Ylevämpää arkea Tampereen keskustassa

Luminaryssa nautit vilkkaasta kaupunkielämästä ja ylellisen tasokkaasta asumisesta aivan Tampereen keskustassa. Ainutlaatuisessa kokonaisuudessa yhdistyvät 7-kerroksinen Luminary I ja kaupungin korkein asuintalo, 21-kerroksinen Luminary II. Suosittu talokokonaisuus on muuttovalmis ja sen viimeiset asunnot myydään nyt.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 2 - 3 huonetta
Pinta-ala: 54 - 116 m2
Velaton hinta: 951 000 €
Osoite: Itsenäisyydenkatu 3, 33100, Tampere
Tontti: Oma
Valmis: 13.12.2018

Suunnittelupöydältä uuteen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmi

Toimiva kaksio tai kolme huonetta korkeuksissa

Huikeaan 21 kerroksen korkeuteen nousevassa As. Oy Tampereen Luminary II:ssa on vapaana vielä muutamia kaksioita ja kolmioita. Kaikki myytävät asunnot ovat muuttovalmiita.

Vapaiden kaksioiden koot vaihtelevat 54 ja 56 neliömetrin välillä. Kaikissa myytävissä kaksioissa on suuret ikkunat, moderni varustelu, oma sauna ja asuntopohjasta riippuen lasitettu tai ranskalainen parveke.

Myytävät kolmen huoneen asunnot ovat hulppean tilavia, 116,5-neliöisiä kaupunkiasumisen helmiä. Jokaisessa kolmiossa on suuri vaatehuone, erillinen kodinhoitohuone ja erillis-wc. Ylellinen kylpyhuone on kuin yksityinen kylpyläosasto – pesutiloista löytyy kaksi suihkua, kylpyamme ja oma sauna.

Korkeassa tornitalossa on vielä jäljellä näkymiä niin matalalla kuin korkeallakin. Myytävät kaksiot sijoittuvat 3.-10. kerroksen välille. Vapaat kolmen huoneen asunnot sijaitsevat päätähuimaavan korkealla, kaupungin kattojen yllä, 16.-19. kerroksessa. Tutustu näkymiin alla olevasta linkistä.

Katso panoraamakuvia kerroksista 9.-21.

Ylellisesti tilaa elämälle

Kotien suunnitteluratkaisuissa korostuvat avonaiset tilat, linjakkaat sisustusmateriaalit ja tiloja rajaavat liukuovet. Lähes lattiaan saakka ulottuvat ikkunat täyttävät kotisi valolla tai avaavat silmiesi eteen iltavalaistun Tampereen. Nykyaikainen rakennustekniikka varmistaa, että ympärillä elävän kaupungin äänet pysyvät oman kotisi rauhan ulkopuolella.

Parasta mitä Tampereen keskusta tarjoaa

Kahdesta asuintalosta koostuva Luminary on noussut Tampereen uudeksi maamerkiksi keskelle kaupunkia, Murtokadun ja Itsenäisyyskadun kulmaan. Raitiovaunupysäkiltä ja rautatieasemalta on kotiin vain muutaman minuutin kävelymatka.

Kotiin saavut avaran ja näyttävän hissiaulan kautta. Isot ikkunapinnat, huippulaadukkaat materiaalit ja kauniit näkymät yhteiselle sisäpihalle tekevät aulasta paikan, jonne on aina mukava tulla. Aulatilan ja vehreän sisäpihan lisäksi kaikkien asukkaiden yhteiskäytössä on viihtyisä 7. kerroksen oleskeluterassi, jolla voit kesäisin ottaa aurinkoa kaupungin kattojen yläpuolella.

Palvelukeidas kotitalossa

Laadukkaan varustelun lisäksi Luminaryn asukkaiden arkea helpottavat useat liiketilat ja monipuoliset palvelut. Katutasossa toimii sushiravintola Itsudemo, joka on osa suosittua ravintolaketjua. Sushiravintolasta saat niin lounasta kuin illallistakin. Bistro-Café Hygge taas on Luminaryn lounaskahvila, joka tarjoaa herkullisia ja terveellisiä ruokaelämyksiä.

