Luminaryssa nautit kaupunkielämästä aivan Tampereen keskustassa. Arkkitehtuuriltaan ainutlaatuisessa kokonaisuudessa yhdistyvät 7-kerroksinen Luminary I sekä kaupungin korkein asuintalo, Luminary II. Kiinnostus asuntoja kohtaan on ollut poikkeuksellisen suurta ja myynti on edennyt nopeasti, joten tilaisuuteen kannattaa tarttua nyt.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 5 huonetta
Pinta-ala: 31 - 301 m²
Velaton hinta: 305 000 - 1 041 000 €
Osoite: Itsenäisyydenkatu 3, 33100, Tampere
Tontti: Oma
Valmis: 13.12.2018

Suunnittelupöydältä uuteen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmi

Parasta mitä Tampereen keskusta tarjoaa

Luminary on noussut Tampereen uudeksi maamerkiksi keskelle kaupunkia, Murtokadun ja Itsenäisyyskadun kulmaan. Luminaryn kauniiden asuinrakennusten pääsisäänkäynnin ympärille avautuu viihtyisä pysähdyspaikka kahviloineen ja liikkeineen, mikä saa asumisen tuntumaan aidosti kaupunkimaiselta ja elävältä. Raitiovaunupysäkiltä ja rautatieasemalta on kotiin vain muutaman minuutin kävelymatka. Luminaryn liiketilat ovat nyt vuokrattavana. 

Paljon enemmän kuin vain koti

Kumpaankin Luminaryn taloista saavut avaran ja näyttävän hissiaulan kautta. Isot ikkunapinnat, huippulaadukkaat materiaalit ja kauniit näkymät yhteiselle sisäpihalle tekevät siitä paikan, jonne on aina mukava tulla vaikka ystäviä vastaan tai odottelemaan taksin saapumista. Aulatilan ja vehreän sisäpihan lisäksi kaikkien asukkaiden yhteiskäytössä on viihtyisä 7. kerroksen oleskeluterassi, jolla voit kesäisin ottaa aurinkoa kaupungin kattojen yläpuolella.

Ylellisesti tilaa elämälle

Asuitpa 31-neliöisessä yksiössä tai isommassa usean huoneen asunnossa,  kotiin tultuasi nautit modernin kaupunkiasumisen laadusta. Kaikkien kotien suunnitteluratkaisuissa korostuvat avonaiset tilat, linjakkaat sisustusmateriaalit ja tiloja rajaavat liukuovet. Lähes lattiaan saakka ulottuvat ikkunat täyttävät kotisi valolla tai avaavat silmiesi eteen iltavalaistun Tampereen. Nykyaikainen rakennustekniikka varmistaa, että ympärillä elävän kaupungin äänet pysyvät oman kotisi rauhan ulkopuolella.

Oma kotikylpylä korkeuksissa

Erilaisesta unelmoivalle Luminary tarjoaa aarteita. Esimerkiksi Luminary I:n yläkerroksista löytyy uniikki kotivaihtoehto, jonka kiintopiste on iso terassi lasiovineen ja -kattoineen. Isoimmissa kodeissa on ylellisen tilavat saunaosastot, ja muutamat kodit tarjoavat uniikin mahdollisuuden katsella kaupunkinäkymiä suoraan omasta kylpyammeesta. 

Palvelukeidas kotitalossa

Laadukkaan varustelun lisäksi Luminaryn asukkaiden arkea helpottavat useat liiketilat ja monipuoliset palvelut. Katutasossa toimii sushiravintola Itsudemo, joka on osa suosittua ravintolaketjua. Ihastuttavasta ravintolasta saat niin lounasta kuin illallistakin. Bistro-Café Hygge taas on Luminaryn lounaskahvila, joka tarjoaa herkullisia ja terveellisiä ruokaelämyksiä.

Hygge toimii myös asukkaiden nykyaikaisena talonmiespalveluna – kahvilan aulapalvelun kautta voi tilata arjen helpotusta kattavasta yhteistyökumppaneiden valikoimasta. Kiireinen asukas saa aulapalvelun kautta kotiinsa muun muassa siivousapua, pesulapalveluita, kukkien kastelijan tai vaikkapa koiranulkoiluttajan. Täällä sinua kohdellaan päivittäin kuin VIP-henkilöä!

Etsitkö yrityksellesi uutta liiketilaa? Luminaryssa on vapaana vielä muutama liiketila – tutustu tiloihin ja ota yhteyttä!

Parkkihalliin suoraan hissillä

Luminaryn vehreän pihakannen alla on kaksikerroksinen parkkihalli, jonne pääset kuivin jaloin suoraan asuinkerroksista. Kaikessa suunnittelussa on panostettu siihen, että kulku yleisistä tiloista kotioville on miellyttävää ja esteetöntä.

