Puistoja, järviluontoa ja uuden kodin hurmaa

Koti on sellainen paikka, missä kaikki elämän pienet palaset loksahtavat kohdilleen – se on paikka, jossa ihmisen on hyvä olla. Härmälänrannassa hyvä olo tarkoittaa sitä, että kodin ympärille avautuu kokonainen maailma täynnä järviluonnon tarjoamia arjen nautintoja. Tälle luonnonläheiselle asuinalueelle on nyt suunnitteilla uusia koteja, joissa asutaan kahden viihtyisän puiston syleilyssä.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 5 huonetta
Pinta-ala: 30 - 104,5 m²
Velaton hinta: 137 100 - 417 100 €
Osoite: Niilo Härmälän katu 13, 33900, Tampere
Tontti: Oma
Valmis: 01/2021

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakkomarkkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Sopiva tila jokaiselle

Seitsenkerroksiseen As. Oy Tampereen Härmälänrannan Rollikkaan rakennetaan 65 asuntoa, joiden joukosta löytyy sopivan kokoinen koti jokaiseen elämäntilanteeseen. Asuntojen koot vaihtelevat aina 30 neliön yksiöistä jopa 104,5-neliöisiin viiden huoneen koteihin. Rollikan erikoisuus ovatkin sen suuret perheasunnot, joita löytyy niin talon ylä- kuin alakerroksista. Talon alimmissa kerroksissa on pari suurta kotia, joiden tilat jakautuvat kahden kerroksen välille – tämä tuo kerrostaloasumiseen ripauksen hurmaavaa rivitalotunnelmaa!

Varusteltu elämän pituiselle matkalle

Valitsitpa minkä kokoisen kodin tahansa, on arki uudessa asunnossasi mukavaa ja toimivaa. Jokaisessa kodissa on parveke tai patio asuinkerroksesta riippuen. Kodeissa on kauniit lautaparketit ja uudet, raikkaat pinnat. Keittiö yhdistyy saumattomasti olohuoneeseen muodostaen kodin keskiöön väljän tilan yhdessäololle. Muutamissa kaksioissa ja kaikissa sitä suuremmissa asunnoissa on oma sauna. Isoimmissa perheasunnoissa on myös kodinhoitohuoneet.

Olipa haaveissasi sitten soma ensimmäisen kerroksen pihaterassi, vaatehuoneellinen makuuhuone, avokeittiö tai oma sauna, Rollikasta löydät etsimäsi. Hyppää kyytiin – näissä kodeissa viihdytään pitkään.

Kahden puiston syleilyssä

Asuinkortteli rajautuu kahden puistoalueen väliin. Korttelin pohjoispuolelle rakennetaan viihtyisä Samiveturinpuisto, jossa lasten on mukava leikkiä ja temmeltää. Eteläpuolelle taas avautuu rauhallinen Härmälänojanpuisto, joka tarjoaa asukkaille hiljaisuutta ja kiireetöntä tunnelmaa luontomaiseman ääressä. Puistojen väliin rajautuva turvallinen pihapiiri on lapsiperheiden mieleen.

Uudessa kotitalossa on monta arjen helpottajaa. Kuraeteisessä on helppo suihkutella puhtaaksi likaiset tossut ja tassut ennen kotiintuloa. Talon alakerrassa asukkaita palvelee Postin SmartPost-lokerikko. Katolle asennetaan aurinkopaneelit, jotka tuottavat sähköä taloyhtiön käyttöön ja talon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee korttelin asukkaiden yhteinen, vilvoitteluterassillinen saunaosasto. Pihakannen alta löytyy korttelin autohalli, jossa voit myös ladata sähköautosi.

Pihapiiriin on myös suunnitteilla päiväkoti, jonka valmistuessa lapsiperheet saavat unohtaa aamuisen hötkyilyn, kun yhteisille aamutoimille jää enemmän aikaa. Härmälänrannassa saa huoletta ottaa rennosti.