Hygge toimii myös asukkaiden nykyaikaisena talonmiespalveluna – kahvilan aulapalvelun kautta voi tilata arjen helpotusta kattavasta yhteistyökumppaneiden valikoimasta. Kiireinen asukas saa aulapalvelun kautta kotiinsa muun muassa siivousapua, pesulapalveluita, kukkien kastelijan tai vaikkapa koiranulkoiluttajan. Täällä sinua kohdellaan päivittäin kuin VIP-henkilöä!

Etsitkö yrityksellesi uutta liiketilaa? Luminaryssa on vapaana vielä muutama – tutustu tiloihin ja ota yhteyttä!

Parkkihalliin suoraan hissillä

Luminaryn vehreän pihakannen alla on kaksikerroksinen parkkihalli, jonne pääset kuivin jaloin suoraan omasta asuinkerroksestasi. Kaikessa suunnittelussa on panostettu siihen, että kulku yleisistä tiloista kotiovelle on miellyttävää ja esteetöntä.

Luminaryn yhteiskäyttöautokokeilussa P-Hämpin parkkitalossa on asukkaiden varattavissa kaikkiaan kolme yhteiskäyttöautoa. Yhteiskäyttöautopalvelua pyörittää Hertz, ja auton varaaminen tapahtuu kätevästi verkkopalvelun kautta.

 

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Tutustu Luminaryyn kuvien ja videoiden välityksellä.

1 / 38
2 / 38
3 / 38 - As. Oy Tampereen Luminary
4 / 38
5 / 38
6 / 38 - tampereen_luminaryii_c64_sauna.jpg
7 / 38 - tampereen_luminaryii_c64_parveke.jpg
8 / 38 - tampereen_luminaryii_c64_olohuonetta.jpg
9 / 38 - tampereen_luminaryii_c64_olohuonetta-3.jpg
10 / 38 - tampereen_luminaryii_c64_makuuhuone-2.jpg
11 / 38 - tampereen_luminaryii_c64_kph.jpg
12 / 38 - tampereen_luminaryii_c64_kph-2.jpg
13 / 38 - tampereen_luminaryii_c64_keittio_ja_ruokailutila-4.jpg
14 / 38 - tampereen_luminaryii_c64_keittio_ja_ruokailutila-3.jpg
15 / 38 - Tampereen_Luminary_C137_keittio-2.jpg
16 / 38 - Tampereen_Luminary_C137_kylpyhuone.jpg
17 / 38 - Tampereen_Luminary_C137_olohuone-10.jpg
18 / 38 - Tampereen_Luminary_C137_olohuone-8.jpg
19 / 38 - Tampereen_Luminary_C137_olohuone-9.jpg
20 / 38 - Kuva Luminaryn sisustetun esittelyasunnon keittiöstä.
21 / 38 - Kuva Luminaryn sisustetun esittelyasunnon keittiöstä.
22 / 38 - Kuva Luminaryn sisustetun esittelyasunnon olohuoneesta.
23 / 38 - Kuva Luminaryn sisustetun esittelyasunnon makuuhuoneesta.
24 / 38 - Kuva Luminaryn sisustetun esittelyasunnon parvekkeelta.
25 / 38 - Kuva sisustetun esittelyasunnon kylpyhuoneesta.
26 / 38 - Kuva Luminaryn sisustetun esittelyasunnon saunasta.
27 / 38 - As. Oy Tampereen Luminary I & II sijoittuvat tulevan raitiotien reitille. Visualisointi.
28 / 38 - Nykyaikaiset asuintekniset ratkaisut takaavat oman kodin rauha, vaikka kaupunki hengittää ympärillä. Visualisointi.
29 / 38 - Luminaryn asunnoissa on hyödynnetty hienosti koko talon linjakasta arkkitehtuuria ja ikkunoista avautuvia kaupunkinäkymiä. Visualisointi.
30 / 38 - Luminaryn asunnoissa korostuvat jykevät seinälinjat sekä harkitut ikkuna- ja ovilinjat. Visualisointi.
31 / 38 - Moderni ilme ja laadukas viimeistely jatkuvat myös asuntojen materiaalivalinnoissa. Visualisointi, Luminary II.
32 / 38 - Luminary on arjen tyyni lähtöpiste: rautatieasema. bussilinjat, ravintolat ja távaratalot ovat kävelyetäisyydellä. Kotiin palatessasi hälinä vaimenee ja aistit rauhoittuvat. Visualisointi.
33 / 38 - Iltaisin valomerenä läikehtivä maisema liittyy keskeiseksi osaksi asumista. Visualisointi.
34 / 38 - Upeat kaupunkinäkymät nivoutuvt osaksi asumista läpi talon. Visualisointi.
35 / 38 - Uutta on myös palveluide kytkeytyminen asumiseen. Luminaryyn on suunniteltu noin tuhatneliöinen liiketila-alue, jonne toivotaan sijoittuvan erityisesti hyvinvointipalveluita, ravintola ja kahvila. Visualisointi.
36 / 38 - Luminaryssä on näyttävä sisäänkäynti, jonka kautta kuljetaan rentoon, valoisaan ja avaraan aulaan. Visualisointi.
37 / 38 - Luminary I ja II:n väliin asettuu suojaisa piha-alue. Asukkaiden käytössä on myös oleskeluterassi 7-kerroksisen rakennuksen kattotasanteella. Visualisointi.
38 / 38 - Tampereen Luminary, asemapiirros.

