Korkea kotitalo järviluonnon hellässä huomassa

Härmälänrannassa voi pulahtaa uimaan omasta kotirannasta, tehdä pitkiä kävelylenkkejä järvimaisemissa ja nautiskella yhdessäolosta ihanissa puistoissa. Mutta saa täällä toki jäädä kotiinkin lekottelemaan – täällä jokainen saa olla niin kuin itsestä hyvältä tuntuu. As. Oy Tampereen Härmälänrannan Veturissa on vapaana vielä muutamia kaksioita, joissa arki saa leppoisamman sävyn.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 3 huonetta
Pinta-ala: 30 - 77,5 m²
Velaton hinta: 210 300 - 232 200 €
Osoite: Niilo Härmälänkatu 11, 33900, Tampere
Tontti: Oma
Valmis: 08/2019

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Kaksi huonetta ja mukavaa arkea

12-kerroksisessa As. Oy Tampereen Härmälänrannan Veturissa on vapaana vielä kattava valikoima erikokoisia kaksioita. Myytävien kaksioiden asuntopohjien koot vaihtelevat 39,5 ja 51,5 neliömetrin välillä – vapaiden asuntojen joukosta löytyy siis vielä sopivan kokoisia koteja monenlaisiin tarpeisiin. 46,5-neliöisissä ja sitä suuremmissa asunnoissa on oma sauna.

Valoisissa ja viihtyisissä kodeissa arki sujuu mukavasti. Kaikkien kotien pohjissa on huomioitu muunneltavuus ja arjen toimivuus. Säilytysratkaisuissa on suosittu liukuovia. Kaikissa vapaissa kodeissa on lasitettu parveke, joissa näkösuoja takaa yksityisyyden. Korkean kotitalon ylimmät parvekenäkymät on jo myyty, mutta vielä voit varmistaa paikkasi vaikkapa talon 8. tai 9. kerroksessa – ympäröivä maisema on näistäkin kerroksista katseltuna upea.

Pieniä suuria arjen helpottajia

Veturin pihanpuoleiselta sisäänkäynniltä löytyy talon yhteinen kuraeteinen. Siellä voit suihkutella lenkin päätteeksi kuravaatteet ja lemmikit ennen kotiintuloa. Alakerrassa on Postin pakettipalvelulokerikko, jonne tilaat kätevästi verkko-ostoksesi.

Veturin pihakannen alla sijaitsee korttelin yhteinen autohalli, joka toimii helpolla vuorottaispysäköintimallilla. Paikan ostettuasi voit pysäköidä mihin tahansa vapaana olevaan ruutuun. Hallissa voit myös ladata sähköautosi.

Kaupunki ja luonto sopusoinnussa

Veturin suunnittelussa on säilytetty luonnonläheisen ja kaupunkimaisen ympäristön tasapaino. Viihtyisään pihaan istutetaan puita ja pensaita. Toisella puolella taloa on eloisa leikkipuisto ja toisella puolella taas luonnontilaan jätettävä Härmälänojanpuisto. Järvenrantaan pääsee nopeasti kävellen. Tampereen keskustaan, vilkkaan kaupunkielämän sykkeeseen, on vain vartin ajomatka. Vaikka Veturi sijaitsee urbaanissa ympäristössä, on luonto silti lähellä.

Kortteliin tulee myös yhteistä oleskelutilaa sekä turvallinen leikkipaikka. Pihalla sijaitsevat vieraspaikat helpottavat satunnaisten kävijöiden pysäköintiä. Osa kiinteistön yleissähköstä katetaan katolle asennettavilla aurinkopaneeleilla.

Visualisoinnit ja huoneistokuvat

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat aina suuntaa antavia. Asunnon pohjakuvasta näet aina varattavan tai myytävän huoneiston. Kysy lisää asuntomyyjältämme!

Tutustu Härmälänrantaan ja Veturiin kuvien ja videon välityksellä.

1 / 6 - Härmälänrannan Veturi nousee 12. kerroksen korkeuteen. Visualisointi.
2 / 6 - Veturin ylemmistä kerroksista on näkymät Pyhäjärvelle, jopa Tampereen keskustaan saakka. Visualisointi.
3 / 6 - Veturin kotien pohjaratkaisuissa on maksimoitu valon ja tilan määrä. Visualisointi.
4 / 6 - Ensimmäisen kerroksen asuntoja lukuunottamatta kaikissa Veturin kodeissa on lasitettu parvke. Visualisointi.
5 / 6
6 / 6 - Tutustumme Härmälänrantaan ilmasta käsin. Videolla näkyy sekä olemassa olevaa että tulevaa Härmälänrantaa.

Sisustusvalinnat


Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta

Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesti materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty Veturin sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Hyvän olon alkulähteillä

  Härmälänranta on ajatuksella suunniteltu kaupunginosa, jossa järviluonto, historia ja nykyaikainen asuminen kohtaavat. Tarjolla on uudenlaisia asumisen elämyksiä, kiinnostavaa arkkitehtuuria sekä koteja erilaisiin elämäntilanteisiin. Historialliset rakennukset, kuten vanhan lentokonetehtaan pannuhuone ja sen punatiilinen tehdaspiippu, kunnioittavat alueen historiaa ja antavat Härmälänrannalle omaleimaisen ilmeen.

  Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että uimaan voi pulahtaa omasta kotirannasta. Aurinkoisina talvipäivinä järvenjää kutsuu kävelemään, hiihtämään ja pilkkimään. Lisäksi kaunis Härmälänsaari on aina kiva etappi kävelylle – koiran kanssa tai ilman.

  Palveluita ja vaivatonta liikkumista

  Alueen nykyiset ja tulevat palvelut tekevät Härmälänrannasta paikan, jossa on helppo viihtyä ja asua. Päiväkodit, neuvola, kirjastot, koulut ja Partolan kauppakeskittymä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kotiovelta. Lähikauppa ja lounasravintola palvelevat muutaman sadan metrin päässä. Pirkkalankin palvelut ovat mukavan lähellä. Valmistuessaan alue tarjoaa asukkailleen pienen kaupungin palvelut.

  Härmälänrannan sijainti järvimaisemissa, vartin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta on erinomainen. Hyvät bussiyhteydet Tampereelle mahdollistavat liikkumisen myös ilman omaa autoa: keskustaan pääsee bussillakin vartissa. Taloyhtiön asukkaiden käytössä on myös Hertz Car Sharing -palvelun kätevä yhteiskäyttöauto.

  Härmälänrannan kevyen liikenteen reitit ovat kuin tehdyt pyöräilyyn. Siksi asuinalueella on kätevät EASYBIKE-yhteiskäyttöpyörät. Hyppää pyörän selkään ja lähde kauppareissulle, kahville tai vaikka ystävää tapaamaan. Kaikista reippaimmat pyöräilijät ajavat Härmälänrannasta aina Hervantaan asti ja takaisin.

  Tilaa myös yrityksille

  Härmälänranta tarjoaa elämykselliset puitteet paitsi asumiselle myös työnteolle. Kun alue kokonaisuudessaan valmistuu, alueelta löytyy noin 18 000 kerrosneliömetriä toimitiloja – niin pienille kuin suuremmillekin tekijöille.

  Ilmakuvavisualisointi Härmälänrannasta

  Härmälänrannan pienvenesataman rantaa.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

   Skanska Kodit

   Härmälänrannan asuntomyynti 
   Viimankatu 1 
   33900 Tampere

   Tampereen asuntomyynti 
   0800 150 051 (maksuton) 

   Osoite 
   Verstaankatu 1 
   33100 Tampere

   Ota yhteyttä

   -