Keskustan ylellisin kattohuoneisto

Luminaryssa nautit vilkkaasta kaupunkielämästä ja ylellisen tasokkaasta asumisesta aivan Tampereen keskustassa. 7-kerroksinen Luminary I on nyt muuttovalmis ja talossa on vapaana enää yksi koti! Vapaassa viiden huoneen asunnossa on tyyliä, tilaa ja kaksi kattoterassia upeilla näkymillä keskustan kattojen yli.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 5 huonetta
Pinta-ala: 198 m2
Velaton hinta: 2 101 000 €
Osoite: Itsenäisyydenkatu 3, 33100, Tampere
Tontti: Oma
Valmis: 27.11.2018

Kohteen tilanne

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Keskustan ylellisin kattohuoneisto

As. Oy Tampereen Luminary I:ssä on vapaana enää yksi viiden huoneen koti talon ylimmässä kerroksessa. Kattohuoneistossa on 198,5 neliömetriä asuintilaa ja erittäin laadukas, moderni varustelu.

Vapaan huoneiston suuret ikkunat ulottuvat miltei lattiasta kattoon ja tarjoavat upeat näkymät kaupungin yli. Eteisessä on liukuovellisen kaapiston lisäksi vaatehuone, jossa on reilusti tilaa suurellekin kenkäkokoelmalle. Keskellä keittiötä on saareke, jonka ääreen mahtuu useampikin kokki. Kattohuoneiston asuintilat jatkuvat kahdelle suurelle kattoterassille, jotka on osittain katettu ja lasitettu.

Kodin pienimmässä makuuhuoneessa on oma kylpyhuone, joten se sopii hyvin vaikkapa vierashuoneeksi. Toisesta makuuhuoneesta taas on käynti omalle parvekkeelle. Asunnon suurimmassa makuuhuoneessa on erotettu makuu- ja pukeutumistilat väliseinällä. Pukeutumistilan puolella on koko seinän leveydeltä liukuovellista vaatesäilytystilaa. Suurin makuuhuone on myös yhteydessä upeaan pesutilaan, jossa on aistittavissa ylellistä kylpylätunnelmaa – kylpyhuoneessa on kaksi suihkua, sauna ja amme ikkunanäkymillä Tampereen keskustan yli.

Luminaryn viimeinen koti on valmis – muuta nyt ja vietä loppukesän lämpimät päivät kaupungin upeimmalla kattoterassilla!
Katso 360-kuva seitsemännen kerroksen asunnosta

Parasta mitä Tampereen keskusta tarjoaa

Kahdesta asuintalosta koostuva Luminary on noussut Tampereen uudeksi maamerkiksi keskelle kaupunkia, Murtokadun ja Itsenäisyyskadun kulmaan. Raitiovaunupysäkiltä ja rautatieasemalta on kotiin vain muutaman minuutin kävelymatka.

Kotiin saavut avaran ja näyttävän hissiaulan kautta. Isot ikkunapinnat, huippulaadukkaat materiaalit ja kauniit näkymät yhteiselle sisäpihalle tekevät aulasta paikan, jonne on aina mukava tulla. Aulatilan ja vehreän sisäpihan lisäksi kaikkien asukkaiden yhteiskäytössä on viihtyisä 7. kerroksen oleskeluterassi.

Palvelukeidas kotitalossa

Laadukkaan varustelun lisäksi Luminaryn asukkaiden arkea helpottavat useat liiketilat ja monipuoliset palvelut. Katutasossa toimii sushiravintola Itsudemo, josta saat niin lounasta kuin illallistakin. Bistro-Café Hygge taas on Luminaryn lounaskahvila, joka tarjoaa herkullisia ja terveellisiä ruokaelämyksiä.

Hygge toimii myös asukkaiden nykyaikaisena talonmiespalveluna – kahvilan aulapalvelun kautta voi tilata arjen helpotusta kattavasta yhteistyökumppaneiden valikoimasta. Kiireinen asukas saa aulapalvelun kautta kotiinsa muun muassa siivousapua, pesulapalveluita, kukkien kastelijan tai vaikkapa koiranulkoiluttajan. Täällä sinua kohdellaan päivittäin kuin VIP-henkilöä!

Etsitkö yrityksellesi uutta liiketilaa? Luminaryssa on vapaana vielä muutama liiketila – tutustu tiloihin ja ota yhteyttä!

