TULOSSA! Uudenlaista kaupunkielämää kanavapromenadille

Ranta-Tampellassa on eurooppalaisen kanavakaupungin tunnelmaa. As. Oy Ranta-Tampellan Kaplan on korttelinsa ensimmäinen asuintalo, joka kohoaa alueen läpi virtaavan kanavan varteen, useiden puistoalueiden ympäröimäksi. Nämä omalle tontille rakentuvat kodit ovat odottamisen arvoisia!

Osoite: Ranta-Tampellan katu, 33100, Tampere
Tontti: Oma

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Kanavakorttelin ensimmäiset kodit

Yhdeksänkerroksinen Kaplan on valmistuessaan ylväs näky Ranta-Tampellan kanavan varrella. Pistetalon polveileva ja jännittävä muoto saa valmistuessaan lämpimän punertavan tiilijulkisivun.

Ihastu tulevaan kanavakortteliin aluemallinnoksen avulla – klikkaa tästä!

Yllä olevasta linkistä pääset kurkistamaan Ranta-Tampellan tulevaisuuteen!

Kaplaniin on suunnitteilla yhteensä 52 kotia. Kotien huoneluku vaihtelee yhdestä neljään. Voit valita esimerkiksi toimivan 30 m² yksiön tai ylellisen tilavan 118 m² kolmen huoneen kodin elämäntilanteesi mukaan.

Valoisat ja väljät sisätilat

Talon persoonallisen muodon ansiosta kodit aukeavat useaan ilmansuuntaan ja ovat ihanan valoisia. Olohuone ja avokeittiö yhdistyvät avaraksi tilaksi. Makuuhuoneissa on liukuovelliset vaatesäilytystilat.

Yksiöissä on hurmaavan klassiset ranskalaiset parvekkeet. Isommissa asunnoissa on parveke tai terassi asuinkerroksesta riippuen. Talon ylin kerros on muodoltaan erilainen kuin alemmat kerrokset, minkä ansiosta hulppeissa kattohuoneistoissa saadaan ihailla naapuruston näkymiä tilavilta kattoterasseilta.

Kauneus ja käytännöllisyys kohtaavat pihamaalla

Korttelipihalle on suunnitteilla laudoitettuja, terassimaisia oleskelupaikkoja. Viihtyisä pihapiiri viimeistellään pensailla, puilla ja nurmialueilla, jotka pehmentävät vehreydellään korttelin modernia ilmettä. Idyllisen pihan alle rakennetaan autohalli, johon pääsee kätevästi suoraan porrashuoneesta. Parkkihallin sisäänajoramppia koristaa kaunis viherkatto. Autohalliin tulee kattavat mahdollisuudet sähköautojen lataamiselle ja asukkaiden arkea helpottamaan on suunnitteilla myös yhteiskäyttöauto. Turvallisuuden tuntua parkkihalliin lisää kameravalvonta.

Asuintalon katutasoon rakentuvat taloyhtiön yhteistilat. Kerroksesta löytyvät niin kuraeteinen, kuivaushuone, kerhohuone kuin vilvoittelutilallinen talosaunakin. Katutasoon on suunnitteilla myös yksi liiketila. Taloon tulee huoneistokohtaisia irtaimistovarastoja ja yhteinen ulkoiluvälinevarasto. Porrashuoneeseen asennetaan pakettilokerikko, josta verkkokauppaostokset voi noutaa vaikka aamutakki päällä.

Fiksuja valintoja ja kestävää kehitystä

Nykyaikainen talotekniikka takaa mukavan arjen. Lattialämmitys antaa kotiin pehmeän lämmön talven pakkasilla ja lattiaviilennys taas raikastaa kodin sisätilat kesähelteillä. Katolle asennetaan aurinkopaneelit, joilla katetaan osa kiinteistösähköstä. Jätteet kerätään modernilla putkikeräysjärjestelmällä, jonka ansiosta jäteauto ei tee enää ei-toivottuja vierailuja kotipihaan. Kierrätys nousee esiin myös materiaalivalinnoissa – Tampereen keskustan Hämeenkadun vanhat mukulakivet pääsevät uusiokäyttöön kanavan reunoilla. Näin vanha rakennusmateriaali saa uuden elämän.