 

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

1 / 7 - Tutustu Härmälänrannan Rollikkaan 
2 / 7 - tampereen-rollikka-sisapiha-visualisointi-1920.jpg
3 / 7 - tampereen-rollikka-ilmakuva-visualisointi-1920.jpg
4 / 7 - tampereen-rollikka-julkisivu-visualisointi-1920.jpg
5 / 7 - tampereen-rollikka-parveke-visualisointi-1920.jpg
6 / 7 - tampereen-rollikka-olohuone-visualisointi-1920.jpg
7 / 7 - tampereen-rollikka-keittiö-visualisointi-1920.jpg

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty kohteen Sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Rollikan Design-mallistoihin

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Historian havinaa kotikulmilla

  Rollikka, eli johdinauto, ei ole Härmälänrantalaisille uusi tuttavuus. Johdinautoja rakennettiin Härmälän lentokonetehtaalla 1950-luvulle asti ja Tampereen ensimmäinen rollikkalinja kulki keskustasta Härmälään. Viimeiset rollikat lopettivat liikennöinnin 1970-luvun puolessa välissä. Osa teollisuusalueen värikästä historiaa kuitenkin säilyi. Lentokonetehtaan pannuhuonerakennus on kunnostettu asukkaiden kohtaamispaikaksi ja Härmälänrannan rakastettu maamerkki on vanha punatiilinen Verstaan tehdaspiippu.

  Luontoa, sujuvaa arkea ja hyvää oloa

  Härmälänranta on ajatuksella suunniteltu kaupunginosa, jossa järviluonto, historia ja nykyaikainen asuminen kohtaavat. Tarjolla on uudenlaisia asumisen elämyksiä, kiinnostavaa arkkitehtuuria sekä koteja erilaisiin elämäntilanteisiin. Rollikka kohoaa uuteen kantakaupunkimaiseen ympäristöön, jossa on urbaania eloa ja ilmettä. Vanhat säilytettävät rakennukset kunnioittavat alueen historiaa ja antavat Härmälänrannalle omaleimaisen ilmeen.

  Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että uimaan voi pulahtaa omasta kotirannasta. Aurinkoisina talvipäivinä järvenjää kutsuu kävelemään, hiihtämään ja pilkkimään. Lisäksi kaunis Härmälänsaari on aina kiva etappi kävelylle – koiran kanssa tai ilman.

  Palvelut lähellä, helppoa liikkumista

  Alueen nykyiset ja tulevat palvelut tekevät Härmälänrannasta paikan, jossa on helppo viihtyä ja asua. Päiväkodit, neuvola, kirjastot, koulut ja Partolan kauppakeskittymä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kotiovelta. Lähikauppa ja lounasravintola palvelevat muutaman sadan metrin päässä. Pirkkalankin palvelut ovat mukavan lähellä. Valmistuessaan alue tarjoaa asukkailleen pienen kaupungin palvelut.

  Härmälänrannan sijainti järvimaisemissa, vartin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta on erinomainen. Hyvät bussiyhteydet Tampereelle mahdollistavat liikkumisen myös ilman omaa autoa: keskustaan pääsee bussillakin vartissa. Taloyhtiön asukkaiden käytössä on myös Hertz Car Sharing -palvelun kätevä yhteiskäyttöauto.

  Härmälänrannan kevyen liikenteen reitit ovat kuin tehdyt pyöräilyyn. Siksi asuinalueella on kätevät EASYBIKE-yhteiskäyttöpyörät. Hyppää pyörän selkään ja lähde kauppareissulle, kahville tai vaikka ystävää tapaamaan. Kaikista reippaimmat pyöräilijät ajavat Härmälänrannasta aina Hervantaan asti ja takaisin.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä ja tee varaus!

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä!

   Skanska Kodit

   Härmälänrannan asuntomyynti 
   Viimankatu 1 
   33900 Tampere

   Tampereen asuntomyynti 
   0800 150 051 (maksuton) 

   Osoite 
   Verstaankatu 1 
   33100 Tampere

   Ota yhteyttä

   -