Parkkihalliin suoraan hissillä

Luminaryn pihakannen alla on kaksikerroksinen parkkihalli, jonne pääset kuivin jaloin suoraan omasta asuinkerroksestasi. Kaikessa suunnittelussa on panostettu siihen, että kulku yleisistä tiloista kotiovelle on miellyttävää ja esteetöntä.

Luminaryn yhteiskäyttöautokokeilussa P-Hämpin parkkitalossa on asukkaiden varattavissa kaikkiaan kolme yhteiskäyttöautoa. Yhteiskäyttöautopalvelua pyörittää Hertz, ja auton varaaminen tapahtuu kätevästi verkkopalvelun kautta.

 

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Tutustu Luminaryyn videoiden ja kuvien välityksellä.

1 / 16
2 / 16
3 / 16
4 / 16 - As. Oy Tampereen Luminary
5 / 16 - olohuone-737-x-650.jpg
6 / 16 - luminary_a25_keittio_high_res-2.jpg
7 / 16 - luminary_a25_kph_high_res-2.jpg
8 / 16 - luminary_a25_ruokailutilaa_high_res-8.jpg
9 / 16 - luminary_a25_terassia_high_res-4.jpg
10 / 16 - luminary_a25_terassia_high_res-5.jpg
11 / 16 - Iltaisin valomerenä läikehtivä maisema liittyy keskeiseksi osaksi asumista. Visualisointi.
12 / 16 - Upeat kaupunkinäkymät nivoutuvat osaksi asumista läpi talon. Visualisointi.
13 / 16 - Uutta on myös palveluide kytkeytyminen asumiseen. Luminaryyn on suunniteltu noin tuhatneliöinen liiketila-alue, jonne toivotaan sijoittuvan erityisesti hyvinvointipalveluita, ravintola ja kahvila. Visualisointi.
14 / 16 - Luminaryssä on näyttävä sisäänkäynti, jonka kautta kuljetaan rentoon, valoisaan ja avaraan aulaan. Visualisointi.
15 / 16 - Luminary I ja II:n väliin asettuu suojaisa piha-alue. Asukkaiden käytössä on myös oleskeluterassi 7-kerroksisen rakennuksen kattotasanteella. Visualisointi.
16 / 16 - Tampereen Luminary, asemapiirros.

Taidokasta tilasuunnittelua


Luminaryn asunnoissa on hyödynnetty hienosti koko talon linjakasta arkkitehtuuria ja ikkunoista avautuvia kaupunkinäkymiä. Visualisointi, Luminary II.

Kompakteja luksuskoteja

Kaikkien kotien suunnitteluratkaisuissa korostuvat avonaiset tilat, lähes lattiaan saakka ulottuvat ikkunat, linjakkaat sisustusmateriaalit ja tiloja rajaavat liukuovet. Vaikka kaupunki elää ympärillä, nykyaikaiset asuintekniset ratkaisut takaavat Luminaryssa oman kodin rauhan.

Säädät kotisi lattialämmitystä ja ilmanvaihtoa Smart-ohjauspaneelin kautta

Kuten moderneissa rakennuksissa yleensäkin, Luminaryssä on paljon talotekniikkaa, jota säädetään automaattisesti. Luminaryssä kuitenkin pääset vaikuttamaan asuntosi olosuhteisiin, kuten lämmitykseen ja ilmanvaihtoon, Smart-ohjauspaneelin avulla. Paneelista on tehty mahdollisimman helppokäyttöinen. Järjestelmän etuna on se, että tekniikkaa ohjataan yhdestä paikasta.

Asukkaana voit lisäksi asunnosta poissa ollessasi ohjata ja seurata kotisi lämpötilaa ja muita olosuhteita verkkoselaimen kautta. Kirjaudut omilla tunnuksillasi palvelun toimittajan portaaliin ja teet sitä kautta haluamasi muutokset. Rakennus myös liitetään etävalvontaan, joten teknisten järjestelmien mahdolliset hälytykset ja vikailmoitukset saadaan välitettyä nopeasti huoltoliikkeelle.

Luminaryyn sijoitetaan myös Smartpost-pakettilokerikko. Lokerikko tulee rakennuksen pääsisäänkäynnin läheisyyteen, ja sen kautta voi niin lähettää kuin vastaanottaa paketteja.

Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta


Moderni ilme ja laadukas viimeistely jatkuvat myös asuntojen materiaalivalinnoissa. Visualisointi, Luminary II.

Luminaryn sisustusmateriaalit jatkavat arkkitehtuurin linjakasta tyyliä. Ne korostavat asuntojen modernia ja valoisaa luonnetta. Selkeät ja aikaa kestävät materiaalivaihtoehdot ja nykyaikaiset varusteet tekevät asumisesta kaunista ja käytännöllistä.

Tutustu Luminaryn sisustusesitteeseen »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Teimme uuden kodin hankinnasta sinulle helppoa

Pieni omarahoitusosuus
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on tavallisimmin 30 % kodin velattomasta hinnasta, loput 70 % on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.

Reilut maksuehdot
Kaupantekohetkellä maksat 25 % myyntihinnasta. Loput 75 % myyntihinnasta maksat vasta siinä vaiheessa, kun koti valmistuu.

Valitse sinulle sopiva tapa lyhentää yhtiölainaa
Yhtiölainan voit maksaa pois kokonaan tai osittain kodin valmistuttua tai voit lyhentää sitä kuukausittain pääomavastikkeena. Tämän lisäksi yhtiölle voi olla neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Tampereen uuden keskustan polttopisteessä

  Rouheutta ja rohkeita uudistuksia

  Tampere on nuorekas yliopistokaupunki, jonka menestyksen juuret ovat komeassa teollisuushistoriassa. Se tunnetaan huipputeknologian, tutkimuksen, koulutuksen, kulttuurin, urheilun ja yritystoiminnan keskuksena, jota uudistetaan rohkeasti. Kaupungin itäisen keskustan kortteleissa heräillään nyt uudenlaiseen kaupunkikulttuuriin, joka sykkii ihmisiä, menoa ja tapahtumia.

  Kaikki tarvittava lähellä

  Luminary on arjen tyyni lähtöpiste: rautatieasema, bussilinjat, terveys- ja liikunta- palvelut, virastot, ravintolat, tavaratalot ja pikkuliikkeet ovat kävelyetäisyydellä. Kaupungin kaduilla olet kuin kotonasi ja pysyt ajan hermoilla uusista urbaaneista tuulista. Kotiin palatessasi hälinä vaimenee ja aistit rauhoittuvat.

  Tampereen Keskustori on Luminarysta vain kilometrin päässä. Tori on kaupungin keskeinen tapahtumapaikka, jossa pidetään konsertteja, markkinoita ja tapahtumia ympäri vuoden. Toriaukiolla voi aistia menneen ajan tunnelmaa – ympäröivistä rakennuksista näkee, kuinka alueen arkkitehtuurivirtaukset ovat vuosien varrella muuttuneet.

  Monimuotoista arkkitehtuuria

  Tampereen keskusta on tunnettu historiallisista ja kauniista rakennuksistaan. Vaikka alueelle on rakennettu paljon uutta, on myös vanhoja rakentamisen taidonnäytteitä säästetty. Keskusta-alueen vanhoja rakennuksia ovat muun muassa Tampereen tuomiokirkko, Raatihuone, Palanderin talo ja Vanha kirkko. Modernia arkkitehtuuria edustavat esimerkiksi Pääkirjasto Metso, Koskikeskus ja Tullintori. Mihin ikinä Tampereen keskustassa kuljetkaan, saat ihailla rikkaan monimuotoista arkkitehtuuria.

  Irtiottoja kaupungin vilinästä

  Luonto on myös lähellä Luminarya. Järven rantaan ajat hetkessä pyörällä ja lähikulmilta löytyy viihtyisiä viherkeitaita. Esimerkiksi kaupunkilaisten oma olohuone, Sorsapuisto, on kivenheiton päässä Luminarysta. Keskustan alueella on myös useita erilaisia puistoja. Kauden tuoreet herkut keittiöön voi hakea Tammelantorilta.

  Luminary valmistuu erinomaiselle paikalle kaupunkielämän inspiroivaan keskipisteeseen. Visualisointi

  Tampereen Luminary, asemapiirros

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Esittelemme mielellämme uuden kotisi suunnitelmia

   Skanska Kodit

   Tampereen asuntomyynti 
   0800 150 051 (maksuton) 

   Osoite
   Verstaankatu 1 
   33100 Tampere

   Ota yhteyttä

   -