Uusia asumisen ulottuvuuksia

Härmälänrannan alue nousee kovaa vauhtia Pyhäjärven etelärannalle, viiden kilometrin päähän Tampereen keskustasta. Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että uimaan voi pulahtaa omasta kotirannasta. As. Oy Tampereen Härmälänrannan Veturissa on tarjolla vielä muun muassa isoja kaksioita ja kolmioita. Täältä löytyy pitkäaikainen koti yhdelle tai kahdelle hengelle, miksei pienelle perheellekin.

Tyyppi: Kerrostalo
Vapaana: 1 - 3 huonetta
Pinta-ala: 30 - 77,5 m²
Velaton hinta: 178 400 - 232 200 €
Osoite: Niilo Härmälänkatu 11, 33900, Tampere
Tontti: Oma
Valmis: 08/2019

Suunnittelupöydältä valmiiseen kotiin

Suunnittelu
Ennakko­markkinointi
Myynti ja rakentaminen alkavat
Sisustusvalinnat
Muuttovalmis

Maksimimäärä tilaa ja valoa

Veturin valoisissa ja viihtyisissä kodeissa arki sujuu mukavasti. Jäljellä on vielä 39,5–51,5 m2 kaksioita sekä 73–77,5 m2 kolmioita. Kaikkien kotien pohjissa on huomioitu muunneltavuus ja arjen toimivuus. Ensimmäisen kerroksen asuntoja lukuun ottamatta kaikissa Veturin kodeissa on lasitettu parveke, joissa näkösuoja takaa yksityisyyden.

Pieniä arjen helpottajia

Veturin pihanpuoleiselta sisäänkäynniltä löytyy talon yhteinen kuraeteinen. Siellä voit suihkutella lenkin päätteeksi kuravaatteet ja lemmikit ennen kotiin tulemista. Veturin alakerrassa on Postin pakettipalvelulokerikko, jonne tilaat kätevästi verkko-ostoksesi.

Veturin pihakannen alla sijaitsee korttelin yhteinen autohalli, joka toimii helpolla vuorottaispysäköintimallilla. Paikan ostettuasi voit pysäköidä mihin tahansa vapaana olevaan ruutuun. Hallissa voit myös ladata sähköautosi.

Urbaanin ja luonnollisen tasapainoa

Veturin suunnittelussa on säilytetty luonnonläheisen ja kaupunkimaisen ympäristön tasapaino. Pihakannen alle sijoitettu pysäköinti jättää tilaa rauhalliselle ja viihtyisälle korttelipihalle, josta on helppo kulkea joka suuntaan. Pihaan istutetaan puita ja pensaita. Vaikka Veturi sijaitsee urbaanissa ympäristössä, on luonto silti lähellä. Tätä on Härmälänranta parhaimmillaan!

Kortteliin tulee myös yhteistä oleskelutilaa sekä turvallinen leikkipaikka. Pihalla sijaitsevat vieraspaikat helpottavat satunnaisten kävijöiden pysäköintiä.

Tutustu Härmälänrantaan ja Veturiin kuvien ja videon välityksellä.

1 / 6 - Härmälänrannan Veturi nousee 12. kerroksen korkeuteen. Visualisointi.
2 / 6 - Veturin ylemmistä kerroksista on näkymät Pyhäjärvelle, jopa Tampereen keskustaan saakka. Visualisointi.
3 / 6 - Veturin kotien pohjaratkaisuissa on maksimoitu valon ja tilan määrä. Visualisointi.
4 / 6 - Ensimmäisen kerroksen asuntoja lukuunottamatta kaikissa Veturin kodeissa on lasitettu parvke. Visualisointi.
5 / 6
6 / 6 - Tutustumme Härmälänrantaan ilmasta käsin. Videolla näkyy sekä olemassa olevaa että tulevaa Härmälänrantaa.

Sisustusvalinnat


Uuden kodin sisustaminen on hauskaa ja vaivatonta

Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Voit valita mieleisesti materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai laajasta lisähintaisten tuotteiden valikoimasta, joka on esitelty Veturin sisustusesitteessä. Valitse vaihtoehtojen joukosta oman kotisi tyyliin sopivat ratkaisut.

Tutustu tarkemmin Design-mallistoihin »

Matka uuteen kotiin


Uuden kodin ostaminen on suuri päätös. Haluamme tehdä siitä Sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi keräsimme yhteen osioon hyödyllistä tietoa siitä, mitä kaikkea uuden kodin ostaminen sisältää. 

Lue lisää »

Rahoitus


Uuden kodin hankinta on helppoa ja joustavaa. Edullinen maksuehtomme varmistaa sen, että saat aikaa ja mielenrauhaa asioiden järjestelyyn – esimerkiksi vanhan kodin myyntiin.

Kun löydät sen oikean kodin, kannattaa toimia nopeasti. Tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja siirtymistä uuteen elämäntilanteeseen.
 
Skanskalla uuden kodin myyntihinta on yleensä 30 prosenttia kodin velattomasta hinnasta. Loput 70 prosenttia on Skanskan neuvottelemaa pitkäaikaista yhtiölainaa.
 
Kaupantekohetkellä maksat vain 25 prosenttia myyntihinnasta. Kun kotisi valmistuu, maksat loput eli 75 prosenttia myyntihinnasta. Huomioithan, että maksuetumme koskee vain rakenteilla olevia kohteita.