Yhteiskäyttöauto sopii ajoittain autoa tarvitsevalle

Luminaryn yhteiskäyttöautokokeilussa P-Hämpin parkkitalossa on asukkaiden varattavissa kaikkiaan kolme yhteiskäyttöautoa. Ensimmäinen autoista, Toyota Auris STW hybridi, otetaan käyttöön jo nyt. Yhteiskäyttöautopalvelua pyörittää Hertz, ja auton varaaminen tapahtuu kätevästi verkkopalvelun kautta.

Katso panoraamakuvia kerroksista 9-21.

Tutustu Luminaryyn kuvien ja videoiden välityksellä.

1 / 29
2 / 29
3 / 29 - As. Oy Tampereen Luminary
4 / 29
5 / 29
6 / 29 - Tampereen_Luminary_C137_keittio-2.jpg
7 / 29 - Tampereen_Luminary_C137_kylpyhuone.jpg
8 / 29 - Tampereen_Luminary_C137_olohuone-10.jpg
9 / 29 - Tampereen_Luminary_C137_olohuone-8.jpg
10 / 29 - Tampereen_Luminary_C137_olohuone-9.jpg
11 / 29 - Kuva Luminaryn sisustetun esittelyasunnon keittiöstä.
12 / 29 - Kuva Luminaryn sisustetun esittelyasunnon keittiöstä.
13 / 29 - Kuva Luminaryn sisustetun esittelyasunnon olohuoneesta.
14 / 29 - Kuva Luminaryn sisustetun esittelyasunnon makuuhuoneesta.
15 / 29 - Kuva Luminaryn sisustetun esittelyasunnon parvekkeelta.
16 / 29 - Kuva sisustetun esittelyasunnon kylpyhuoneesta.
17 / 29 - Kuva Luminaryn sisustetun esittelyasunnon saunasta.
18 / 29 - As. Oy Tampereen Luminary I & II sijoittuvat tulevan raitiotien reitille. Visualisointi.
19 / 29 - Nykyaikaiset asuintekniset ratkaisut takaavat oman kodin rauha, vaikka kaupunki hengittää ympärillä. Visualisointi.
20 / 29 - Luminaryn asunnoissa on hyödynnetty hienosti koko talon linjakasta arkkitehtuuria ja ikkunoista avautuvia kaupunkinäkymiä. Visualisointi.
21 / 29 - Luminaryn asunnoissa korostuvat jykevät seinälinjat sekä harkitut ikkuna- ja ovilinjat. Visualisointi.
22 / 29 - Moderni ilme ja laadukas viimeistely jatkuvat myös asuntojen materiaalivalinnoissa. Visualisointi, Luminary II.
23 / 29 - Luminary on arjen tyyni lähtöpiste: rautatieasema. bussilinjat, ravintolat ja távaratalot ovat kävelyetäisyydellä. Kotiin palatessasi hälinä vaimenee ja aistit rauhoittuvat. Visualisointi.
24 / 29 - Iltaisin valomerenä läikehtivä maisema liittyy keskeiseksi osaksi asumista. Visualisointi.
25 / 29 - Upeat kaupunkinäkymät nivoutuvt osaksi asumista läpi talon. Visualisointi.
26 / 29 - Uutta on myös palveluide kytkeytyminen asumiseen. Luminaryyn on suunniteltu noin tuhatneliöinen liiketila-alue, jonne toivotaan sijoittuvan erityisesti hyvinvointipalveluita, ravintola ja kahvila. Visualisointi.
27 / 29 - Luminaryssä on näyttävä sisäänkäynti, jonka kautta kuljetaan rentoon, valoisaan ja avaraan aulaan. Visualisointi.
28 / 29 - Luminary I ja II:n väliin asettuu suojaisa piha-alue. Asukkaiden käytössä on myös oleskeluterassi 7-kerroksisen rakennuksen kattotasanteella. Visualisointi.
29 / 29 - Tampereen Luminary, asemapiirros.

Taidokasta tilasuunnittelua


Luminaryn asunnoissa on hyödynnetty hienosti koko talon linjakasta arkkitehtuuria ja ikkunoista avautuvia kaupunkinäkymiä. Visualisointi, Luminary II.

Kompakteista luksuskoteja

Kaikkien kotien suunnitteluratkaisuissa korostuvat avonaiset tilat, lähes lattiaan saakka ulottuvat ikkunat, linjakkaat sisustusmateriaalit ja tiloja rajaavat liukuovet. Vaikka kaupunki elää ympärillä, nykyaikaiset asuintekniset ratkaisut takaavat Luminaryssa oman kodin rauhan.