Uusi RTS-ympäristöluokitus on tarkoitettu rakennushankkeiden tilaajille, jotka haluavat rakentaa ympäristövastuullisesti. Ympäristöluokitusjärjestelmä on kehitetty Suomen oloihin ja siinä huomioidaan suomalaiset olosuhteet, lainsäädäntö ja kiinteistökannan monipuolisuus. RTS-ympäristöluokitus pohjautuu eurooppalaisiin standardeihin (CEN TC 350 standardit) ja sitoo yhteen alan yhteiset hyvät kotimaiset käytännöt, kuten Sisäilmastoluokituksen, M1-luokituksen, rakennusten elinkaarimittarit, Kuivaketju10:n ja Viherkerroin-menetelmän. Ranta-Tampellan Kaplanissa tavoitellaan kolmen tähden ympäristöluokitusta yhtenä ensimmäisistä luokituksen saaneista asuinkohteista. Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta täältä!

 

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

1 / 2
2 / 2 - Havainnekuva

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Rantakaupunkielämää keskustan kulmilla

  Ranta-Tampellan alueesta ja sen kanavasta tulee kantakaupungin luonnollinen jatke, joka myötäilee rautatien linjaa ja Näsijärven rantaa. Alue sijoittuu aivan kävelyetäisyydelle sekä Särkänniemen huvipuistosta että Tampereen ydinkeskustasta. Virkistysalueiksi muodostuvat itäpään Soukkapuisto, pohjoisrannan Kiiskisaarenpuisto ja länsipään Koskenniskan ranta.

  Rentoudu rannassa

  Ranta-Tampellan asuinalue ja kanava rakentuvat nimensä mukaisesti aivan rannan tuntumaan, Tampellan vanhalle tehdasalueelle. Odotetun alueen suunnitteleminen alkoi jo 1990-luvulla ja Rantaväylän tunnelin valmistuttua kauan haaveiltu järvenrantanaapurusto toteutuu vihdoin väylältä vapautuneelle alueelle.

  Tunnelma Ranta-Tampellassa on rennon välimerellinen vesistöineen, kävelykatuineen, siltoineen ja viihtyisine oleskelupaikkoineen. Asuinaluetta kiertää rantapromenadi, jota pitkin kävellessään voi ihailla Näsijärven kauniita maisemia. Ympäröivä järviluonto tarjoaa asukkaille monia leppoisia paikkoja rentoon yhdessäoloon, ulkoiluun ja rauhoittumiseen.

  Kotien oleskelutilat jatkuvat luontevasti olohuonemaisen kanavanvarren kävelykaduille ja laiturille. Laiturialue on kaupungin suunnitelmien mukaan valmis ensimmäisten asuinkohteiden valmistuttua, joten Kaplanin asukkaat pääsevät heti muutettuaan nauttimaan kotikorttelinsa parhaista puolista. Ranta-Tampellalla on aivan omanlainen ilmapiirinsä, jonka kaltaiseen ei törmää usein.

  Kaikki mitä arkeesi tarvitset

  Upeiden järvimaisemien lisäksi Ranta-Tampellassa asutaan kaupungin kattavien palveluiden lähellä. Päiväkodit, koulut ja päivittäistavarakaupat löytyvät kaikki vain lyhyen kävelymatkan päästä. Noin kilometrin matka keskustaan taittuu vaivattomasti kävellen tai pyöräilemällä. Eloisan kulttuurikaupungin tapahtumarikas elämä viihdyttää Ranta-Tampellan asukkaita ympäri vuoden. Viereisellä niemellä sijaitsee rakastettu Särkänniemen huvipuisto, jonka valot maalaavat iltaisin horisontin väreillään.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoa kohteesta, ota yhteyttä

   Tampereen asuntomyynti 
   0800 150 051 (maksuton) 

   Osoite 
   Verstaankatu 1 
   33100 Tampere

   Ota yhteyttä

   -