Huippupaikalle Tampereen sydämeen kohoava Luminary edustaa uuden ajan kaupunkiasumista ja kiinnostavaa arkkitehtuuria aina kivijalasta tornitalon huipulle. Ainutlaatuisessa kokonaisuudessa yhdistyvät 7-kerroksinen Luminary I ja kaupungin korkein asuintalo, 21-kerroksinen Luminary II. Tarjolla on tyylikkäitä sisustusratkaisuja, taitavaa tilasuunnittelua ja arjen luksusta. Luminary on herättänyt laajasti kiinnostusta kodinostajien keskuudessa eikä unelmien asunnon hankinnassa kannata enää aikailla. Jäljellä on vain tiettyjä huoneistotyyppejä.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 5 huonetta
Pinta-ala: 31 - 301 m²
Velaton hinta: 271 000 - 1 421 000 €
Osoite: Itsenäisyydenkatu 3, 33100, Tampere
Tontti: Oma
Valmis: 29.3.2019

Suunnittelupöydältä uuteen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmi

Klassikkoainesta

Murtokadun ja Itsenäisyydenkadun kulmaan kohoava Luminary on kaupungin uusi veistoksellinen maamerkki, jonka suunnittelussa on ennakkoluulottomasti rikottu perinteisen arkkitehtuurin raja-aitoja. Hankkeen pääsuunnittelijana toimii arkkitehti Petri Tavilampi, projektiarkkitehtinä Ingo Pfeifer sekä sisustusarkkitehteinä Mikko Vesanen ja Anna Katariina Tilli.  Lopputuloksessa yhdistyvät aikaa kestävä suomalainen arkkitehtuuri, ajaton skandinaavinen design ja nykyaikainen rakennustekniikka.

Vakuuttava ensivaikutelma

Luminaryyn pääsisäänkäynnin ympärille muodostuu perinteisestä poikkeava uudenlainen aukiomainen tila, kutsuva urbaani pysähdyspaikka, joka kulkee kahdessa tasossa. Rakennukseen astutaan sisään avaran ja näyttävän hissiaulan kautta. Isojen ikkunoiden ryhmittämästä tilasta avautuu kaunis näkymä talojen välissä sijaitsevalle vehreälle, huolitellulle ja suojaisalle sisäpihalle. Tyyli luo jatkumon läpi talon.

Toimiva kokonaisuus

Luminaryn pihakannen alla on kaksikerroksinen parkkihalli, jonne pääsee kuivin jaloin suoraan asuinkerroksista. Avaran sisäpihan lisäksi asukkaiden yhteiskäytössä on viihtyisä oleskeluterassi, joka sijaitsee rakennuksia yhdistävällä kattotasanteella. Kulku yleisistä tiloista kotioville on suunniteltu kauttaaltaan miellyttäväksi, toimivaksi ja esteettömäksi.

Selaa Luminaryn sähköistä esitettä

Selaa Luminaryn sähköistä huoneistopohjaesitettä

Katso panoraamakuvia kerroksista 9-21.

Vaikuta uusien kotien suunnitteluun


Ilmoittaudu mukaan uudistuneeseen Kotipaneeliin

Ilmoittaudu tästä Kotipaneelin jäseneksi »

Lue lisää Kotipaneelista »

Tampereen korkein asuinrakennus, 21-kerroksinen Luminary, tuo uudistuvan ydinkeskustan alueelle täysin uudentyyppistä asumista, jossa korostuu arjen luksus, asumisen sujuvuus sekä monipuoliset palvelut. Skanska Kodit rakentaa Luminaryn aivan Tampereen rautatieaseman kupeeseen.
As. Oy Tampereen Luminary

Taidokasta tilasuunnittelua


Luminaryn asunnoissa on hyödynnetty hienosti koko talon linjakasta arkkitehtuuria ja ikkunoista avautuvia kaupunkinäkymiä. Visualisointi, Luminary II.

Kompakteista yksiöistä hulppeisiin luksuskoteihin

Luminaryyn valmistuu monipuolinen valikoima kaupunkikoteja alkaen 31-neliöisistä yksiöistä ylimmän kerroksen 301-neliöiseen kotiin. Kaikkien kotien suunnitteluratkaisuissa korostuvat avonaiset tilat, lähes lattiaan saakka ulottuvat ikkunat, linjakkaat sisustusmateriaalit ja tiloja rajaavat liukuovet. Vaikka kaupunki elää ympärillä, nykyaikaiset asuintekniset ratkaisut takaavat Luminaryssa oman kodin rauhan.

Oma kotikylpylä korkeuksissa

Erilaisesta unelmoivalle Luminary tarjoaa aarteita. Esimerkiksi Luminary II:en ylin kerros voi olla kokonaan sinun valtakuntaasi, jonne astutaan suoraan hissistä. Myös Luminary I:en yläkerroksista löytyy uniikki kotivaihtoehto, jonka kiintopiste on iso terassi lasiovineen ja -kattoineen. Isoimpien kotien saunaosastot ovat saaneet arvoisensa mittasuhteet. Muutamissa kodeissa voit myös katsella suoraan kylpyammeesta kaupunkinäkymää.