Taidokasta tilasuunnittelua


Luminaryn asunnoissa on hyödynnetty hienosti koko talon linjakasta arkkitehtuuria ja ikkunoista avautuvia kaupunkinäkymiä. Visualisointi, Luminary II.

Kompakteista luksuskoteja

Kaikkien kotien suunnitteluratkaisuissa korostuvat avonaiset tilat, lähes lattiaan saakka ulottuvat ikkunat, linjakkaat sisustusmateriaalit ja tiloja rajaavat liukuovet. Vaikka kaupunki elää ympärillä, nykyaikaiset asuintekniset ratkaisut takaavat Luminaryssa oman kodin rauhan.

Säädät kotisi lattialämmitystä ja ilmanvaihtoa Smart-ohjauspaneelin kautta

Kuten moderneissa rakennuksissa yleensäkin, Luminaryssä on paljon talotekniikkaa, jota säädetään automaattisesti. Luminaryssä kuitenkin pääset vaikuttamaan asuntosi olosuhteisiin, kuten lämmitykseen ja ilmanvaihtoon, Smart-ohjauspaneelin avulla. Paneelista on tehty mahdollisimman helppokäyttöinen. Järjestelmän etuna on se, että tekniikkaa ohjataan yhdestä paikasta.

Asukkaana voit lisäksi asunnosta poissa ollessasi ohjata ja seurata kotisi lämpötilaa ja muita olosuhteita verkkoselaimen kautta. Kirjaudut omilla tunnuksillasi palvelun toimittajan portaaliin ja teet sitä kautta haluamasi muutokset. Rakennus myös liitetään etävalvontaan, joten teknisten järjestelmien mahdolliset hälytykset ja vikailmoitukset saadaan välitettyä nopeasti huoltoliikkeelle.

Luminaryyn sijoitetaan myös Smartpost-pakettilokerikko. Lokerikko tulee rakennuksen pääsisäänkäynnin läheisyyteen, ja sen kautta voi niin lähettää kuin vastaanottaa paketteja.

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


Moderni ilme ja laadukas viimeistely jatkuvat myös asuntojen materiaalivalinnoissa. Visualisointi, Luminary II.

Luminaryn sisustusmateriaalit jatkavat arkkitehtuurin linjakasta tyyliä. Ne korostavat asuntojen modernia ja valoisaa luonnetta. Selkeät ja aikaa kestävät nateriaalivaihtoehdot ja nykyaikaiset varusteet tekevät asumisesta kaunista ja käytännöllistä.

