelet lenkin jälkeen kuravaatteet ja karvaiset kaverit. Talon omalla Smartpost-pakettiautomaatilla hoidat kätevästi verkkokauppaostoksesi.


Auton voi pysäköidä pihapaikalle tai pihakannen alle autohalliin, jonne on asuinkerroksista esteetön kulku sisäkautta. Kaikilla pysäköintipaikoilla on lämmityspistokkeet ja sähköauton latauspistokkeet.

Talon ensimmäisestä kerroksesta löytyy viihtyisä kerhohuone, joka toimii myös netin kautta varattavana vierashuoneena. Näin kotona ei tarvita erillistä vierashuonetta.

 

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Katso Härmälänrannan Sampon kuvia ja alustavia visualisointeja:

1 / 15 - sampo-a20-olohuone.jpg
2 / 15 - sampo-a39-olohuone.jpg
3 / 15 - sampo-ilmakuva-2.jpg
4 / 15 - sampo-ilmakuva.jpg
5 / 15 - sampo-omenatarha.jpg
6 / 15 - sampo-piha.jpg
7 / 15 - sampo-ranta.jpg
8 / 15 - sampo-a20-parveke.jpg
9 / 15 - sampo-a21-keittio.jpg
10 / 15 - sampo-a21-olohuone.jpg
11 / 15 - sampo-a37-olohuone.jpg
12 / 15 - sampo-a38-kylpyhuone.jpg
13 / 15 - sampo-ilmakuva-1.jpg
14 / 15 - sampo-asemapiirros.jpg
15 / 15 - Sampon ja Härmälärannan aluevideo ennakkomarkkinointi 

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Sampon Design-mallistoihin

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Härmälänranta

  Kaikkea mitä tarvitset

  Härmälänrannasta rakentuu elävä kaupunkiympäristö, josta löydät kaikki tarvitsemasi lähipalvelut. Lähikauppa ja viihtyisä kortteliravintola Härlem sijaitsevat puolen kilometrin päässä Samposta. Viereinen Partolan kauppakeskittymä täydentää tarjonnan. Lähimpään päiväkotiin ja kouluun on kumpaankin alle kilometrin matka.

  Samposta hurautat Tampereen keskustaan autolla reilussa vartissa. Hyvät bussiyhteydet Tampereelle mahdollistavat liikkumisen myös ilman omaa autoa: bussipysäkki löytyy puolen kilometrin päästä ja matka keskustaan taittuu alle puolessa tunnissa.


  Aktiivisen asukkaan toivealue

  Härmälänranta on ajatuksella suunniteltu kaupunginosa, jossa järviluonto, historia ja nykyaikainen asuminen kohtaavat. Viereinen Pyhäjärvi tarjoaa monenlaista ajanvietettä: uimista ja veneilyä, talvella hiihtoa ja pilkkimistä. Kävely järven jäällä kruunaa aurinkoisen talvipäivän. Myös viereinen Härmälänsaari on mukava kohde lenkille.

  Hikisempää liikkumista kaipaavan toiveisiin vastaa Härmälänrannan tenniskenttä. Pyörän selässä voi hurauttaa aivan kotitalon edestä uudelle, Pyhäjärveä kiertävälle kevyen liikenteen rantaraitille. Tai jos haluaa ottaa iisisti, löytyy kotikulmilta monta viihtyisää piknik-paikkaa hiekkarannalta tai puistosta. Tällaisessa ympäristössä asuminen tuo arkeen luksusta! Alueella toimii myös aktiivinen asukasyhteisö.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä ja tee varaus

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä!

   Skanska Kodit

   Härmälänrannan asuntomyynti 
   Viimankatu 1 
   33900 Tampere

   Tampereen asuntomyynti 
   0800 150 051 (maksuton) 

   Osoite 
   Verstaankatu 1 
   33100 Tampere

   Ota yhteyttä

   -