Sisustusvalinnat


Moderni ilme ja laadukas viimeistely jatkuvat myös asuntojen materiaalivalinnoissa. Visualisointi, Luminary II.

Luminaryn sisustusmateriaalit jatkavat arkkitehtuurin linjakasta tyyliä. Ne korostavat
asuntojen modernia ja valoisaa luonnetta. Selkeät ja aikaa kestävät materiaalivaihtoehdot
ja nykyaikaiset varusteet tekevät asumisesta kaunista ja käytännöllistä.

Tutustu Luminaryn sisustusesitteeseen »

Rahoitus


Teimme uuden kodin hankinnasta sinulle helppoa

Pieni omarahoitusosuus
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on tavallisimmin 30 % kodin velattomasta hinnasta, loput 70 % on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.

Reilut maksuehdot
Kaupantekohetkellä maksat 25 % myyntihinnasta. Loput 75 % myyntihinnasta maksat vasta siinä vaiheessa, kun koti valmistuu.

Valitse sinulle sopiva tapa lyhentää yhtiölainaa
Yhtiölainan voit maksaa pois kokonaan tai osittain kodin valmistuttua tai voit lyhentää sitä kuukausittain pääomavastikkeena. Tämän lisäksi yhtiölle voi olla neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa. Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisesta arjesta »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Kartta


Etäisyys paikoista

Tampereen Luminary, asemapiirros

Muutamissa kodeissa voit katsella suoraan kylpyammeesta kaupunkinäkymää. Visualisointi, Luminary II.

Luminaryn asunnoissa on hyödynnetty hienosti koko talon linjakasta arkkitehtuuria ja ikkunoista avautuvia kaupunkinäkymiä. Visualisointi, Luminary II.

Asunnoissa korostuvat jykevät seinälinjat sekä harkitut ikkuna- ja ovilinjat. Visualisointi, Luminary II.

Moderni ilme ja laadukas viimeistely jatkuvat myös asuntojen materiaalivalinnoissa. Visualisointi, Luminary II.

Luminary I:n yläkerroksen uniikin kodin kiintopiste on iso terassi lasiovineen ja -kattoineen. Visualisointi.

Luminary on arjen tyyni lähtöpiste: rautatieasema, bussilinjat, ravintolat ja tavaratalot ovat kävelyetäisyydellä. Kotiin palatessasi hälinä vaimenee ja aistit rauhoittuvat. Visualisointi, Luminary II.

Luminaryssa on näyttävä sisäänkäynti, jonka kautta kuljetaan rentoon, valoisaan ja avaraan aulaan. Visualisointi.

Luminaryn I ja II:n väliin asettuu suojaisa piha-alue. Asukkaiden käytössä on myös oleskeluterassi 7-kerroksisen rakennuksen kattotasanteella. Visualisointi.

Nykyaikaiset asuintekniset ratkaisut takaavat oman kodin rauhan, vaikka kaupunki hengittää ympärillä. Visualisointi, Luminary I.

As. Oy Tampereen Luminary I & II sijoittuvat tulevan raitiotien reitille.

Upeat kaupunkinäkymät nivoutuvat keskeiseksi osaksi asumista läpi talon. Visualisointi, Luminary II.

Iltaisin valomerenä välkehtivä maisema liittyy keskeiseksi osaksi asumista. Visualisointi, Luminary II.

Pilviin kurotteleva Luminary on kuin valonsäde, joka kerää ympärilleen ihmisiä ja elämää. Visualisointi.

Uutta on myös palvelujen kytkeminen asumiseen. Luminaryyn on suunniteltu noin tuhatneliöinen liiketila-alue, jonne toivotaan sijoittuvan erityisesti hyvinvointipalveluita, ravintola ja kahvila. Visualisointi.

21. kerroksen näkymä pohjoiseen (kuva vuodelta 2014)

21. kerroksen näkymä itään (kuva vuodelta 2014)

21. kerroksen näkymä länteen (kuva vuodelta 2014)

21. kerroksen näkymä etelään (kuva vuodelta 2014)

Tampereen uuden keskustan polttopisteessä

Tampereella se tarkoittaa ydinkeskustan painopisteen hiljattaista hivuttautumista kohti itäisen ruutukaavan kortteleita. Luminary valmistuu erinomaiselle paikalle kaupunkielämän inspiroivaan keskipisteeseen.

Rouheutta ja rohkeita uudistuksia

Tampere on nuorekas yliopistokaupunki, jonka menestyksen juuret ovat komeassa teollisuushistoriassa. Se tunnetaan huipputeknologian, tutkimuksen, koulutuksen, kulttuurin, urheilun ja yritystoiminnan keskuksena, jota uudistetaan rohkeasti. Kaupungin itäisen keskustan kortteleissa heräillään nyt uudenlaiseen kaupunkikulttuuriin, joka sykkii ihmisiä, menoa ja tapahtumia.

