TULOSSA! Uusia koteja Härmälänrannan hellään huomaan

Oma rauha ja luonnonläheisyys ovat asioita, joita me suomalaiset arvostamme. Kun mukaan saa vielä palvelut, ovat kaikki hyvän asumisen osaset kasassa. Härmälänranta on juuri tällainen paikka, noin viiden kilometrin päässä Tampereen keskustasta. As. Oy Tampereen Härmälänrannan Rollikkaan on nyt suunnitteilla seitsemän kerroksellista luonnonläheistä ja kaupunkimaista asumista.

Tyyppi: Kerrostalo
Osoite: Tampere

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakkomarkkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Koteja kaikennäköiseen elämään

Seitsenkerroksiseen Rollikkaan on suunnitteilla kaikenkattava valikoima erikokoisia koteja, joiden huoneluku vaihtelee yhdestä viiteen. Käteviin yksiöihin ja kaksioihin mahtuu mukavasti sinkun tai pariskunnan jokapäiväinen elämä. Kolmen ja neljän huoneen kodeissa
on jo tilaa suuremmankin joukon vilkkaalle arjelle. Talon alimmissa kerroksissa sijaitsevat hulppean tilavat, kaksikerroksiset viiden huoneen perhekodit. Kaikkia koteja yhdistää moderni, laadukas varustelu ja hyvä asuminen. Olipa elämäntilanteesi sitten millainen tahansa, Rollikasta löydät juuri sopivan kodin.

Rauhallinen kotipiha puistojen välissä

Rollikka rakennetaan kahden keskenään erilaisen puistoalueen väliin. Talon toisella puolella on eloisa Samiveturinpuisto ja toisella puolella taas rauhallinen Härmälänojanpuisto. Korttelipihalla on istutuksia, oleskelutilaa, leikkipaikka ja leppoisa yleistunnelma. Tällä pihalla on mukava olla ja puuhailla yhdessä.

Arki sujuu kuin rasvattu

Kortteliin on suunnitteilla päiväkoti, jonka valmistuessa lapsiperheet saavat unohtaa aamuisen hötkyilyn. Kun päiväkoti sijaitsee naapuritalossa, vanhemmilla on aamulla enemmän aikaa lehtien lukemiseen ja lapset saavat katsoa aamun lastenohjelmat rauhassa. Härmälänrannassa saa nimittäin huoletta ottaa rennosti. Pihakannen alla sijaitsee autohalli, joka on yhteinen korttelin kahden muun asuintalon kanssa. Autohalli toimii helpolla vuorottaispysäköintimallilla. Paikan ostettuasi voit pysäköidä
mihin tahansa vapaana olevaan ruutuun. Hallissa voit myös ladata sähköautosi. Tällaista on toimiva arki.

Skanska_Harmalanranta_Rollikka_ilmakuva_c504_002_sRGB.jpg

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Historian havinaa kotikulmilla

  Rollikka, eli johdinauto, ei ole Härmälänrantalaisille uusi tuttavuus. Johdinautoja rakennettiin Härmälän lentokonetehtaalla 1950-luvulle asti ja Tampereen ensimmäinen rollikkalinja kulki keskustasta Härmälään. Viimeiset rollikat lopettivat liikennöinnin 1970-luvun puolessa välissä. Osa teollisuusalueen värikästä historiaa kuitenkin säilyi. Lentokonetehtaan
  pannuhuonerakennus on kunnostettu asukkaiden kohtaamispaikaksi ja Härmälänrannan rakastettu maamerkki on vanha punatiilinen Verstaan tehdaspiippu.

  Luontoa, sujuvaa arkea ja hyvää oloa

  Härmälänranta on ajatuksella suunniteltu kaupunginosa, jossa järviluonto, historia ja nykyaikainen asuminen kohtaavat. Tarjolla on uudenlaisia asumisen elämyksiä, kiinnostavaa arkkitehtuuria sekä koteja erilaisiin elämäntilanteisiin. Rollikka kohoaa uuteen kantakaupunkimaiseen ympäristöön, jossa on urbaania eloa ja ilmettä. Vanhat säilytettävät
  rakennukset kunnioittavat alueen historiaa ja antavat Härmälänrannalle omaleimaisen ilmeen.

  Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että uimaan voi pulahtaa omasta kotirannasta. Aurinkoisina talvipäivinä järvenjää kutsuu kävelemään, hiihtämään ja pilkkimään. Lisäksi kaunis Härmälänsaari on aina kiva etappi kävelylle – koiran kanssa tai ilman.

  Palvelut lähellä, helppoa liikkumista

  Alueen nykyiset ja tulevat palvelut tekevät Härmälänrannasta paikan, jossa on helppo viihtyä ja asua. Päiväkodit, neuvola, kirjastot, koulut ja Partolan kauppakeskittymä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kotiovelta. Lähikauppa ja lounasravintola palvelevat muutaman sadan metrin päässä. Pirkkalankin palvelut ovat mukavan lähellä. Valmistuessaan alue tarjoaa asukkailleen pienen kaupungin palvelut.

  Härmälänrannan sijainti järvimaisemissa, vartin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta on erinomainen. Hyvät bussiyhteydet Tampereelle mahdollistavat liikkumisen myös ilman
  omaa autoa: keskustaan pääsee bussillakin vartissa. Taloyhtiön asukkaiden käytössä on myös Hertz Car Sharing -palvelun kätevä yhteiskäyttöauto.

  Härmälänrannan kevyen liikenteen reitit ovat kuin tehdyt pyöräilyyn. Siksi asuinalueella on kätevät EASYBIKE-yhteiskäyttöpyörät. Hyppää pyörän selkään ja lähde kauppareissulle, kahville tai vaikka ystävää tapaamaan. Kaikista reippaimmat pyöräilijät ajavat Härmälänrannasta aina Hervantaan asti ja takaisin.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä!

   Skanska Kodit

   Härmälänrannan asuntomyynti 
   Viimankatu 1 
   33900 Tampere

   Tampereen asuntomyynti 
   0800 150 051 (maksuton) 

   Osoite 
   Verstaankatu 1 
   33100 Tampere

   Ota yhteyttä

   -