Säädät kotisi lattialämmitystä ja ilmanvaihtoa Smart-ohjauspaneelin kautta

Kuten moderneissa rakennuksissa yleensäkin, Luminaryssä on paljon talotekniikkaa, jota säädetään automaattisesti. Luminaryssä kuitenkin pääset vaikuttamaan asuntosi olosuhteisiin, kuten lämmitykseen ja ilmanvaihtoon, Smart-ohjauspaneelin avulla. Paneelista on tehty mahdollisimman helppokäyttöinen. Järjestelmän etuna on se, että tekniikkaa ohjataan yhdestä paikasta.

Asukkaana voit lisäksi asunnosta poissa ollessasi ohjata ja seurata kotisi lämpötilaa ja muita olosuhteita verkkoselaimen kautta. Kirjaudut omilla tunnuksillasi palvelun toimittajan portaaliin ja teet sitä kautta haluamasi muutokset. Rakennus myös liitetään etävalvontaan, joten teknisten järjestelmien mahdolliset hälytykset ja vikailmoitukset saadaan välitettyä nopeasti huoltoliikkeelle.

Luminaryyn sijoitetaan myös Smartpost-pakettilokerikko. Lokerikko tulee rakennuksen pääsisäänkäynnin läheisyyteen, ja sen kautta voi niin lähettää kuin vastaanottaa paketteja.

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


Moderni ilme ja laadukas viimeistely jatkuvat myös asuntojen materiaalivalinnoissa. Visualisointi, Luminary II.

Luminaryn sisustusmateriaalit jatkavat arkkitehtuurin linjakasta tyyliä. Ne korostavat asuntojen modernia ja valoisaa luonnetta. Selkeät ja aikaa kestävät nateriaalivaihtoehdot ja nykyaikaiset varusteet tekevät asumisesta kaunista ja käytännöllistä.

Tutustu Luminaryn sisustusesitteeseen »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Teimme uuden kodin hankinnasta sinulle helppoa

Pieni omarahoitusosuus
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on tavallisimmin 30 % kodin velattomasta hinnasta, loput 70 % on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.

Reilut maksuehdot
Kaupantekohetkellä maksat 25 % myyntihinnasta. Loput 75 % myyntihinnasta maksat vasta siinä vaiheessa, kun koti valmistuu.

Valitse sinulle sopiva tapa lyhentää yhtiölainaa
Yhtiölainan voit maksaa pois kokonaan tai osittain kodin valmistuttua tai voit lyhentää sitä kuukausittain pääomavastikkeena. Tämän lisäksi yhtiölle voi olla neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Tampereen uuden keskustan polttopisteessä

  Tampereella se tarkoittaa ydinkeskustan painopisteen hiljattaista hivuttautumista kohti itäisen ruutukaavan kortteleita. Luminary valmistuu erinomaiselle paikalle kaupunkielämän inspiroivaan keskipisteeseen.

  Rouheutta ja rohkeita uudistuksia

  Tampere on nuorekas yliopistokaupunki, jonka menestyksen juuret ovat komeassa teollisuushistoriassa. Se tunnetaan huipputeknologian, tutkimuksen, koulutuksen, kulttuurin, urheilun ja yritystoiminnan keskuksena, jota uudistetaan rohkeasti. Kaupungin itäisen keskustan kortteleissa heräillään nyt uudenlaiseen kaupunkikulttuuriin, joka sykkii ihmisiä, menoa ja tapahtumia.

  Joustavaa arkea

  Luminary on arjen tyyni lähtöpiste: rautatieasema, bussilinjat, terveys- ja liikunta- palvelut, virastot, ravintolat, tavaratalot ja pikkuliikkeet ovat kävelyetäisyydellä. Kaupungin kaduilla olet kuin kotonasi ja pysyt ajan hermoilla uusista urbaaneista tuulista. Kotiin palatessasi hälinä vaimenee ja aistit rauhoittuvat.

  Irtiottoja kaupungin vilinästä

  Luonto on lähellä myös Luminarya. Järven rantaan sujautat hetkessä pyörällä ja lähikulmilta löytyy viihtyisiä viherkeitaita. Esimerkiksi kaupunkilaisten oma olohuone, Sorsapuisto, on kivenheiton päässä Luminarysta. Kauden tuoreet herkut keittiöön voi hakea vaikkapa Tammelantorilta.

  Luminary valmistuu erinomaiselle paikalle kaupunkielämän inspiroivaan keskipisteeseen. Visualisointi

  Tampereen Luminary, asemapiirros

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Esittelemme mielellämme uuden kotisi suunnitelmia

   Skanska Kodit

   Tampereen asuntomyynti 
   0800 150 051 (maksuton) 

   Osoite 
   Verstaankatu 1 
   33100 Tampere

   Ota yhteyttä

   -