Luminaryssa nautit kaupunkielämästä aivan Tampereen keskustassa. Arkkitehtuuriltaan ainutlaatuisessa kokonaisuudessa yhdistyvät 7-kerroksinen Luminary I sekä kaupungin korkein asuintalo, Luminary II. Kiinnostus asuntoja kohtaan on ollut poikkeuksellisen suurta ja myynti on edennyt nopeasti, joten tilaisuuteen kannattaa tarttua nyt.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 5 huonetta
Pinta-ala: 31 - 301 m²
Velaton hinta: 305 000 - 1 041 000 €
Osoite: Itsenäisyydenkatu 3, 33100, Tampere
Tontti: Oma
Valmis: 13.12.2018

Suunnittelupöydältä uuteen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmi

Parasta mitä Tampereen keskusta tarjoaa

Luminary nousee Tampereen uudeksi maamerkiksi keskelle kaupunkia, Murtokadun ja Itsenäisyyskadun kulmaan. Luminaryn kauniiden asuinrakennusten pääsisäänkäynnin ympärille avautuu viihtyisä pysähdyspaikka kahviloineen ja liikkeineen, mikä saa asumisen tuntumaan aidosti kaupunkimaiselta ja elävältä. Raitiovaunupysäkiltä ja rautatieasemalta on kotiin vain muutaman minuutin kävelymatka. Luminaryn liiketilat ovat nyt vuokrattavana. 

Paljon enemmän kuin vain koti

Kumpaankin Luminaryn taloista saavut avaran ja näyttävän hissiaulan kautta. Isot ikkunapinnat, huippulaadukkaat materiaalit ja kauniit näkymät yhteiselle sisäpihalle tekevät siitä paikan, jonne on aina mukava tulla vaikka ystäviä vastaan tai odottelemaan taksin saapumista. Aulatilan ja vehreän sisäpihan lisäksi kaikkien asukkaiden yhteiskäytössä on viihtyisä 7. kerroksen oleskeluterassi, jolla voit kesäisin ottaa aurinkoa kaupungin kattojen yläpuolella.

Ylellisesti tilaa elämälle

Asuitpa 31-neliöisessä yksiössä tai isommassa usean huoneen asunnossa,  kotiin tultuasi nautit modernin kaupunkiasumisen laadusta. Kaikkien kotien suunnitteluratkaisuissa korostuvat avonaiset tilat, linjakkaat sisustusmateriaalit ja tiloja rajaavat liukuovet. Lähes lattiaan saakka ulottuvat ikkunat täyttävät kotisi valolla tai avaavat silmiesi eteen iltavalaistun Tampereen. Nykyaikainen rakennustekniikka varmistaa, että ympärillä elävän kaupungin äänet pysyvät oman kotisi rauhan ulkopuolella.

Oma kotikylpylä korkeuksissa

Erilaisesta unelmoivalle Luminary tarjoaa aarteita. Esimerkiksi Luminary I:n yläkerroksista löytyy uniikki kotivaihtoehto, jonka kiintopiste on iso terassi lasiovineen ja -kattoineen. Isoimmissa kodeissa on ylellisen tilavat saunaosastot, ja muutamat kodit tarjoavat uniikin mahdollisuuden katsella kaupunkinäkymiä suoraan omasta kylpyammeesta. 

Lämpimään parkkihalliin suoraan hissillä

Luminaryn vehreän pihakannen alla on kaksikerroksinen parkkihalli, jonne pääset kuivin jaloin suoraan asuinkerroksista. Kaikessa suunnittelussa on panostettu siihen, että kulku yleisistä tiloista kotioville on miellyttävää ja esteetöntä.

Yhteiskäyttöauto sopii ajoittain autoa tarvitsevalle

Luminaryn yhteiskäyttöautokokeilussa P-Hämpin parkkitalossa on tornitalon valmistuessa asukkaiden varattavissa kaikkiaan kolme yhteiskäyttöautoa. Ensimmäinen autoista, Toyota Auris STW hybridi, otetaan käyttöön jo nyt. Yhteiskäyttöautopalvelua pyörittää Hertz, ja auton varaaminen tapahtuu kätevästi verkkopalvelun kautta.