Lyhennä yhtiölainaa sinulle sopivalla tavalla
 
Yhtiölaina maksetaan pois kerralla tai osittain uuden kotisi valmistuttua. Voit myös lyhentää summaa kuukausittain pääomavastikkeena osakeyhtiölle. On mahdollista, että yhtiölle on neuvoteltuna lyhennysvapaita vuosia kohteen valmistumisesta alkaen, jolloin asukas maksaa alkuvaiheessa pääomavastikkeena vain yhtiölainan korkokulut.
 
Lisätietoja löydät kohdekohtaisista RS-myyntihinnastoista.

Ekotehokas koti


Näissäkin kodeissa ekotehokkuus on perusominaisuus

Skanskan rakentama uusi koti tekee ympäristövastuullisesta asumisesta helppoa ja mukavaa. Ekotehokas asuminen on energiatehokkuutta, päästöjen vähentymistä ja asumisen helppoutta. Hyvä eristys, tiiviit rakenteet, energiaa säästävä talotekniikka sekä veden kulutusta pienentävät vesikalusteet ovat Skanskan uusien kotien perusominaisuuksia.

Lisäksi Skanskan ekotehokas koti merkitsee monia muita ympäristöä kunnioittavia ratkaisuja aina materiaalivalinnoista lähtien. Käytämme sisäilmaa parantavia M1-luokan materiaaleja aina kun mahdollista. M1-merkki kertoo materiaalien vähäpäästöisyydestä. Edellytämme, että käyttämämme puutavaran alkuperä- ja toimitusketju on kunnossa. Vältämme jätteen syntyä huolellisella suunnittelulla. Jos jätettä kuitenkin syntyy työmaalla, ne lajitellaan ja niistä suurin osa hyödynnetään joko materiaalina tai energiana.

Lue lisää ympäristövastuullisista Skanska kodeista »

Kartta


Reittiohjeet

Valitse matkustustapa

Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

Etäisyys paikoista

  Luontoa, sujuvaa arkea ja hyvää oloa

  Härmälänranta on ajatuksella suunniteltu kaupunginosa, jossa kohtaavat järviluonto ja historia, nykyaikainen asuminen sekä menneisyydestä kertovat vanhat tehdasrakennukset. Tarjolla on uudenlaisia asumisen elämyksiä, kiinnostavaa arkkitehtuuria sekä koteja erilaisiin elämäntilanteisiin. Veturi kohoaa uuteen kantakaupunkimaiseen ympäristöön, jossa on urbaania eloa ja ilmettä. Vanhat säilytettävät rakennukset kunnioittavat alueen historiaa ja antavat Härmälänrannalle omaleimaisen ilmeen.

  Härmälänrannan suunnittelua on alusta asti ohjannut ajatus hyvän olon asumisesta. Se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että uimaan voi pulahtaa omasta kotirannasta. Aurinkoisina talvipäivinä järven jää kutsuu kävelemään, hiihtämään ja pilkkimään. Lisäksi kaunis Härmälänsaari on aina kiva etappi kävelylle – koiran kanssa tai ilman. Ulkoilumahdollisuuksien lisäksi Härmä­länrannassa on myös tenniskenttä.

  Palvelut lähellä, helppoa liikkumista

  Alueen nykyiset ja tulevat palvelut, kuten päiväkoti, kauppa sekä kaunis rantaraitti tekevät koko Härmälänrannasta alueen, jossa on helppo viihtyä ja asua. Päiväkodit, neuvola, kirjastot, koulut ja Partolan kauppakeskittymä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kotiovelta. Lähikauppa, lounasravintola ja konditoria palvelevat muutaman sadan metrin päässä. Pirkkalan palvelut ovat kävelymatkan päässä. Tulevina vuosina Härmälänrannassa alkaa leikkipuiston ja ns. englantilaisen puutarhan rakentaminen. Kun alue kokonaisuudessaan valmistuu, se tarjoaa kaikki pienen kaupungin palvelut.

  Härmälänrannan sijainti järvimaisemissa, vartin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta on erinomainen. Hyvät bussiyhteydet Tampereelle mahdollistavat liikkumisen myös ilman omaa autoa: keskustaan pääsee bussillakin vartissa.

  Tilaa myös yrityksille

  Härmälänranta tarjoaa elämykselliset puitteet paitsi asumiselle myös työnteolle. Kun alue kokonaisuudessaan valmistuu, alueelta löytyy noin 18 000 kerrosneliömetriä toimitiloja – niin pienille kuin suuremmillekin tekijöille.

  Ilmakuvavisualisointi Härmälänrannasta

  Härmälänrannan pienvenesataman rantaa.

  Kartta


  Reittiohjeet

  Valitse matkustustapa

  Valitettavasti emme pystyneet varmistamaan sijaintiasi.

  Reittiä ei löytynyt valitsemallasi kulkuneuvolla.

  Etäisyys paikoista

   Ota yhteyttä

   Jos haluat lisätietoja kohteesta, ota yhteyttä

   Skanska Kodit

   Härmälänrannan asuntomyynti 
   Viimankatu 1 
   33900 Tampere

   Tampereen asuntomyynti 
   0800 150 051 (maksuton) 

   Osoite 
   Verstaankatu 1 
   33100 Tampere

   Ota yhteyttä

   -