Joustavaa arkea

Luminary on arjen tyyni lähtöpiste: rautatieasema, bussilinjat, terveys- ja liikunta- palvelut, virastot, ravintolat, tavaratalot ja pikkuliikkeet ovat kävelyetäisyydellä. Kaupungin kaduilla olet kuin kotonasi ja pysyt ajan hermoilla uusista urbaaneista tuulista. Kotiin palatessasi hälinä vaimenee ja aistit rauhoittuvat.

Irtiottoja kaupungin vilinästä

Luonto on lähellä myös Luminarya. Järven rantaan sujautat hetkessä pyörällä ja lähikulmilta löytyy viihtyisiä viherkeitaita. Esimerkiksi kaupunkilaisten oma olohuone, Sorsapuisto, on kivenheiton päässä Luminarysta. Kauden tuoreet herkut keittiöön voi hakea vaikkapa Tammelantorilta.

Luminary valmistuu erinomaiselle paikalle kaupunkielämän inspiroivaan keskipisteeseen. Visualisointi

Tampereen Luminary, asemapiirros

Kartta


Etäisyys paikoista

Ota yhteyttä

Esittelemme mielellämme uuden kotisi suunnitelmia

Tampereen asuntomyynti
Verstaankatu 1, 33100 Tampere
0800 150 051 (maksuton)

Luminaryn myynti- ja esittelytila
Ratapihankatu 37, 33100 Tampere
Scandic Tampere Station hotellin Verstas-kabinetti (käynti Itsenäisyydenkatu 1), avoinna sopimuksen mukaan. Sovi oma esittelyaikasi soittamalla asuntomyynnin maksuttomaan puhelinpalveluun 0800 150 051.

Tervetuloa tutustumaan Luminaryn suunnitelmiin ja pienoismalliin!

-
Skanska Talonrakennus Oy

Rekisteriseloste (Henkilötietolaki (523/1999) 10 §)
Laatimispäivä: 6.2.2014

1. Rekisterinpitäjä
Skanska Talonrakennus Oy
PL 114
00101 Helsinki
puh. 020 719 211

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Anu Pitkänen
Skanska Talonrakennus Oy
PL 114
00101 Helsinki
puh. 020 719 211
etunimi.sukunimi@skanska.fi

3. Rekisterin nimi
Skanska Kodit, asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Asiakassuhteen hoitaminen, kuten kontaktit asunnon varanneisiin tai ostaneisiin tai asunnoista kiinnostuneiksi ilmoittautuneisiin. Markkinointi, markkinointitutkimukset, markkinointikilpailut, asiakaspalautteen kerääminen, analysointi ja tilastointi.

5. Rekisterin tietosisältö
• Etu- ja sukunimi
• Osoite, puhelinnumero, sähköposti
• Asiakkaan esittämät asunnonhakukriteerit
• Henkilötunnus ja ammatti (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan)
• Laskutustiedot (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan.)

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakkaan oma yhteydenotto

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Luovutamme säännöllisesti tietoja asiakaspalautteen keräämistä varten ulkopuoliselle yritykselle.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolella
Ei tehdä

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

A Manuaalinen aineisto
Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty.
B ATK:lla käsiteltävät tiedot
Sähköisessä muodossa rekistereissä olevat tiedot on suojattu palomuurein, salasanoin ja muunlaisin teknisin keinoin. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty, ja ne on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.
Skanska Talonrakennus Oy

Rekisteriseloste (Henkilötietolaki (523/1999) 10 §)
Laatimispäivä: 6.2.2014

1. Rekisterinpitäjä
Skanska Talonrakennus Oy
PL 114
00101 Helsinki
puh. 020 719 211

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Anu Pitkänen
Skanska Talonrakennus Oy
PL 114
00101 Helsinki
puh. 020 719 211
etunimi.sukunimi@skanska.fi

3. Rekisterin nimi
Skanska Kodit, asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Asiakassuhteen hoitaminen, kuten kontaktit asunnon varanneisiin tai ostaneisiin tai asunnoista kiinnostuneiksi ilmoittautuneisiin. Markkinointi, markkinointitutkimukset, markkinointikilpailut, asiakaspalautteen kerääminen, analysointi ja tilastointi.

5. Rekisterin tietosisältö
• Etu- ja sukunimi
• Osoite, puhelinnumero, sähköposti
• Asiakkaan esittämät asunnonhakukriteerit
• Henkilötunnus ja ammatti (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan)
• Laskutustiedot (vain asiakkaat, jotka ovat tehneet asunnon varaussopimuksen tai kauppakirjan.)

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakkaan oma yhteydenotto

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Luovutamme säännöllisesti tietoja asiakaspalautteen keräämistä varten ulkopuoliselle yritykselle.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolella
Ei tehdä

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

A Manuaalinen aineisto
Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty.
B ATK:lla käsiteltävät tiedot
Sähköisessä muodossa rekistereissä olevat tiedot on suojattu palomuurein, salasanoin ja muunlaisin teknisin keinoin. Tietojen käyttöoikeudet on määritelty, ja ne on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.