Selaa Luminaryn sähköistä esitettä

Selaa Luminaryn sähköistä huoneistopohjaesitettä

Katso panoraamakuvia kerroksista 9-21.

Tervetuloa tutustumaan Luminaryn esittelyasuntoon C172
Luminaryn maisemia
As. Oy Tampereen Luminary

Taidokasta tilasuunnittelua


Luminaryn asunnoissa on hyödynnetty hienosti koko talon linjakasta arkkitehtuuria ja ikkunoista avautuvia kaupunkinäkymiä. Visualisointi, Luminary II.

Kompakteista yksiöistä hulppeisiin luksuskoteihin

Luminaryyn valmistuu monipuolinen valikoima kaupunkikoteja alkaen 31-neliöisistä yksiöistä ylimmän kerroksen 301-neliöiseen kotiin. Kaikkien kotien suunnitteluratkaisuissa korostuvat avonaiset tilat, lähes lattiaan saakka ulottuvat ikkunat, linjakkaat sisustusmateriaalit ja tiloja rajaavat liukuovet. Vaikka kaupunki elää ympärillä, nykyaikaiset asuintekniset ratkaisut takaavat Luminaryssa oman kodin rauhan.

Oma kotikylpylä korkeuksissa

Erilaisesta unelmoivalle Luminary tarjoaa aarteita. Esimerkiksi Luminary II:en ylin kerros voi olla kokonaan sinun valtakuntaasi, jonne astutaan suoraan hissistä. Myös Luminary I:en yläkerroksista löytyy uniikki kotivaihtoehto, jonka kiintopiste on iso terassi lasiovineen ja -kattoineen. Isoimpien kotien saunaosastot ovat saaneet arvoisensa mittasuhteet. Muutamissa kodeissa voit myös katsella suoraan kylpyammeesta kaupunkinäkymää.

Säädät kotisi lattialämmitystä ja ilmanvaihtoa Smart-ohjauspaneelin kautta

Kuten moderneissa rakennuksissa yleensäkin, Luminaryssä on paljon talotekniikkaa, jota säädetään automaattisesti. Luminaryssä kuitenkin pääset vaikuttamaan asuntosi olosuhteisiin, kuten lämmitykseen ja ilmanvaihtoon, Smart-ohjauspaneelin avulla. Paneelista on tehty mahdollisimman helppokäyttöinen. Järjestelmän etuna on se, että tekniikkaa ohjataan yhdestä paikasta.

Asukkaana voit lisäksi asunnosta poissa ollessasi ohjata ja seurata kotisi lämpötilaa ja muita olosuhteita verkkoselaimen kautta. Kirjaudut omilla tunnuksillasi palvelun toimittajan portaaliin ja teet sitä kautta haluamasi muutokset. Rakennus myös liitetään etävalvontaan, joten teknisten järjestelmien mahdolliset hälytykset ja vikailmoitukset saadaan välitettyä nopeasti huoltoliikkeelle.

Luminaryyn sijoitetaan myös Smartpost-pakettilokerikko. Lokerikko tulee rakennuksen pääsisäänkäynnin läheisyyteen, ja sen kautta voi niin lähettää kuin vastaanottaa paketteja.

Sisustusvalinnat


Moderni ilme ja laadukas viimeistely jatkuvat myös asuntojen materiaalivalinnoissa. Visualisointi, Luminary II.

Luminaryn sisustusmateriaalit jatkavat arkkitehtuurin linjakasta tyyliä. Ne korostavat
asuntojen modernia ja valoisaa luonnetta. Selkeät ja aikaa kestävät materiaalivaihtoehdot
ja nykyaikaiset varusteet tekevät asumisesta kaunista ja käytännöllistä.

