TULOSSA! Uusia koteja Härmälänrannan parhaalle paikalle

Härmälänranta on hyvän olon tyyssija, jossa lempeä järviluonto hemmottelee alueen asukkaita päivittäin. Täällä onkin kodikas tunnelma sekä sisällä että ulkona – ihanissa kodeissa on helppo viihtyä ja asuinalueen lämminhenkinen tunnelma vie mukanaan. As. Oy Tampereen Härmälänrannan Sampo on nyt suunnitteilla alueen odotetulle paraatipaikalle, aivan uimarannan tuntumaan, upeiden järvimaisemien ääreen, kauniin omenatarhan naapuriin.

Tyyppi: Kerrostalo
Osoite: Konttilukinkatu 16, 33900, Tampere

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakkomarkkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Koti kuin aarre

Seitsemänkerroksiseen As. Oy Tampereen Härmälänrannan Sampoon on suunnitteilla yhteensä 40 asuntoa, joiden huoneluvut vaihtelevat yhdestä kolmeen. Voit siis valita kotien joukosta elämäntilanteesi mukaan vaikkapa 33 neliön yksiön tai tilavan 84,5-neliöisen kolmen huoneen kodin. Isoimpiin kaksioihin ja kaikkiin talon kolmioihin tulee oma sauna. Kun varaat kotisi ajoissa, voit vaihtaa saunan halutessasi vaatehuoneeksi. Asunnot ovat toimivia, valoisia ja laadukkaasti varusteltuja – todellisia kotiaarteita Pyhäjärven rannassa.

Varustelu vertaansa vailla

Jokaiseen kotiin rakennetaan tilava lasitettu parveke, joka avautuu koko asunnon leveydelle. Parvekkeiden lisäksi alueen upeita luontomaisemia saadaan ihailla kotien suurista ikkunoista, joista talon pohjoispuolelle sijoittuvat laskeutuvat aina lattianrajaan asti. Kodit varustellaan myös modernein mukavuuksin – valmistuessaan kotitalo tarjoaa asukkailleen mukavaa arkea muun muassa huoneistokohtaisen ilmanvaihdon, tuloilman viilennyksen, vesikiertoisen lattialämmityksen sekä runsaiden säilytystilojen siivittämänä.

Viihtyisä asuinalue ja toimiva kotitalo

Sampo rakennetaan luonnonläheiselle paikalle upeiden puisto- ja järvinäkymien ääreen. Kotitalon vieressä sijaitsee viehättävä Aaretti Niemisen puisto omenatarhoineen ja uimarannallekin on vain muutaman askeleen matka. Kotipihasta on hyvät yhteydet niin pyörä- kuin juoksulenkillekin luonnon helmaan. Kaunis järvenranta-alue kutsuukin asukkaita liikkumaan, rentoutumaan ja rannan maisemia ihailemaan ympäri vuoden.

Taloyhtiön pihalle tulee katettu oleskelualue sekä pyörävarasto, jossa menopelit pysyvät suojassa säältä. Piharakennusten vehreät viherkatot piristävät pihan ilmettä. Asuintalon ensimmäiseen kerrokseen kalustetaan mukava kerhohuone, joka muuttuu näppärästi vaikkapa vierashuoneeksi pitkän matkan takaa saapuville sukulaisille. Taloyhtiössä on autopaikkoja sekä ulkona että sisällä. Kaikki autopaikat varustetaan sähköauton latausmahdollisuudella. Asuinkohde onkin erityisen ekotehokas ja sen energialuokka tulee olemaan A.

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Härmälänranta

  Luontoa, sujuvaa arkea ja hyvää oloa

  Härmälänranta on ajatuksella suunniteltu kaupunginosa, jossa järviluonto, historia ja nykyaikainen asuminen kohtaavat. Tarjolla on uudenlaisia asumisen elämyksiä, kiinnostavaa arkkitehtuuria sekä koteja erilaisiin elämäntilanteisiin. Vanhat säilytettävät tehdasrakennukset kunnioittavat alueen merkittävää teollisuushistoriaa ja antavat Härmälänrannalle omaleimaisen ilmeen.

  Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että uimaan voi pulahtaa omasta kotirannasta. Aurinkoisina talvipäivinä järvenjää kutsuu kävelemään, hiihtämään ja pilkkimään. Lisäksi kaunis Härmälänsaari on aina kiva etappi kävelylle – koiran kanssa tai ilman.

  Palvelut ihan lähellä

  Alueen nykyiset ja tulevat palvelut tekevät Härmälänrannasta paikan, jossa on helppo viihtyä ja asua. Päiväkodit, neuvola, kirjastot, koulut ja Partolan kauppakeskittymä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kotiovelta. Lähikauppa ja lounasravintola palvelevat muutaman sadan metrin päässä. Pirkkalankin palvelut ovat mukavan lähellä. Kätevää!

  Liikkuminen on tehty helpoksi

  Härmälänrannan sijainti järvimaisemissa, vartin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta on erinomainen. Hyvät bussiyhteydet Tampereelle mahdollistavat liikkumisen myös ilman omaa autoa: keskustaan pääsee bussillakin vartissa. Alueen asukkaiden käytössä on myös Hertz Car Sharing -palvelun käteviä yhteiskäyttöautoja.

  Härmälänrannan kevyen liikenteen reitit ovat kuin tehdyt pyöräilyyn. Siksi asuinalueella on kätevät EASYBIKE-yhteiskäyttöpyörät. Hyppää pyörän selkään ja lähde kauppareissulle, kahville tai vaikka ystävää tapaamaan. Kaikista reippaimmat pyöräilijät ajavat Härmälänrannasta aina Hervantaan asti ja takaisin.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä!

   Skanska Kodit

   Härmälänrannan asuntomyynti 
   Viimankatu 1 
   33900 Tampere

   Tampereen asuntomyynti 
   0800 150 051 (maksuton) 

   Osoite 
   Verstaankatu 1 
   33100 Tampere

   Ota yhteyttä

   -