Tutustu Luminaryn sisustusesitteeseen »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Teimme uuden kodin hankinnasta sinulle helppoa

Pieni omarahoitusosuus
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on tavallisimmin 30 % kodin velattomasta hinnasta, loput 70 % on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.

Reilut maksuehdot
Kaupantekohetkellä maksat 25 % myyntihinnasta. Loput 75 % myyntihinnasta maksat vasta siinä vaiheessa, kun koti valmistuu.

Valitse sinulle sopiva tapa lyhentää yhtiölainaa
Yhtiölainan voit maksaa pois kokonaan tai osittain kodin valmistuttua tai voit lyhentää sitä kuukausittain pääomavastikkeena. Tämän lisäksi yhtiölle voi olla neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Tampereen uuden keskustan polttopisteessä

  Rouheutta ja rohkeita uudistuksia

  Tampere on nuorekas yliopistokaupunki, jonka menestyksen juuret ovat komeassa teollisuushistoriassa. Se tunnetaan huipputeknologian, tutkimuksen, koulutuksen, kulttuurin, urheilun ja yritystoiminnan keskuksena, jota uudistetaan rohkeasti. Kaupungin itäisen keskustan kortteleissa heräillään nyt uudenlaiseen kaupunkikulttuuriin, joka sykkii ihmisiä, menoa ja tapahtumia.

  Kaikki tarvittava lähellä

  Luminary on arjen tyyni lähtöpiste: rautatieasema, bussilinjat, terveys- ja liikunta- palvelut, virastot, ravintolat, tavaratalot ja pikkuliikkeet ovat kävelyetäisyydellä. Kaupungin kaduilla olet kuin kotonasi ja pysyt ajan hermoilla uusista urbaaneista tuulista. Kotiin palatessasi hälinä vaimenee ja aistit rauhoittuvat.

  Tampereen Keskustori on Luminarysta vain kilometrin päässä. Tori on kaupungin keskeinen tapahtumapaikka, jossa pidetään konsertteja, markkinoita ja tapahtumia ympäri vuoden. Toriaukiolla voi aistia menneen ajan tunnelmaa, kun toria ympäröivistä rakennuksista voi nähdä, kuinka alueen arkkitehtuurivirtaukset ovat vuosien varrella muuttuneet.

  Monimuotoista arkkitehtuuria

  Tampereen keskusta on tunnettu historiallisista ja kauniista rakennuksistaan. Vaikka alueelle on rakennettu paljon uutta, on myös vanhoja rakentamisen taidonnäytteitä säästetty. Keskusta-alueen vanhoja rakennuksia ovat muun muassa Tampereen tuomiokirkko, Raatihuone, Palanderin talo ja Vanha kirkko. Modernia arkkitehtuuria edustavat Pääkirjasto Metso, Koskikeskus ja Tullintori. Mihin ikinä Tampereen keskustassa kuljetkaan, saat ihailla rikkaan monimuotoista arkkitehtuuria.

  Irtiottoja kaupungin vilinästä

  Luonto on lähellä myös Luminarya. Järven rantaan sujautat hetkessä pyörällä ja lähikulmilta löytyy viihtyisiä viherkeitaita. Esimerkiksi kaupunkilaisten oma olohuone, Sorsapuisto, on kivenheiton päässä Luminarysta. Keskustan alueella on myös useita erilaisia puistoja. Kauden tuoreet herkut keittiöön voi hakea vaikkapa Tammelantorilta.

  Luminary valmistuu erinomaiselle paikalle kaupunkielämän inspiroivaan keskipisteeseen. Visualisointi

  Tampereen Luminary, asemapiirros

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Esittelemme mielellämme uuden kotisi suunnitelmia

   Skanska Kodit

   Tampereen asuntomyynti 
   0800 150 051 (maksuton) 

   Osoite 
   Verstaankatu 1 
   33100 Tampere

   Ota yhteyttä

   -