Tutustu Luminaryn sisustusesitteeseen »

Rahoitus


Teimme uuden kodin hankinnasta sinulle helppoa

Pieni omarahoitusosuus
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on tavallisimmin 30 % kodin velattomasta hinnasta, loput 70 % on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.

Reilut maksuehdot
Kaupantekohetkellä maksat 25 % myyntihinnasta. Loput 75 % myyntihinnasta maksat vasta siinä vaiheessa, kun koti valmistuu.

Valitse sinulle sopiva tapa lyhentää yhtiölainaa
Yhtiölainan voit maksaa pois kokonaan tai osittain kodin valmistuttua tai voit lyhentää sitä kuukausittain pääomavastikkeena. Tämän lisäksi yhtiölle voi olla neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.

Ekotehokas koti


Meille ekotehokkuus on perusominaisuus.

Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja  asumisenhelppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa  säästävätalotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet  ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien.
• Käytämme M1-luokan materiaaleja, jotka vaikuttavat hyvään sisäilman laatuun
• Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperäketju on kunnossa
• Työmaan jätteet lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana

Luomme mahdollisuudet, jotta sinä voit vaikuttaa ympäristön hyväksi

Nykyaikaiset kodinkoneet ovat osa helppoa arkea
Energiatehokkaat kodinkoneet.
Vaikutusmahdollisuus oman kotisi vedenkulutukseen
Veden kulutusta pienentävät vesikalusteet, huoneistokohtainen lämpimän ja kylmän veden mittaus.
Lyhyt kauppamatka pienentää hiilijalanjälkeä
Hyvä sijainti palveluiden ja liikenneyhteyksien lähellä.
Tehokkaampaa energian käyttöä
Lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihto. Hyvä lämmöneristys sekä laadukkaat ikkunat ja ovet pienentävät lämpöhäviötä. Energiatehokas kiinteä valaistus.
Ajanmukaiset kestävät materiaalit
Huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää.

Lue lisää »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Etäisyys paikoista

  Tampereen Luminary, asemapiirros

  Kuva Luminaryn sisustetun esittelyasunnon keittiöstä.

  Kuva Luminaryn sisustetun esittelyasunnon olohuoneesta.

  Kuva Luminaryn sisustetun esittelyasunnon makuuhuone.

  Kuva Luminaryn sisustetun esittelyasunnon parvekkeesta.

  Kuva Luminaryn sisustetun esittelyasunnon kylpyhuoneesta.

  Kuva Luminaryn sisustetun esittelyasunnon saunasta.

  Muutamissa kodeissa voit katsella suoraan kylpyammeesta kaupunkinäkymää. Visualisointi, Luminary II.

  Luminaryn asunnoissa on hyödynnetty hienosti koko talon linjakasta arkkitehtuuria ja ikkunoista avautuvia kaupunkinäkymiä. Visualisointi, Luminary II.

  Asunnoissa korostuvat jykevät seinälinjat sekä harkitut ikkuna- ja ovilinjat. Visualisointi, Luminary II.

  Moderni ilme ja laadukas viimeistely jatkuvat myös asuntojen materiaalivalinnoissa. Visualisointi, Luminary II.

  Luminary I:n yläkerroksen uniikin kodin kiintopiste on iso terassi lasiovineen ja -kattoineen. Visualisointi.

  Luminary on arjen tyyni lähtöpiste: rautatieasema, bussilinjat, ravintolat ja tavaratalot ovat kävelyetäisyydellä. Kotiin palatessasi hälinä vaimenee ja aistit rauhoittuvat. Visualisointi, Luminary II.

  Luminaryssa on näyttävä sisäänkäynti, jonka kautta kuljetaan rentoon, valoisaan ja avaraan aulaan. Visualisointi.

  Luminaryn I ja II:n väliin asettuu suojaisa piha-alue. Asukkaiden käytössä on myös oleskeluterassi 7-kerroksisen rakennuksen kattotasanteella. Visualisointi.

  Nykyaikaiset asuintekniset ratkaisut takaavat oman kodin rauhan, vaikka kaupunki hengittää ympärillä. Visualisointi, Luminary I.

  As. Oy Tampereen Luminary I & II sijoittuvat tulevan raitiotien reitille.

  Upeat kaupunkinäkymät nivoutuvat keskeiseksi osaksi asumista läpi talon. Visualisointi, Luminary II.

  Iltaisin valomerenä välkehtivä maisema liittyy keskeiseksi osaksi asumista. Visualisointi, Luminary II.

  Pilviin kurotteleva Luminary on kuin valonsäde, joka kerää ympärilleen ihmisiä ja elämää. Visualisointi.

  Uutta on myös palvelujen kytkeminen asumiseen. Luminaryyn on suunniteltu noin tuhatneliöinen liiketila-alue, jonne toivotaan sijoittuvan erityisesti hyvinvointipalveluita, ravintola ja kahvila. Visualisointi.

  21. kerroksen näkymä pohjoiseen (kuva vuodelta 2014)

  21. kerroksen näkymä itään (kuva vuodelta 2014)

  21. kerroksen näkymä länteen (kuva vuodelta 2014)

  21. kerroksen näkymä etelään (kuva vuodelta 2014)

  Tampereen uuden keskustan polttopisteessä

  Tampereella se tarkoittaa ydinkeskustan painopisteen hiljattaista hivuttautumista kohti itäisen ruutukaavan kortteleita. Luminary valmistuu erinomaiselle paikalle kaupunkielämän inspiroivaan keskipisteeseen.

  Rouheutta ja rohkeita uudistuksia

  Tampere on nuorekas yliopistokaupunki, jonka menestyksen juuret ovat komeassa teollisuushistoriassa. Se tunnetaan huipputeknologian, tutkimuksen, koulutuksen, kulttuurin, urheilun ja yritystoiminnan keskuksena, jota uudistetaan rohkeasti. Kaupungin itäisen keskustan kortteleissa heräillään nyt uudenlaiseen kaupunkikulttuuriin, joka sykkii ihmisiä, menoa ja tapahtumia.

  Joustavaa arkea

  Luminary on arjen tyyni lähtöpiste: rautatieasema, bussilinjat, terveys- ja liikunta- palvelut, virastot, ravintolat, tavaratalot ja pikkuliikkeet ovat kävelyetäisyydellä. Kaupungin kaduilla olet kuin kotonasi ja pysyt ajan hermoilla uusista urbaaneista tuulista. Kotiin palatessasi hälinä vaimenee ja aistit rauhoittuvat.

  Irtiottoja kaupungin vilinästä

  Luonto on lähellä myös Luminarya. Järven rantaan sujautat hetkessä pyörällä ja lähikulmilta löytyy viihtyisiä viherkeitaita. Esimerkiksi kaupunkilaisten oma olohuone, Sorsapuisto, on kivenheiton päässä Luminarysta. Kauden tuoreet herkut keittiöön voi hakea vaikkapa Tammelantorilta.

  Luminary valmistuu erinomaiselle paikalle kaupunkielämän inspiroivaan keskipisteeseen. Visualisointi

  Tampereen Luminary, asemapiirros

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Esittelemme mielellämme uuden kotisi suunnitelmia

   Tampereen asuntomyynti
   Verstaankatu 1, 33100 Tampere
   0800 150 051 (maksuton)

   Luminaryn myynti- ja esittelytila
   Ratapihankatu 37, 33100 Tampere
   Scandic Tampere Station hotellin Verstas-kabinetti (käynti Itsenäisyydenkatu 1), avoinna sopimuksen mukaan. Sovi oma esittelyaikasi soittamalla asuntomyynnin maksuttomaan puhelinpalveluun 0800 150 051.

   Tervetuloa tutustumaan Luminaryn suunnitelmiin ja pienoismalliin!

   Ota yhteyttä

   -